5h, k, kph, wc, parveke | 123.0m2

Kolme valttia: Sijainti, erinomainen kunto ja tilaa riittää! Remontoitu 123 m2 päätyasunto juuri sinua ja perhettäsi varten. Keittiö on ihan tuliterä ja hyvällä maulla tehty. Kolme makuuhuonetta, iso olohuone ja erillinen ruokailutila. Nyt ollaan keskustassa, joten pääset niin palveluihin, kouluihin kuin harrastuksiin vaikka kävellen. Muuttamaan pääset heti, joko tilaat muuttoauton?

Tyyppi:Kerrostalo
Sijainti:Säästöpankinkatu 4 A10 , 30100 Forssa
Tilat:5h, k, kph, wc, parveke
Asuin- / kokonaispinta-ala:123.0m2 / 123.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Ei tarkastusmitattu
Kerros/Kerroksia:4/6
Hissi:Kyllä
Yleiskunto:Hyvä
Parveke:Tilava, lasittamaton parveke Loimijoen suuntaan
Keittiö/varusteet:Uutuuttaan kiiltelevä moderni ja laadukas A La Carte -keittiö on juuri asennettu. Integroitu liesitaso, erillisuuni, astianpesukone, jääkaappi-pakastin. Keittiön seinät on maalattu, välitilassa levy ja lattiassa laminaatti. Keittiöstä pääset siirtymään sujuvasti ruokailutilaan ja edelleen olohuoneeseen.
Olohuone:Hulppean kokoinen olohuone, tämä tila on helppo sisustaa. Ikkunat päädyssä ja näkymä Kehräämön suuntaan. Lattiassa on parketti, seinissä tapetti/maali. Olohuoneesta on käynti ruokailutilaan, minne mahtuu isompikin pöytä. Ruokailutilasta pääset tilavalle lasittamattomalle parvekkeelle, josta näkymät Loimijoen suuntaan. Ilmasuunta on etelään, joten keväämmällä pääset nauttimaan auringonsäteistä.
Makuuhuone:Makuuhuoneet sijaitsevat rinnakkain ja kahdesta on näkymät torin ja kirkon suuntaan, yhdestä Kehräämölle päin. Kaikki on pintaremontoitu, seinissä maalia tai tapettia, kahden lattiassa laminaattia ja yhdessä parketti. Kaapistoissa säilytystilaa.
Kph/WC/varusteet:Reilunkokoinen kylpyhuone sijaitsee asunnon keskellä. On tilaa suihkulle, wc-istuimelle, pesukoneelle, pyykeille ja meikeille. Seinät ja lattia laatoitettu.
Sauna:Taloyhtiön sauna on käytettävissä.
Vapautuu:Heti vapaa
Energialuokka:Energialuokka: F2013
Energiatodistus:On
Lisätietoja:Tässä asunnossa on tilava eteinen. Huomioi myös asunnon valoisuus, paitsi että ikkunoita on kolmeen suuntaan, kaikissa huoneissa kaksi ikkunaa rinnakkain.
Yhtiö
Nimi:Asunto Oy Säästöpankinkatu 4
Rakennusvuosi:1972
Kattotyyppi/kate:Tasakatto/kumibitumi ja huopa
Asuinhuoneistot:36
Rakennusaine:Betoni/tiili
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto
Autopaikat34, joista 17 autotallipaikkoja
Yhtiön yhteiset tilat:Ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, kylmäkellari, sauna, huoneistokohtaiset varastot, entinen pannuhuone.
Taloyhtiössä sauna:Ei
Antenni:Kaapeli-tv
Suoritetut korjaukset:2003 Lämmönsiirrin uusittu, 2004 kattopinnoite uusittu, 2007 ikkunat ja parvekeovet uusittu, 2010 julkisivujen ja parvekkeiden betonipintojen korjaus, 2012 kellarin välitilan kunnostus ja sisäverkon kuitusaneeraus, 2016 julkisivujen muuraussaumojen korjaus (l-lV krs), 2017 maalämpö ja lämmöntalteenottojärjestelmän asennus ja julkisivujen muuraussaumojen korjaus (V-Vl krs), 2019 pyörävaraston toteutus autotalli nro 17.
Suunnit. korjaukset:Yhtiökokous on valtuuttanut hallituksen toteuttamaan LVIS-hankesuunnittelun. Kunnossapitotarveselvityksen mukaan: 2021 LVIS-hankesuunnitelman aloitus ja käyttövesi- ja viemärihankkeen toteutus, 2022 ei korjattavaa, 2023 hissien hankesuunnittelu ja hankkeen toteutus, 2024 ei korjattavaa, 2025 kiinteistön sähköverkon uudistaminen.
Isännöitsijä:Jari-Pekka Itkonen Realia
Kiinteistönhoito:P-P Talohuolto Ky
Tontin pinta-ala n.3176.00m2
Tontin omistus:Oma
Lisätietoja:Yhtiö on tehnyt St1 Lähienergian kanssa lähienergiatoimitussopimuksen 2017. Sopimus on sidottu kokonaisenergian kulutusmäärään ja kesto n. 25 vuotta. Osakkeenomistaja/asukas tilaa ja maksaa itse haluamansa internet- , puhelin- ja tv-palvelut suoraan Lounealta.
Asuinaluetietoja
Palvelut:Nyt ollaan keskustassa! Torille kivenheitto, Prismakeskukseen ja Citymarketiin 700 m, Vesihelmeen saman verran. Kirjastolle ja Wahren-opistolle 300 metriä., Koulut: Keskustan päiväkotiin reilu 100 m, Keskuskoulu (luokat 1-9) on melkein vastapäätä, Yhteislyseolle noin 600 metriä.
Liikenneyhteydet:Linja-autoasemalle kävelet 5 minuutissa.
Asumiskustannukset
Hoitovastike:479.70 EUR/kk
Rahoitusvastike:0 EUR/kk
Kokonaisvastike:479.7 EUR/kk
Vesimaksut:23.00 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
Hinta
Velaton hinta:95.000,00 €
Myyntihinta:95.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €