6 h, k, s, psh/wc, vh, wc, at sekä toimistohuone ja yläkerrassa matalaa lisätilaa | 118.0m2 / 242.0m2

Nyt on Humppilassa ihan paraatipaikalla omakotitalo lapsiperheelle myynnissä. Alakoulu on kivenheiton päässä, eikä yläkouluunkaan pitkää matkaa tarvitse kävellä. Myös muut palvelut on ihan lähellä. Kolmen makuuhuoneen kodissa on laitettu kaikki uusiksi v.1988 ja lisää tilaa rakennettu yläkertaan v. 2013. Täällä on siis tilaa isommallekin perheelle. Ulkorakennuksessa ja talon laajennusosassa on hyvin tilaa harrastaa. Pihakin on aidattu, joten myös lemmikillä on täällä hyvä olla. Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen Humppilaan!

Tyyppi:Omakotitalo
Sijainti:Vaarantie 2 , 31640 Humppila
Tilat:6 h, k, s, psh/wc, vh, wc, at sekä toimistohuone ja yläkerrassa matalaa lisätilaa
Asuin- / kokonaispinta-ala:118.0m2 / 242.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:118 m2 asuintilat, jonka lisäksi n.15 m2 varasto/-toimistotilaa, sekä yläkerrassa n.41 m2 matalaa (1,6-2,2 m) tilaa. Talon yhteydessä 23 m2 autokatos ja 48 m2 autotalli. Ilmoitetut pinta-alat on suuntaa-antavia ja ne saattavat poiketa nykyisten standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Asuinkerroksessa kolme makuuhuonetta, olohuone, ruokailuhuone, takkahuone ja keittiö, sekä pesuhuone/wc, sauna, vaatehuone ja erillinen wc. Yläkerrassa väliseinin jaoteltua yhtenäistä tilaa sekä vaatehuone. Ulkokautta käynti varasto/toimistohuoneeseen ja harrastetilaan/autotalliin.
Kerros/Kerroksia:1
Tilat / Pinta-alatTalon yhteyteen v. 2013 rakennettu autotalli/harrastetila missä betonilattiassa kolmiosainen lattialämmitys. Talon toisessa päädyssä on autokatos. 42 m2 ulkorakennuksessa autotalli ja varasto.
Yleiskunto:Hyvä
Keittiö/varusteet:Keittiössä on vaaleat kaapistot ja tummat tasot. Lattiassa on laatta ja lattialämmitys, seinissä puolipaneeli sekä tapetti ja katossa paneeli. Kodinkoneina jääviileäkaappi, liesituuletin, sähköuuni/-liesi ja astianpesukone johon on asennettu vuotohälytin.
Olohuone:Olohuoneessa on koivuparketti mikä jatkuu ruokahuoneeseen, eteiseen ja makuuhuoneisiin. Yksi seinä on paneloitu ja toisella seinällä on vaalea tapetti. Katossa paneeli. Ilmalämpöpumppu tuo lämmitystä niin olo- kuin ruokailuhuoneeseenkin.
Makuuhuone:Kaikissa kolmessa makuuhuoneessa on kiinteät kaapistot ja koivuparketti. Yhdessä makuuhuoneessa on tuloilman kierrätyslaite, mikä pitää ilmanvaihdon tehokkaana (kierrättää 50/50 % ulkoilmaa ja sisäilmaa).
Kph/WC/varusteet:Pesuhuoneessa on laatoitus lattiassa sekä seinissä ja lattialämmitys. Ajastettu poistopuhallin suoraan ulos vie kosteuden mennessään. Pesuhuoneessa on myös wc. Wc:ssä on laattalattia ja lattialämmitys sekä seinäritilä -lämmitin. Wc:n lattia on laatan alla muovimatolla hitsattu altaaksi ja varustettu lattiakaivolla. Tilassa on paikka pesukoneelle ja mahtuu sinne myös pieni kuivainkin.
Sauna:Aina lämmin Harvia -kiuas lämmittää nopeasti. Lattiassa on laatoitus ja lattialämmitys.
Tontti:Tasainen, aidattu nurmipiha
Takapihalla marjapensaita
Kunto:Hyvä
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta. Myyjä hankkii todistuksen myöhemmin.
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Valokuitu vedetty tontin rajalle.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Humppila
Kylä/Kaup.osa:Humppila
Kiinteistötunnus:103-402-6-369
Rakennusvuosi:1971
Kattotyyppi/kate:Aumakatto, peltikate
Rakennusaine:Puurunko, puu- ja tiiliverhous
Lämmitys:Suora ja varaava sähkö sekä puu. Kattolämmitys lähes koko talossa. Lattialämmitys laattalattioissa. Lisäksi olohuoneessa ilmalämpöpumppu sekä massavaraajia molemmissa kerroksissa. Takkahuoneen avotakassa takkasydän.
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto huippuimurilla ja yhdessä makuuhuoneessa erillinen kierrättävä tuloilmalaite.
Käyttövesi:Kunnan käyttövesi
Viemäri:Kunnan
Suoritetut korjaukset:V. 1988 talo peruskorjauksessa rakennettu lähes uudelleen. Vesivahingon jälkeen uusittu kaikki lattiat (betonin tilalle laitettu koolaukset ja villat) sekä seinien alarakenteet ja kaapistot. Samassa yhteydessä uusittu myös sisäkatot (eristeet ja panelointi) ja lisätty kattolämmitys. Samana vuonna ikkunat on vaihdettu lämpölaseihin ja ulko-ovet uusittu. Tuolloin on myös uusittu käyttövesiputkisto, putket kulkee suojaputkessa. V. 1996 tasakatto vaihdettu aumakattoon ja rakennettu lisätilaa ylös. Yläkerran tilat remontoitu käyttöullakoksi v. 2013. Kattoremontin yhteydessä myös sadevesijärjestelmä uusittu. V. 2006 Sauna paneloitu ja lauteet uusittu V. 2014 Ulkoverhouksen puuosat maalattu V. 2017-2019 kaikki seinäpinnat tapetoitu/maalattu
Tontin pinta-ala n.1300m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Asemakaava
Kiinnitykset:120000.00
Rasitteet / oikeudet:Ei rasitteita
Lisätietoja:Humppilan kunta
Asuinaluetietoja
Palvelut:Koivistonlammin uimaranta n. 1,2 km Urheilukenttä n. 800 m Kirjasto n. 1 km Päivittäistavarakauppa n. 1 km Rautatieasema n. 1,5 km, Koulut: Kirkonkulman yhtenäiskoulu (lk. 1-6) n. 50 m Kirkonkulman yhtenäiskoulu (lk. 7-9) n. 500 m
Liikenneyhteydet:Tampere n. 80 km, Turku n. 90 km, Helsinki n. 135 km
Asumiskustannukset
Kiinteistövero:245.00 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:138.000,00 €
Myyntihinta:138.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €