Olohuone + makuhuone + keittokomero + sauna + kph/wc + vh | 48.5m2

Rauhaa ja kauniita maisemia hyvien kulkuyhteyksien varrella. Jokioisten Latovainiosta pääset kulkemaan valtatietä 2 vaivatta omalla autolla tai läheiseltä linja-autopysäkiltä bussin kyydissä. 48,5 m2 saunalliseen rivitalokaksioon voit muuttaa heti tai remontoida itsellesi oman näköisen kodin, asumiskustannukset on edulliset ja valokuitukin löytyy. Autolle katos ja oma takapiha peltonäkymällä tuovat seesteisyyttä sekä arkeen että vapaa-aikaan. Onko täällä sinun uusi kotisi, maaseudun rauhassa?

Tyyppi:Rivitalo
Sijainti:Tuomolantie 21 B6 , 31620 Jokioinen
Tilat:Olohuone + makuhuone + keittokomero + sauna + kph/wc + vh
Asuin- / kokonaispinta-ala:48.5m2 / 48.5m2
Lisätietoja pinta-alasta:Asunnon lisäksi autokatospaikka ja huoneistokohtainen ulkovarasto
Kerros/Kerroksia:1/1
Hissi:Ei
Keittiö/varusteet:Jääkaappi/pakastin, sähköliesi/-uuni, liesituuletin hormiin ja astianpesukone. Laminaattilattia. Avoin keittokomero olohuoneen vieressä, johon mahtuu pieni pöytä.
Olohuone:Parketti ja tapetti, käynti takapihalle
Makuuhuone:Laminaatti ja tapetti. Makuuhuoneen pintaremontti tehty v.2014
Kph/WC/varusteet:Kylpyhuone ja wc yhdessä, laattalattia ja -seinät, koneellinen poistoilma, lattialämmitys
Sauna:Asukkaan kertoman mukaan erityisen hyvät löylyt
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta. Myyjä hankkii todistuksen myöhemmin.
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Valokuituyhteys on. Vaatehuone ja huoneistokohtainen ulkovarasto. Koneellinen poistoilmanvaihto, venttiilit liesituulettimen lisäksi vaatehuoneessa ja pesutiloissa. Tuloilmaventtiilit makuuhuoneessa ja olohuoneessa. Suora sähkölämmitys pattereilla ja pesuhuoneessa lattialämmitys. Taloyhtiön yhteinen ulkovarasto mm. ruohonleikkurin säilytykseen sekä ulkona keinut ja grillipaikka. Kierrätys kartongille, paperille ja biojätteelle, myös muovinkierrätys tulossa.
Yhtiö
Nimi:Asunto Oy Latovainionrinne 1
Rakennusvuosi:1990
Kattotyyppi/kate:Harjakatto, tiilikate
Asuinhuoneistot:8
Rakennusaine:Puu
Lämmitys:Sähkölämmitys
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto
Autopaikat8
Yhtiön yhteiset tilat:Ulkovarasto ja jätekatos
Taloyhtiössä sauna:Ei
Antenni:Kaapeli-tv
Suoritetut korjaukset:2003: Huoneistojen pesuhuoneremontit 2006: Jätekatoksen rakentaminen 2008: Vanhojen lämminvesivaraajien vaihto sekä varaajien sijoituspaikan kosteuseristyksen korjaustyöt 2009: Ilmastoinnin puhdistus 2012: Tuomolantielle tuotu lisää hiekkaa 2014: Välikaton lisäeristys ja etuovien portaiden huoltokorjaus 2018: Liitytty Lounean valokuituun 2019: Lisätty parkkipaikkoja ja autojen lämmityspaikkoja. Valaistusta lisätty yhtiön pihalle Vuosittain: Rakennusten huoltomaalaus
Suunnit. korjaukset:Tulevien 5 vuoden kunnossapitotyöt: - Tien lanaus ja soran ajo - Puuosien huoltomaalaus tarvittaessa, räystäslautojen korjausta ja maalausta tarvittaessa sekä rännikourujen uusimisia - Ikkunoiden huoltomaalaus tarvittaessa, yksittäisiä lahokorjauksia tarvittaessa - Katon pesu, sammaleen poisto ja myrkytys sekä pinnoitus - Katon vuosittainen tarkastus ja korjaukset tarvittaessa - Sähköpattereiden huolto/vaihto tarvittaessa - Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö v.2020 Hallituksen näkemyksen mukaan rakennuksen välittömimmät kunnossapitotarpeet ovat ilmastoinnin puhdistus ja säätö sekä katon pesu, sammalmyrkytys ja pinnoitus. Lisäksi ikkunoiden huoltomaalausta ja julkisivun puuosien huoltomaalausta tehdään tarvittaessa.
Isännöitsijä:Anu Kallionpää Jokioisten Tilitoimisto Oy
Kiinteistönhoito:Osakkaat
Tontin pinta-ala n.3450.00m2
Tontin omistus:Oma
Lisätietoja:Kiinteistönhuolto osakkailla, mutta isompiin töihin on käytetty myös ulkoisia kiinteistöhuoltopalveluita tarvittaessa.
Asuinaluetietoja
Liikenneyhteydet:Jokioisten keskusta n. 12 km. Forssan keskusta n. 12 km. Humppilan rautatieasema n. 10 km. Forssan Autokeidas n. 8 km. Linja-autopysäkki n. 650 m.
Asumiskustannukset
Hoitovastike:131.35 EUR/kk
Rahoitusvastike:0 EUR/kk
Kokonaisvastike:131.35 EUR/kk
Vesimaksut:Kylmä vesi kulutuksen mukaan, oma lämminvesivaraaja
Muut maksut:Autokatos sähköineen ja valokuitu + kaapeli-tv sisältyy hoitovastikkeeseen
Hinta
Velaton hinta:44.000,00 €
Myyntihinta:44.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €