2h, k, psh, s, wc, terassi + rantasauna + autotalli/var. | 47.7m2 / 58.6m2

Pitkäjärven rannalla Somerolla 4900m2:n rinnetontilla pieni näppärä hirsinen omakotitalo v.2005 kaikilla mukavuuksilla. Lisäksi tontilla v.2004 rakennetut autotalli sekä rantasauna tupakeittiöllä ja katetulla terassilla. Saunamökissä on vieraille reilusti nukkumatiloja. Omaa tasaista rantaviivaa hulppeasti n.70m. Helsingistä ja Tampereelta matkaa reilu 100km, Hämeenlinnasta ja Turusta vain vajaa sata. Soveltuu erinomaisesti myös ympärivuotiseen lomakäyttöön, uinti, onki- ja pilkkipaikkoineen.

Tyyppi:Omakotitalo
Sijainti:Paloniementie 19 , 31520 Somero
Tilat:2h, k, psh, s, wc, terassi + rantasauna + autotalli/var.
Asuin- / kokonaispinta-ala:47.7m2 / 58.6m2
Lisätietoja pinta-alasta:Talossa on tuulikaappi, eteinen, tupakeittiö (olohuone ja keittiö samaa tilaa jonka keskellä varaava kaakelitakka sekä puuhella), makuuhuone, pesuhuone, sauna ja wc 47,7m2. Talon takana pieni veranta ja edessä avoterassia.
Kerros/Kerroksia:1
Tilat / Pinta-alatRannassa saunarakennus v.2004: hirsi ja sisällä paksu puupaneeliverhous, puulattiat, joiden päälle heti laitettu muovimatto suojaksi. 25m2: alkovi, minikeittiö, tupa, löylyhuone (puukias) sekä nukkumaparvi. Saunaa kiertää kahta puolta yht. 25m2:n terassi. Pieni puurunkoinen jalasmökki, joka on toiminut pienenä työtilana/alkup. rakennusaikaisena asumuksena). Puurakenteinen lautaverhoiltu autotalli 2004, jonka toisessa päässä varastotilaa. Vanha puurunkoinen kasvihuone, joka on eristetty ja muutettu kanojen taloksi. Lähellä rantaa on lisäksi grillikatos (joka ollut käyttämättömänä. kaipaa ehostusta).
Yleiskunto:Hyvä
Keittiö/varusteet:Keittiössä vaaleat kaapit, integroitu erillisuuni, keraaminen liesi, liesituuletin, jää-pakastinkaappi, astianpesukone, puuhella. Kaappien välitilassa sävytetty lasi. Lattia: puulattia, jonka päällä on muovimatto. Puuhellan ja kaakelitakan ympärystä laatoitettu.
Olohuone:Seinät ja katto puupaneelia. Lattia: puulattia, jonka päällä on muovimatto (helppo poistaa ja ottaa puulattia esille).
Makuuhuone:Seinät ja katto puupaneelia. Lattia: puulattia, jonka päällä muovimatto. Makuuhuoneessa hyvin kaappitilaa.
Kph/WC/varusteet:Kylpyhuoneessa laattalattia ja lattialämmitys. Seinät ja katto puupaneelia. Kaapistoja ja pesukoneliittymä. Pesultaan takana seinässä roiskesuoja. Suihkukaappi hierontatoiminnoilla. Erillinen wc, jossa hyvin kaappitilaa. Sähköpatteri. Katto ja seinät puupaneelia, lattiassa muovimatto.
Sauna:Talon saunassa sähkökiuas, lattia laatoitettu, seinät ja katto puupaneelia. Rannassa erillinen saunamökki, jossa puukiuas.
Tontti:Tontti on rinnetontti, jossa on myös tasaisia alueita. Rannassa tasainen kaistale rannan suuntaan, rantaviivaa n. 70m. Rannasta pääsee hyvin uimaan ja kalaakin tulee. Järvi on puhdas mutta rehevöitynyt.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Sähkön kulutus:lämmitys pitkälti puilla, sähkö 6000 kWh/v EUR/v
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta. Myyjä hankkii todistuksen myöhemmin.
Energiatodistus:Ei ole
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Somero
Kiinteistötunnus:761-422-10-19
Rakennusvuosi:2005
Kattotyyppi/kate:Loiva harjakatto / pelti
Rakennusaine:Hirsi lisälämmöneristeellä (sisällä hirsipaneeli)/ Harjakatto peltiä
Lämmitys:Varaava takka sekä sähkölämmitys (pesuhuoneessa lattialämmitys). Saunarakennuksessa on sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu ja takka.
Ilmanvaihto:Koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla.
Käyttövesi:Someron kaupungin vesiliittymä. Lasku oman kulutuksen mukaan.
Kunnallistekniikka:Vesiliittymä.
Viemäri:Saostuskaivo
Suoritetut korjaukset:Normaaleja huoltotoimia tehty. Talo ja saunarakennus on huoltomaalattu 2017.
Tontin pinta-ala n.4900m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Osayleiskaava
Kiinnitykset:43000.00
Rasitteet / oikeudet:43000EUR:n sähköinen panttikirja valmiina, joka vapautetaan myynnin yhteydessä ostajan käyttöön lainoittamattomana. Kiinteistörekisteriotteeseen kirjattu tieoikeus.
Asuinaluetietoja
Palvelut:Someron keskustan palvelut: kaupat, huoltoasema, uimahalli, ravintolat ym. n. 15km. Esakallion tanssilava 16km. Forssan palvelut 33 min (35,5km). Ypäjä 20 min (21km). Salo 42 min (n.40km).
Asumiskustannukset
Kiinteistövero:248.71 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:169.000,00 €
Myyntihinta:169.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €