6h, k, 2 x wc, s, psh | 130.0m2 / 138.0m2

Kolmella sukupolvella ollut maatilan päärakennus 130/138 m2 n. 5 ha määräalalla, iso navetta sekä vanha talo, jossa ulkosauna, odottaa nyt ihan uusia omistajia, jotka jatkavat talon vanhaa historiaa ja huolenpitoa. Taloa laajennettu kolme kertaa ja neljännessä laajennuksessa 1996 on tehty toinen sisäänkäynti, takkahuone, pesutilat ja sauna. Palstalla eri-ikäistä metsää ja taimikkoa, joten pääset samalla metsänomistajaksi. Edulliset asumiskustannukset, jos vaan jaksat klapeja tehdä. Tule ja pidä Teuro-Kuuslammi edelleen vireänä kylänä.

Tyyppi:Omakotitalo
Sijainti:Murrontie 21 , 31250 Tammela
Tilat:6h, k, 2 x wc, s, psh
Asuin- / kokonaispinta-ala:130.0m2 / 138.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Ulkorakennusten yhteenlaskettu pinta-ala lähes 600 m2. Pihapiirissä olevien rakennusten lisäksi kaksi latoa.
Kerros/Kerroksia:1 1/2
Tilat / Pinta-alatTilava entinen navettarakennus, josta loihdit käyttöösi tarpeesi mukaista erilaista tilaa. On tiilinavetta-osuus, mullien tila, kolmen hepan talli, yliset ja osaa käytetty konehallina. Vanhassa talousrakennuksessa on tunnelmallinen pihasauna sekä vielä lisää verstastilaa. Voit vielä pulahtaa paljuun saunan vieressä. Niin ja kaksi latoakin löytyy.
Yleiskunto:Tyydyttävä
Keittiö/varusteet:Keittiö remontoitu 2005, lautalattia, maalatut seinät ja paneelikatto. Harvinainen valurautainen puuliesi, täyskorkeat jääkaappi ja pakastekaappi, astianpesukone, sähköliesi sekä huuva.
Olohuone:Olohuoneessa parkettilattia, tapetit ja paneelikatto. Niin ja tietysti se pönttöuuni. Takkahuoneessa laatoitettu lattia lattialämmityksellä ja NunnaUunin vuolukivinen leivinuuni.
Makuuhuone:Alakerran makuuhuone nyt kirjasto/työhuoneena, jossa laminaattilattiat, tapetoidut seinät ja levykatto. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, joissa muovimatto, sekä aula.
Kph/WC/varusteet:Pikku-wc asuinkerroksessa ja toinen vessa laatoitetussa pesuhuoneessa, joka rakennettu laajennuksen yhteydessä 1996. Täällä lattialämmitys ja paikka päältä täytettävälle pyykkikoneelle.
Sauna:Paneloitu sauna, laattalattia ja puulämmitteinen kiuas. Toinen sauna tunnelmallisessa ulkorakennuksessa ja bonuksena siellä palju.
Tontti:Eri ikäistä metsää ja taimikkoa
n. 1 ha hoidettu pihapiiri.
Kunto:Siistissä kunnossa
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta. Myyjä hankkii todistuksen myöhemmin.
Energiatodistus:Ei ole
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Tammela
Kylä/Kaup.osa:Kuuslammi
Kiinteistötunnus:834-418-2-13, n 4.7388 m2 määräala, palsta 1
Rakennusvuosi:1996
Kattotyyppi/kate:Harjakatto, vanhalla osalla tiili ja 1996 laajennuksessa peltikate.
Rakennusaine:1925 osa kiveä, 1945 osa hirttä, 1963 ja 1996 puurunko, lautaverhous.
Lämmitys:Pönttöuuni, NunnaUunin vuolukivinen leivinuuni, valurautainen hella, sähköpatterit. Yläkerrassa sähköpatterit (yläkerran pattereita tosin ei ole tarvinnut käyttää). Takkahuoneessa, pesuhuoneessa ja saunassa lattialämmitys.
Ilmanvaihto:Painovoimainen
Käyttövesi:Oma rengaskaivo, tutkittu ja hoidettu säännöllisesti, viimeksi 2 v sitten, jolloin pestiin, saumattiin ja desinfioitiin.
Kunnallistekniikka:Kolme saostuskaivoa, ylivuotoputki ojaan, josta imeytyy maastoon.
Viemäri:Saostuskaivo
Suoritetut korjaukset:Käyttövesiputkisto asuinkerroksen osalta uusittu (wc:n putket 10/2020). Laajennuksen yhteydessä 1996 on tehty toinen sisäänkäynti, takkahuone, pesutilat, toinen wc ja sauna.
Tontin pinta-ala n.47388m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Haja-asutusalue
Kiinnitykset:137000.00
Rasitteet / oikeudet:Tierasite, oikeutetut: Peltola, Anttila, Hakala, Leppäketo ja Mäki-Mattila. Talon nurkalta menevä tie on siirretty ulkorakennuksen taakse, ei siis kulje kartassa näkyvässä kohdassa.
Lisätietoja:Tammelan kunta
Asuinaluetietoja
Palvelut:Teuro-Kuuslammi on vireä kylä ja se on valittu 2018 Hämeen vuoden kyläksi. Varmaan johtuen myös siitä, että toiminta kyläyhdistyksessä on aktiivista ja kylällä on hyvä yhteishenki., Koulut: Kylällä toimii Teuron ala-aste, luokat 1-6. Ylemmille luokille kuljetetaan Tammelan koulukeskukseen.
Liikenneyhteydet:Helsingistä reilun puolentoista tunnin ajoaika.
Ajo-ohjeet:Forssan suunnasta aja 10-tietä kohti Hämeenlinnaa n. 20km, käänny vasemmalle Teurontielle (283) Riihimäentien (54) risteyksessä. Noin 6 km päästä ajat Teuron kylän läpi, jatka vielä noin 600 m, sitten kurvaa oikealle Ojajärventielle, jota jatkat noin 1,5 km, Y-risteyksestä oikealle Kuuslammintielle ja siitä hetimain Murrontie kurvaa oikelle.
Asumiskustannukset
Kiinteistövero:169.00 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:169.000,00 €
Myyntihinta:169.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €