Omakotitalotontti 920m2, tasamaata, Pyhäjärven rannassa.

Kuvittelepa aamukahvi kotisi terassilla, mille avautuu kesäinen ja aurinkoinen maisema Pyhäjärvelle - laineiden lipsatusta ja lintujen laulua, vene rannassa odottaen soutajaansa ja kala-apajat kalastajaansa. Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus lunastaa tämä omakotitalotontti itsellesi ja rakentaa sille perheellesi unelmien koti. Tämän loistavampi ei sijainti enää voisi olla, sillä Tammelan keskustan palvelut ovat lähietäisyydellä. Aivan nollasta ei tarvitse aloittaa, sillä tontti on jo tasainen ja sähköliittymäkin on jo valmiina sekä kunnan vesi ja viemäri kulkee lähes nurkalta. Siihen toki pitää liittymämaksut maksaa, mutta sähköliittymä tulee kaupan mukana.

Tyyppi:Omakotitalotontti
Sijainti:Huvilapolku 4 , 31300 Tammela
Tontti:Omakotitalotontti 920m2, tasamaata, Pyhäjärven rannassa.
Lisätietoja pinta-alasta:Rajapyykit merkitty tikuin ja pyykkien 83 ja 84 jälkeen raja jatkuu vielä 7 metriä rantaan. Rantaviivaa n. 30 metriä.
Tilat / Pinta-alatTontilla on vanha, purkukuntoinen talousrakennus.
Tontti:Tasamaata Pyhäjärven rannassa.
Nurmikkoa, sorakkoa sekä hiekkarantaa.
Vapautuu:Heti vapaa
Energiatodistus:Ei ole
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Tammela
Kylä/Kaup.osa:Hevoniemi
Kiinteistötunnus:834-441-3-66
Tontin pinta-ala n.920m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Asemakaava
Rakennusoikeus:230
Kiinnitykset:650000.00
Lisätietoja:Tammelan kunta
Asuinaluetietoja
Palvelut:Terveyskeskukseen matkaa 0,5km, kaupoille n.1km., Koulut: Kouluun 1,3km ja päiväkotiin autolla 1,9km ja kävellen vieläkin vähemmän.
Ajo-ohjeet:Tammelan keskustasta huoltoaseman jälkeen oikealle, Huvilatielle, josta ennen valkoisia postilaatikoita vasemmalle Huvilapolulle. Tämä tontti on valkoisen tiilitalon vasemmalla puolella oleva tontti, jossa huonokuntoinen vanha talousrakennus.
Lisätietoja:Vesi ja jätevesiliittymien hinnaston löydät osoitteesta: https://www.tammela.fi/asuminen-ja-ymparisto/vesihuolto/tammelan-vesihuoltolaitos/Veishuoltolaitoksen-liittymishakemus-ja-hinnasto
Asumiskustannukset
Kiinteistövero:39.54 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:195.000,00 €
Myyntihinta:195.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €