2 h, k, matala parvi ja terassi. Erillinen saunarakennus. | m2 / 40.0m2

Hämeen Härkätien varrella, kiva lomanviettokokonaisuus. 2012 rakennettu päämökki, jossa tupa, keittiö, ruokailuhuone, matalahko parvi sekä terassi, kokonaisalaltaan 40 m2. 2013 rakennettu söpö pihasauna, jossa pukuhuone ja löylyhuone sekä terassi. Lisäksi pihapiiristä löytyy vanha saunarakennus ja vierasmökki. Rakennukset ovat sijoitettu 3450 m2:n tontin reunoihin niin että niiden sisään jää yhtenäinen piha-alue, jossa nurmea, puita ja pensaita. Paljon luontoaktiviteetteja lähietäisyydellä. Tänne mökille ei tarvitse ajaa hiekkaisia pikkuteitä ja pk-seudultakin ajaa vain runsaan tunnin.

Tyyppi:Mökki tai huvila
Sijainti:Steninkuja 4 , 31340 Tammela
Tilat:2 h, k, matala parvi ja terassi. Erillinen saunarakennus.
Asuin- / kokonaispinta-ala:m2 / 40.0m2
Tilat / Pinta-alatLoma-asunto, tupa, keittiö, ruokailuhuone, terassi ja matala parvi 40 m2. 2013 rakennettu sauna, jossa löyly- ja pukuhuone. Puulämmitteinen kiuas, jossa vesisäiliö lämmintä vettä varten. Sauna on myös hirsirakenteinen, harjakatto huopa katteella, aitta puurunkoinen/lautaverhous, peltikate, varastorakennus puurakenteinen, harjakatto peltikatteella.
Parveke:
Keittiö/varusteet:Nätti keittiö, jonne mahtuu pieni aamupalapöytä. Seinissä valkoiseksi maalattu hirsi, lautalattia, varusteluna liesi ja jenkkikaappi. Ruokailutilaan oma käynti myös terassilta. Seinät valkoiseksi maalattua hirttä ja lautalattia.
Olohuone:Korkea tupa, jossa lautalattia, seinissä hirsi ja katossa vaalea paneeli. Kevyttakka paistouunilla takaa lämmön.
Makuuhuone:Matalahkolle 11 m2:n parvelle mahtuu hyvin nukkumaan. Nykyisen ruokailutilan voi ottaa myös yöpymiskäyttöön. Lisäksi vierasmökkiin voi majoittautua sekä saunatupaan.
Kph/WC/varusteet:Saunassa peseydytään.
Sauna:2013 rakennettu sauna, jossa löyly- ja pukuhuone. Puulämmitteinen kiuas, jossa vesisäiliö lämmintä vettä varten.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energiatodistus:Ei ole
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Tammela
Kiinteistötunnus:834-432-6-94
Kattotyyppi/kate:Harjakatto huopakatteella
Rakennusaine:Kevythirsi.
Lämmitys:Päämökissä kevyttakka paistouunilla, lisäksi sähköpatterit kaikissa rakennuksissa.
Käyttövesi:Portaan ja Ojasen Vesihuolto Oy:n käyttövesi. Maahanimeyttämö ja saostuskaivo.
Viemäri:Saostuskaivo
Suoritetut korjaukset:Vierasmökin lattiat on avattu ja tarkistettu. Seinissä maali ja nukkumatilassa paneeli, lattiassa tumma vesivaneri. Osa ulkolaudoituksesta uusittu.
Tontin pinta-ala n.3450m2
Tontin omistus:Oma
Kiinnitykset:10000.00
Rasitteet / oikeudet:Panttikirjoja haettu valmiiksi 10.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Asuinaluetietoja
Palvelut:Tammelan keskustaan n. 15 km, Forssaan runsaat 20 km
Ajo-ohjeet:Forssasta päin Hämeen Härkätietä ajettaessa navi ohjaa muutaman kymmenen metriä Steninkujan ohi, käänny siis Hämeen Härkätieltä Steninkujan viitan mukaisesti ja kohde ensimmäinen vasemmalla.
Asumiskustannukset
Muut maksut:Veden perusmaksu 60 EUR/v + 0,90 EUR/ m3
Kiinteistövero:376.34 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:65.000,00 €
Myyntihinta:65.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €