2h + k + s | 64.5m2

Tarjolla vaaleasävyinen ja tilava 64,5 m2:n kaksio. Keittiö on kätevän mallinen, kokkaamaan mahtuu ja kaikki tarpeellinen on käden ulottuvilla. Ruokapöydälle on oma paikka ja tila yhtenäinen olohuoneen kanssa. Keittiön ja olohuoneen ikkunat ovat etelään, valoa siis riittää. Asunnossa on ilmanvaihtoikkuna, joten sisäilma pysyy miellyttävänä, vaikka ulkona porottaa aurinko tai pakkanen paukkuu. Makuuhuone on sisääntulopihan puolella ja siellä kätevä vaatehuone. Tilavassa eteisessä peililiukuovikomero, sinne mahtuu niin imuri kuin ulkovaatteet. Erillinen wc on kätevä, pesuhuoneessa paikka pesukoneelle ja sokerina pohjalla oma sauna, joka lämpiää nopsaan ja takaa rentouttavat löylyt iltalenkin jälkeen. Jokioisten palvelut ovat kävelymatkan päässä, kipaiset sitten kaupassa, kirjastossa tai liikuntakeskuksessa.

Tyyppi:Rivitalo
Sijainti:Silmäkalliontie 10 as4 , 31600 Jokioinen
Tilat:2h + k + s
Asuin- / kokonaispinta-ala:64.5m2 / 64.5m2
Kerros/Kerroksia:Yhdessä tasossa
Hissi:Ei
Yleiskunto:Hyvä
Keittiö/varusteet:Keittiöön kulku suoraan eteistilasta, kätevää painavien kauppakassien kanssa! Seinät maalattu, lattiassa laminaatti, joka yhtenäinen koko asunnossa. Varusteina jääkaappipakastin, sähköliesi, liesikupu ja astianpesukone. Keittiö remontoitu 2013.
Olohuone:Olohuoneesta on käynti kivalle, isolle terassille. Asunnossa on LTO-varustettu ilmanvaihtoikkuna ja se sijaitsee olohuoneessa. Laite ollut ahkerassa käytössä ja sisäilma pysynyt miellyttävänä. Ikkunoissa sälekaihtimet niin niillä voi vähän säädellä auringonvaloa, ikkunat etelään. Olohuoneessa seinät tapetoitu, lattiassa laminaatti.
Makuuhuone:Makuuhuonessa seinissä tapetti ja lattiassa laminaatti. Ikkunassa oleva pimentävä rullaverho varmistamassa hyviä yöunia. Niin ja tilava vaatehuone!
Kph/WC/varusteet:Kylpyhuoneessa allas, suihku ja paikka pesukoneelle. Laatoitettu seinät ja lattia. Jos mietit, minkä tilan asunnosta ensimmäiseksi remontoit, niin se voisi olla juuri tämä. Kosteusmittaus tehty v. 2016 ja silloin ei havaittu kosteutta, mutta kopolaattoja kyllä.
Sauna:Sauna paneloitu ja sähkökiuas lämpiää nopsaan.
Vapautuu:Heti vapaa
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Eteisessä peililiukuovelliset kaapit. Asunnon edustalla reilunkokoinen kylmä varastotila, missä tilaa pihakalusteille ja vaikka autonrenkaille.
Yhtiö
Nimi:Asunto Oy Jokioisten Kaskipuisto
Rakennusvuosi:1977
Kattotyyppi/kate:Harjakatto / peltikate
Asuinhuoneistot:10
Rakennusaine:Puu ja tiili
Lämmitys:Maalämpö, vesikeskuslämmitys
Ilmanvaihto:Painovoimainen
Autopaikat13 kpl , 7 kpl katospaikkaa
Yhtiön yhteiset tilat:Talouskellarikomero, ulkovarasto.
Taloyhtiössä sauna:Ei
Antenni:Yhteisantenni
Suoritetut korjaukset:Katto muutettu harjakatoksi 1998. Lämmityskeskus korjattu 2006 (pannu ja poltin uusittu). Lämmityksen ohjaus uusittu 2008. Jätekatoksen rakentaminen 2008. Kylmäkoneiston uusiminen 2009. Käyttövesiputkien saneeraus 2010. Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö 2012. Öljysäiliön pinnoitus 2013. Autokatoksen lämmitystolppiin alamittari sähkön mittaukseen (2014). Lukitus uusittu 2015. Maalämpöjärjestelmään siirtyminen 2016. Silmäkalliontien puoleisten ikkunoiden ja ovien uusiminen 2017. Asennettu ikkunoiden yhteyteen LTO-järjestelmällä varustetut ilmanvaihtolaitteet 2017. Lämmitysjärjestelmän tasapainotus ja säätö 2017.
Suunnit. korjaukset:Kunnossapitotarveselvitys seur. 5 v. (esitetty yhtiökokoukselle 26.10.2020): Ikkunoiden ja ovien uusiminen etupihan puolelta lähivuosina. Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö 2022. Huoneistojen märkätilat, ei välitöntä uusimistarvetta. Ylimääräisen yhtiökokouksen 18.1.2021 päätöksellä yhtiö liittyy Lounea Oy:n valokuituverkkoon. Aikataulu avoin, mahdollisesti kevään 2021 aikana. Liittymän kertamaksu yhtiön säästövaroista, jokaiselle huoneistolle tulee kuukausimaksu 9,95e/huoneisto/kk.
Isännöitsijä:Anu Kallionpää Jokioisten Tilitoimisto Oy
Kiinteistönhoito:Osakkaat
Tontin pinta-ala n.3639.00m2
Tontin omistus:Oma
Lisätietoja:Autokatos ei ole yhtiön omistustuksessa. Autokatoksen ylläpito paikan haltijoiden kustannuksella. Tolppapaikat jonotuksella.
Asuinaluetietoja
Palvelut:Autolla hurautat kauppaa parissa minuutissa, kävellen menee kymmenen. Muutkin keskustan palvelut, esim. pankki, apteekki ja terveysasema saman matkan päässä., Koulut: Miinan kouluun (luokat 1-6) matkaa kilometri, Paanan kouluun (luokat 5-9) vähän pidempi. Koulujen läheisyydessä urheilukenttä ja frisbeegolfrata.
Liikenneyhteydet:Jokioisten keskustaan kilometri. Pikavuoropysäkki 10-tien varressa, sinne pääset kätevästi Turuntietä pitkin.
Asumiskustannukset
Hoitovastike:212.85 EUR/kk
Rahoitusvastike:0 EUR/kk
Kokonaisvastike:212.85 EUR/kk
Vesimaksut:20.00 EUR/kk. Vesimaksuennakko 20 EUR/kk/hlö edellisen kulutuksen mukaan
Hinta
Velaton hinta:64.000,00 €
Myyntihinta:64.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €