Toimistotilaa, muutettavissa asuintilaksi. | 182.0m2

Tässä kohteessa ei ole luovuutta ennenkään kahlittu, joten anna ideoidesi lentää. Onko tämä sinun uusi toimitilasi, porukan etätyökeidas, loft-typpinen koti vai näistä kaikista yhdistelmä? Kaikki käy, sillä kaavamuutos on tehty ja koko liiketilan vaihto asuintiloiksi on mahdollista, luvalla tietysti. Tärkeä asia on myös se, että muidenkin liiketilojen vastikkeiden maksut on kuosissa ja kiinteistöyhtiössä ei ole velkaa, silti hommat on hoidettu. Ja nyt sitten se ikuinen hoenta: sijainti, sijainti ja sijainti. Tarviiko ylistää enempää?

Tyyppi:Rivitalo
Sijainti:Nikkilänkatu 5 F , 30100 Forssa
Tilat:Toimistotilaa, muutettavissa asuintilaksi.
Asuin- / kokonaispinta-ala:182.0m2 / 182.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Kohteen huoneistotyyppi on toimisto. Asemakaavamuutos on saanut lainvoiman, joten kohde on mahdollista muuttaa asuinhuoneistoksi. Muutos edellyttää Forssan kaupungin rakennusvalvonnan rakennusluvan.
Kerros/Kerroksia:1-2/2
Hissi:Ei
Yleiskunto:Hyvä
Keittiö/varusteet:Toimiston perällä avokeittiö missä kodinkoneina jääkaappi ja astianpesukone. Vaalea kaapisto ja tumma työtaso mihin upotettu vesipiste.
Olohuone:Avotoimistotilaa niin ala- kuin yläkerrassakin.
Makuuhuone:Kaksi erillistä toimistohuonetta, yksi molemmissa kerroksissa. Yläkerran toimistohuoneesta on käynti tekniseen tilaan.
Kph/WC/varusteet:Kaksi wc:tä joista toisessa suihku. Molemmat vierekkäin alakerrassa.
Vapautuu:Heti vapaa
Energialuokka:Energialuokka: C2013. Energiatodistus on voimassa 29.8.2023 saakka.
Energiatodistus:On
Yhtiö
Nimi:Kiinteistö Oy Forssan Suunnittelukulma
Rakennusvuosi:1987
Kattotyyppi/kate:Pulpetti /peltikate
Rakennusaine:Puu
Lämmitys:Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys
Ilmanvaihto:Koneellinen tulo/poisto
Autopaikat15
Taloyhtiössä sauna:Ei
Suoritetut korjaukset:Yhtiöllä ei ole kunnossapitosuunnitelmaa, tarvittavista korjauksista sovitaan erikseen osakkeenomistajien kesken.
Isännöitsijä:Päivi Oksanen OP Koti Lounaismaa Oy
Kiinteistönhoito:Envor Group Oy
Tontin pinta-ala n.1620.00m2
Tontin omistus:Oma
Lisätietoja:Osakkeenomistajan ryhtyessä omaehtoiseen huoneiston kunnostustyöhön, on osakas velvollinen teettämään asbestikartoituksen sekä vastaamaan kartoituksen ja mahdollisen asbestipurkutyön kustannuksista. Kaupunginhallitus on hyväksynyt Sortohaka II C asemakaavamuutoksen 22.1.2019, jossa suunnittelukulman tontti on muutettu rivitalojen korttelialueeksi. Kiinteistöyhtiö on kokouksessaan 28.1.2019 kirjannut ylös kaavamuutoksen lainvoimaisuuden, jonka mukaan kaikki toimistohuoneet voidaan muuttaa asuinhuonetiloiksi. Muutos kirjataan yhtiöjärjestyksen huoneistoselitelmään, mutta muutos tehdään samalla kun muutetaan osakekirjat sähköiseen rekisteriin. Muutos asuinhuoneistoksi vaatii Forssan Kaupungin rakennusvalvonnan rakennusluvan.
Asuinaluetietoja
Palvelut:Päivittäistavarakauppa naapurissa, tien toisella puolella. Urheilukenttä n. 900 m Jäähalli n. 600 m Terveyskeskus n. 350 m Kauppakeskus ja apteekki n. 1,7 km Linja-autoasema n. 950 m, Koulut: Heikan koulu n. 1,6 km Keskuskoulu n. 1,5 km
Liikenneyhteydet:Hämeenlinna n.55 km Turku n. 100 km Tampere n. 95 km Helsinki n. 120 km
Asumiskustannukset
Hoitovastike:673.40 EUR/kk
Rahoitusvastike:0 EUR/kk
Kokonaisvastike:673.4 EUR/kk
Vesimaksut:
Hinta
Velaton hinta:80.000,00 €
Myyntihinta:80.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €