2 h, k, psh, wc, sauna | 72.0m2

Nyt sitten aivan keskellä Ypäjää Karrinpuomin takana keltatiili/puutalossa 2009 rakennettu yhdessä tasossa oleva rivitalokoti tarjolla. Neliöitä saunallisessa kaksiossa on hulppeat 72 m2, ja maisemat juuri sellaiset kun vain Ypäjällä voi olla, hevoslaidunta ja Loimijokinäkymät. Avokeittiö ja olohuone avaraa yhtenäistä tilaa ja lämmittimellä varustettu lasitettu terassi jatkaa kesää pitkälle. Kaiken kukkuraksi nurmikon leikkaa ja lumityöt tekee talkkari, joten sinun ei tarvitse muuta kun nauttia olostasi. Ei myöskään vähään hetkeen ole murheita tulevista remonteista. Piha tyylikkäästi tehty perennaistutuksilla, nurmella ja kivellä. Lämmin ulkovarasto ja autollekin katospaikka sähköpistokkeella.

Tyyppi:Rivitalo
Sijainti:Naiminpolku 1 as3 , 32100 Ypäjä
Tilat:2 h, k, psh, wc, sauna
Asuin- / kokonaispinta-ala:72.0m2 / 72.0m2
Kerros/Kerroksia:1
Hissi:Ei
Keittiö/varusteet:Avokeittiö olohuoneeseen, joiden väliin jää luonteva paikka isollekin ruokapöydälle.
Olohuone:Iso olohuone, jossa lähes koko seinän levyinen ikkuna takapihalle ja laitumille päin josta myös näkymä Loimijoelle. Näistä näkymistä saat nauttia myös sateelta suojassa lasitetulta terassilta. Seinät on tapetoitu ja lattiassa parketti.
Makuuhuone:Makuuhuoneessa Birger Kaipaisen Kiurujen yö-tapetti peräseinällä, kaapistoja koko toinen seinä ja ikkunaa kolmas. Parkettilattiat myös täällä.
Kph/WC/varusteet:Kokonaan laatoitettu, suihku erotettu kivasti kulmaan ja oma kolosensa on myös pyykkikoneelle. Lattialämmitys. Erillinen wc, joka myös hyvällä maulla laatoitettu.
Sauna:Sauna paneloitu ja sähkölämmitteinen kiuas. Asunnon laatutaso näkyy jopa huolitelluissa saunan lauteissa.
Kunto:Hyvä
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Energialuokka: D2013
Energiatodistus:On
Lisätietoja:Reilun kokoinen eteinen on laatoitettu, lattialämmitys. Runsaasti kaappitilaa ja oma lämmin ulkovarasto. Autonrenkaille tai harrastusvälineille kylmä häkkivarasto autokatoksen päädyssä.
Yhtiö
Nimi:Asunto Oy Ypäjän Hollintupa
Rakennusvuosi:2009
Kattotyyppi/kate:Harjakatto tiilikatteella.
Asuinhuoneistot:5
Rakennusaine:Puu/tiili.
Lämmitys:Kaukolämpö
Ilmanvaihto:Koneellinen.
AutopaikatToteutetut autopaikat 10 kpl, autokatospaikat 5 kpl.
Yhtiön yhteiset tilat:Autoille sähköpistokkeella varustetut katokset ja esim. autonrenkaille sen päädyssä kylmä varasto. Asunnon yhteydessä lämmin iso ulkovarasto.
Taloyhtiössä sauna:Ei
Suunnit. korjaukset:Lähitulevaisuudessa tulevat korjaukset/perusparannukset: 10 vuotistarkastuksesta tulevat rakentajan vastuulla olevat korjaukset
Isännöitsijä:Kimmo Tikankoski Isännöinti Oy Tikankoski
Kiinteistönhoito:Jari Rämö
Tontin pinta-ala n.6340.00m2
Tontin omistus:Oma
Asuinaluetietoja
Palvelut:Talo sijaitsee ihan keskustassa, joten päivittäistavarakauppa, apteekki ja pankki aivan vieressä., Koulut: Nämä kaikki löytyy ja luonnollisesti Ypäjän Hevosopisto.
Liikenneyhteydet:Ajo-ohje: Rivitalo sijaitsee Osuuspankin ja Karrinpuomin takana ja käännytään juuri ennen Karrinpuomia pihatielle.
Asumiskustannukset
Hoitovastike:230.40 EUR/kk
Rahoitusvastike:0 EUR/kk
Kokonaisvastike:230.4 EUR/kk
Vesimaksut:Oman kulutuksen mukaan
Muut maksut:Autokatospaikka 25,60 EUR / kk.
Hinta
Velaton hinta:115.000,00 €
Myyntihinta:115.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €