4h, k, s, wc | 101.0m2 / 102.0m2

Ojalanmäessä ihka aito alkuperäiskuntoinen rintamamiestalo, mitä ei ole pilattu remonteilla. Kamarissa jököttää pönttouuni ja keittiössä "Kotiliesi" uunilla, liesitasolla ja vesisäiliöllä. Vinttiin tehty huone ja keittiö, joka toki sekin taipuu yhdeksi makuuhuoneeksi. Koko talon kokoinen kellari, jossa sauna ja paljon säilytys- ja verstastilaa. Lyhyt ja turvallinen koulumatka Heikan koululle. Pihalla kivasti nurmitilaa, kun vähän kurittaa ensin rönsyilleitä pensaita.

Tyyppi:Omakotitalo
Sijainti:Harvakorventie 8 , 30100 Forssa
Tilat:4h, k, s, wc
Asuin- / kokonaispinta-ala:101.0m2 / 102.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Tilat kolmessa kerroksessa. Vintissä iso huone ja toisesta tehty keittiö, toki käy makuuhuoneeksikin. Isot posket varastoina, mistä saa lisää huonetilaa, mikäli tarvetta on. Asuinkerroksessa kaksi huonetta, keittiö ja vessa. Koko talon kokoinen kellari, jossa sauna ja pesutilat sekä paljon, paljon varastotiloja.
Kerros/Kerroksia:1 1/2
Yleiskunto:Välttävä
Keittiö/varusteet:Keittiössä puuliesi, "kotiliesi", pieni jääkaappi ja pakastin. Yläkerran keittiössä lavuaari, johon tulee kylmä vesi, sähköliesi, laminaattilattiat.
Olohuone:Reilun kokoisessa olohuoneessa muovimatto ja pönttöuuni. Avattu seinä kivasti toiseen huoneeseen, mikä sitten toimii makuuhuoneena tai työhuoneena. Lämpö leviää pönttöuunista tehokkaasti koko asuinkerrokseen.
Makuuhuone:Asuinkerroksessa yksi ja yläkerrassa yksi tai kaksi, miten haluaakin käyttää. Yllärinä pikkukansalle poskeen tehty kesäksi salainen nukkumapaikka.
Kph/WC/varusteet:Asuinkerroksessa sisävessa jossa 35l. lämminvesivaraaja.
Sauna:Sauna kellarissa, jossa puulämmitteinen kiuas ja vesisäiliö. Saunassa peseydytään.
Tontti:Tasainen vanha puutarhatontti.
Kunto:Alkuperäinen
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta. Myyjä hankkii todistuksen myöhemmin
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Kellarissa paljon säilytystilaa ja verstas pikku puuhailuihin. Kellarin rapuista kulku ulos tai sisään. Kellari on koko talon kokoinen ja lähes kokonaan maan alla, ei salaojia sen ajan rakennustavan mukaan. Pukuhuoneen lattia on kostunut keväisin sen verran, että jälki jää, ei siis mitään uima-allasta, mutta tämän kanssa on eletty 63 vuotta ja mikään ei ole sortunut tai kaatunut.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Forssa
Kylä/Kaup.osa:Ojalanmäki
Kiinteistötunnus:61-2-337-12
Rakennusvuosi:1956
Kattotyyppi/kate:Harjakatto peltikatteella.
Rakennusaine:Puurunko, lautaverhous, purueristeet.
Lämmitys:Pönttöuuni ja sähköpatterit, keittiössä puuliesi.
Ilmanvaihto:Painovoimainen
Käyttövesi:Kunnan
Viemäri:Kunnan
Suoritetut korjaukset:Peltikatto uusittu 2017. Samana vuonna vaihdettu kolmivaihe sähkö, muut sähkötyöt tekemättä. Keittiön hanan liitoskappale oli jäätynyt 12/2021 ja sulaessa on tihkuttanut vettä hellan kylkeen ja kastellut lattiaa. Kappale on vaihdettu ja lattiasta poistettu muovimatto keittiöstä ja osalta olohuonetta, jotta lattialaudat ehtivät kuivumaan. Vettä on valunut myös kellariin. Yläkerran hana jäätynyt samalla, sen sisäkalut vaihdettu. Pyydettäessä saa kuvat ja selvityksen vahingosta. Vintin kattoon tehty ullakkoportaat, joiden kohdalta sähköjohto on katkaistu. Tämä tiedoksi, jos joku ihmettelee miksi valo ei syty. Saa jakorasialla taas toimintaan. Kunnan vesi ja viemäri tuotu joskus 60-luvun loppupuolella ja putket sekä viemäri siltä ajalta.
Tontin pinta-ala n.1500m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Asemakaava
Kiinnitykset:100000.00
Asuinaluetietoja
Palvelut:, Koulut: Heikan koululle 2,2 km, Augustinan päiväkoti 2,5 km, keskustaan 2,3 km.
Liikenneyhteydet:Tyykikyyti liikennöi.
Asumiskustannukset
Kiinteistövero:200.00 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:43.000,00 €
Myyntihinta:43.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €