5 h, k, psh, wc, 105/139 m2. Asuinhuoneet alakerrassa ja vintissä kesähuoneista tehty makuuhuone ja aula, sekä ullakkoposket otettu varastokäyttöön. | 105.0m2 / 139.0m2

Halajatko maalle asumaan? Nyt hyvä koti 5000 m2:n tontilla 1948 rakennetussa talossa johon tehty laajennus ja paljon remontteja. Viisi huonetta, keittiö, suihku ja vessa 105/139 m2. Ulkorakennuksessa puulämmitteinen sauna ja paljon tilaa entisessä navetassa, mihin mahtuu vaikka omat kanat tai lampaat, miksei ponikin. Sijainti rauhassa, vaan ei korvessa.

Tyyppi:Omakotitalo
Sijainti:Hakalantie 13 , 31110 Forssa
Tilat:5 h, k, psh, wc, 105/139 m2. Asuinhuoneet alakerrassa ja vintissä kesähuoneista tehty makuuhuone ja aula, sekä ullakkoposket otettu varastokäyttöön.
Asuin- / kokonaispinta-ala:105.0m2 / 139.0m2
Tilat / Pinta-alatAlkuperäinen osa 1948 johon tehty laajennus myöhemmin. Tarkkaa laajennuksen rakennusvuotta ei ole tiedossa. Vanha ulkorakennus, 10x14 m, jossa sauna ja paljon varastotilaa. Täällä ollut ennen lehmätkin. Entinen autotallirakennus, nyt puuvajana.
Parveke:Uusi terassi, johon kulku keittiöstä
Keittiö/varusteet:Tilava keittiö, johon kaapistot ja kodinkoneet uusittu, sekä ikkunat ja ovi uudelle terassille. Kodinkoneina jääkaappi/pakastin, induktiotaso, erillisuuni ja liesituuletin. Keittiöön mahtuu hyvin pöytä.
Olohuone:Laminaattilattiat, tapetoidut seinät ja haltex-levykatto. Lisälämpöä antaa peltitakka.
Makuuhuone:Alakerran molemmissa makuuhuoneissa laminaattilattia ja tapetoidut seinät, haltex-katot. Toista käytetty työhuoneena. Yläkerran makuuhuoneessa samat materiaalit. Yläkerrassa aulatila, mikä sekin olisi kätevä työhuoneena jos ei makuuhuoneeksi tarvitse.
Kph/WC/varusteet:Eteisestä käynti pukuhuoneen kautta 2019 vesieristettyyn ja laatoitettuun suihkutilaan.
Sauna:Puulämmitteinen sauna ulkorakennuksessa.
Kunto:Siistissä kunnossa, paljon remontoitu
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Laaditaan kuntotarkastuksen yhteydessä.
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Uusi iso terassi, johon kulku keittiöstä. Nätti. Yläkerrassa otettu lappeen aluset käyttöön varastotilaksi ja kulku pienien pyöreiden aukkojen kautta. Jos olisi koira, uskoisin että olisi sen lempparipaikka.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Forssa
Kylä/Kaup.osa:Matku
Kiinteistötunnus:61-410-2-59
Rakennusvuosi:1948
Kattotyyppi/kate:Harjakatto peltikatteella
Rakennusaine:Puurunko, lautaverhous,
Lämmitys:Sähköpatterit, ilmalämpöpumppu ja peltitakka.
Käyttövesi:Oma rengaskaivo, jätevedet umpikaivoon
Viemäri:Umpisäiliö
Suoritetut korjaukset:Sisällä kaikki käyttövesiputket uusittu, vessaan viemäri uusittu, osa ikkunoista vaihdettu, keittiö remontoitu ja pintamateriaaleja päivitetty. Peseytymishuone vesieristetty ja laatoiettu 2019.
Tontin pinta-ala n.5000m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Haja-asutusalue
Kiinnitykset:83409.40
Lisätietoja:Forssan Kaupunki / Jukka Laaksonen
Asuinaluetietoja
Palvelut:, Koulut: Koijärven kouluun lapsille kuljetus. Siellä on myös päiväkoti.
Hinta
Velaton hinta:85.000,00 €
Myyntihinta:85.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €