Olohuone, keittiö, makuutilat: avoin vinttitila, pukuhuone ja sauna.

Kaunis ja rauhallinen hengähdyspaikka 1,86 ha:n tontilla, keskellä luontoa aivan omassa rauhassaan, silti hyvien yhteyksien päässä. Jykevän ryhdikäs siirretty vanha hirsikehikko on saanut uuden elämän tällä tilalla ja tarjoaa reilut 72m2 suojaa ja lepopaikan. Lisäksi betonipohjainen varasto/autotalli 37m2. Täällä on tilaa pelailla pihapelejä tai tehdä kasvimaata, poimia villiyrttejä ja vadelmia... tai mikä nyt sinua sattuu miellyttämään. Tilalla on reilun kokoinen lähdepohjainen lampi, joka vaatii hiukan perkaamista. Edulliset ylläpitokustannukset: et joudu maksamaan siirto ja kuukausimaksuja sähköstä, koska aurinkopaneeli tuottaa pieniin tarpeisiin kuten valaistukseen ja kännyköiden latauksiin tarvittavan virran. Aggregaatilla saat tarvittaessa lisävirtaa. Kaasujääkaappi ja -liesi. Puuhella ja varaava takka. Pesuvedet saat pumpattua saunaan omasta kaivosta. Omavarainen paikka siis näiltä osin. Ja hyötypuutarhan muokkaamiseen on lääniä mitä ottaa haltuun. Polttopuutarpeetkin saat tontilta.

Tyyppi:Mökki tai huvila
Sijainti:Järventie 86 , 31640 Humppila
Tilat:Olohuone, keittiö, makuutilat: avoin vinttitila, pukuhuone ja sauna.
Lisätietoja pinta-alasta:Loma-asunnossa tilava olohuone ja keittiö. Erillisellä sisäänkäynnillä terassilta käynti pukuhuoneeseen ja saunaan. Alakerran rakennusala 54 m2 + n.15 m2 terassi. Yläkerta avointa yhtenäistä tilaa, joka on sivuiltaan madaltuva. Huoneistoalaksi laskettava yläkerran tila 18 m2. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu (SFS 5139).
Kerros/Kerroksia:2
Tilat / Pinta-alatErillinen 37 m2: puurunkoinen lautaverhoiltu autotalli/varasto, jossa on betonilattia ja harjakatto peltikatteella. Tuplaovet päädyssä ja pikkuovi sivulla.
Yleiskunto:Hyvä
Keittiö/varusteet:Puuhella, huuva, kaasu-uuni/hella sekä kaasujääkaappi. Kaasupullot talon ulkopuolella takana ”kotelossa”. Tiskipöytä (kantovesi, tiskialtaasta vesi menee säiliön kautta imeytykseen ja purkuputki ojaan. Katto puuta, seinissä puolipaneeli ja lattiassa muovimatto. Välitila ja uunien taustaseinä on laatoitettu. Keittiöön mahtuu ruokapöytä.
Olohuone:Olohuone talon toisessa päädyssä: maalattu lautalattia, katto puuta, seinissä puolipaneeli ja yläosassa tapetti. Tiilinen varaava takka/uuni olohuoneessa.
Makuuhuone:Yläkerrassa avointa makuu-/ nukkumatilaa koko talon alalla. Osin/ reunoilta matalaa tilaa. Yläkertaan johtaa kunnon portaat kaiteilla, joten täällä ei tarvitse kiipeillä "tikapuita" pitkin.
Kph/WC/varusteet:Perinteinen ulkohuussi styrox-istuinreunuksineen nököttää rakennusten tuntumassa.
Sauna:Saunaosastolle käynti kuistilta. Eteinen/pukuhuone sekä sauna/pesuhuone. Saunassa laatoitettu lattia sekä kiukaan ja padan tausta. Muuriseinät laatoituksen yläosalta maalattu. Muutoin seinät ja katto puupaneelia. Puukiuas ja vesipata. Saunalla vesipumppu, johon vesi kaivosta.
Tontti:Tasainen
Pihapiirissä kaivettu uintikelpoinen lähdepohjainen lampi (max n. 2m syv). Pihapiiristään tasainen nurmitontti. Tie- ja parkkipaikka-alue tontilla sorastettu. Takatontti entistä peltomaata/niittyä. Jonkin verran puustoa.
Kunto:Hyvin pidetty ja siistissä kunnossa, vain terassi kaipaa ehostusta.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta.
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Vanha hirsikehikko on tuotu ja rakennettu uusille perustuksille asianmukaisesti. Ammattipuuseppä on tämän rakentanut omalle perheelleen. Talon julkisivua tutkiessa näkyy viitteitä alkuperäisistä korkeammista ikkunoista, joita on nyt madallettu. Ei sähköliittymää, joten ei kulujakaan. Kohteessa on aurinkopaneeli, jolla virtaa saadaan valaistukseen, radioon ja kännykän tms. lataamiseen. Lisäenergialähteeksi autotalliin on kytketty aggregaatti, jolla saa lisävirtaa vaikka imuroimiseen.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Humppila
Kiinteistötunnus:103-401-1-339
Rakennusvuosi:1982
Kattotyyppi/kate:Harjakatto / konesaumapelti
Rakennusaine:Talo hirsirunkoinen
Lämmitys:puulämmitys: varaava takka ja puuhella. Siirrettävä valopetroolilämmitin.
Ilmanvaihto:Painovoimainen
Käyttövesi:Pesuvesi omasta kaivosta. Juomavesi on tuotu mukana.
Viemäri:Saostuskaivo
Suoritetut korjaukset:Talon peltikatto on uusittu 1995 (konesaumattu peltikatto). Talon terassi ja kaiteet kaipaavat seuraavaksi hieman huoltotoimia: pesu ja kaiteiden maalaus ja lattian kyllästekäsittely. Nyt voit sopivasti sävyttää lattian mieluisaksi.
Tontin pinta-ala n.18600m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Kaavoittamaton
Lisätietoja:Humppilan kunta
Asuinaluetietoja
Palvelut:Humppilan keskusta n. 5,6 km. Humppilan lasitehtaan palvelut 9km. Jokioisten keskustan palvelut n.15 km (15 min). Autokeidas (24h) 17km. Forssan palvelut n. 22km (n 20 min). 2 uimarantaa lähellä.
Liikenneyhteydet:Helsinkiin matkaa reilu 130km (vajaa 2h autolla). Tampereelle n. 90km (reilu tunti lyhintä ja nopeinta reittiä). Turkuun noin 100 km (vajaa 1,5h).
Ajo-ohjeet:Järventie 86, kohdalta lähtee hiukan ylämäkeen tie. Aja tietä perille asti n.450 m. Ennen pihaa lukittu puomi.
Asumiskustannukset
Kiinteistövero:212.00 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:74.900,00 €
Myyntihinta:74.900,00 €
Velkaosuus:0,00 €