2 h + k + s + psh/wc + yläkerta | 106.0m2 / 106.0m2

Moni on kakku päältä kaunis, mutta... No nyt ei ole, mutta luehan 2017-2018 tehdyt rempat ja tekemättömät työt ja anna ajatuksesi raksuttaa, tai laskimen. Pienellä pintamaalauksella ei homma hoidu, mutta tekevälle ihmiselle ei ollenkaan paha savotta. Talo valmistunut 1950, neliöitä sadan pintaan ja tontti 974 m2. Jokioisten keskustassa Ruokosuontien ja Perttulinpolun risteyksessä. Sijainti siis kymppi. Näpräämistä riittää vielä huonokuntoisessa pihasaunassa, jos muuten hommat loppuu kesken.

Tyyppi:Omakotitalo
Sijainti:Ruokosuontie 23 , 31600 Jokioinen
Tilat:2 h + k + s + psh/wc + yläkerta
Asuin- / kokonaispinta-ala:106.0m2 / 106.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Asuinkerroksessa keittiö, mikä avattu olohuoneeseen ja iso makuuhuone, sauna ja pesuhuone jossa wc. Yläkerrassa mahdollisuus rakentaa kaksi makuuhuonetta ja aula. Yksi on jo tehty, ehkä kuitenkin värimaailma saattaa häiritä.
Kerros/Kerroksia:1 1/2
Tilat / Pinta-alatPihalla huonokuntoinen vanha saunarakennus, jossa puuvaja ja varasto. Jos aika tulee pitkäksi ja kaikki muu on jo tehty, niin näprää tästä kiva pihasauna.
Keittiö/varusteet:Keittiö uusittu 2017-2018, jolloin vaihdettu kalusteet, erillisuuni, induktiotaso, jääkaappi/pakastin ja integroitu astianpesukone. Välitila laatoitettu, mdf-katto ja laminaattilattiat. Puuliesi, mutta hormin kunnosta ei ole tietoa ja ainakin toinen piippu on sortunut, eli ei käyttöön sinällään.
Olohuone:Olohuone avattu keittiöön, täälläkin mdf-katto ja laminaattilattiat.
Makuuhuone:Alakerran isossa makkarissa pönttöuuni ja sama tarina sen hormin ja piipun kanssa, eli ei käyttöön suoraltaan. Laminaattilattia ja mdf-katto ja nyt sitten on iso makkari. Yläkerrassa yksi matala makuupaikka lisäksi.
Kph/WC/varusteet:Kylpyhuone saneerattu 2017-2018, jolloin tehty vesieriste, sähköinen lattialämmitys ja pinnat laatoitettu, paneelikatto. Samassa tilassa wc, suihkunurkka, lavuaari ja paikka pyykkikoneelle/tornille, kulku saunaan.
Sauna:Myös sauna remontoitu 2017-2018, sähkölämmitteinen kiuas.
Tontti:Tasamaan tontti Ruokosuontien ja Perttulinpolun kulmauksessa.
Rehevöitynyt vanha piha
Kunto:Osittain erittäin huonossa kunnossa
Vapautuu:Heti vapaa
Energialuokka:Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta.
Energiatodistus:Ei ole
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Jokioinen
Kylä/Kaup.osa:Ruokosuo / keskusta
Kiinteistötunnus:169-408-1-259
Rakennusvuosi:1950
Kattotyyppi/kate:Harjakatto, tiilikate, vuotaa paikoin.
Rakennusaine:Puurunko, lautaverhous
Lämmitys:Sähkölämmitys patterein. Patterit uusittu 2017-2018, myös yläkerran yhteen makuuhuoneeseen. Pönttöuuni ja puuliesi, hormit ja piippu ei kunnossa.
Ilmanvaihto:Koneellinen ilmanvaihto, asennettu 2017-2018.
Käyttövesi:Kunnan
Kunnallistekniikka:Kunnan vesi ja viemäri
Viemäri:Kunnan
Suoritetut korjaukset:Remppa aloitettu 2017-2018: asuinkerroksen lattiat nostettu ylös, 2-3 lattiavasaa vahvistettu, muut oli kunnossa, poistettu puru ja laitettu puhallusvilla tilalle, sitten lastulevy ja laminaatti. Katoissa mdf. Keittiö uusittu koneineen. Koneellinen ilmastointi asennettu, sähkötaulu ja sähköt, kuten myös sähköpatterit uusittu. Pesutilat laatoitettu, suihkukaappi, paikka pyykkikoneelle/tornille ja lavuaari sekä vessa. Saunassa sähkölämmitteinen kius. Vintissä yksi matala makuuhuone, mutta korkeutta voi nostattaa reippaastikin ja ehdottomasti kannattaa ottaa isot posket käyttöön. Yläkertaan saa kaksi kunnon makuuhuonetta ja jää vielä aula.
Tontin pinta-ala n.974m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Asemakaava
Kiinnitykset:70000.00
Lisätietoja:Jokioisten kunta
Asuinaluetietoja
Palvelut:Nyt sitten ollan vielä Jokioisten kesustassa ja uuteen S-markettiin matkaa 750m, kuten myös apteekkiin jne keskustan palveluihin., Koulut: Miinan koululle, jossa luokat 1-6, matkaa 520 m ja yläasteelle, eli Paanan koululle 1,26 km.
Ajo-ohjeet:Keskuskadulta käänny Ruokosuontielle ja talo on aivan Perttulinpolun ja Ruokosuontien kulmassa piilossa puskissa. Punainen piharakennus ja vihreä talo.
Lisätietoja:Kuten hinnasta voitte päätellä, remppaa riittää. Ihan ensimmäiseksi on syytä tehdä katto, mikä vuotaa paikoitellen. Myöskään pönttöuuniin tai puulieteen ei kannata tuikata tulta, koska ainakin toinen piippu on sortunut eikä hormienkaan kunnosta ole tietoa. Montako niitä sitten tarvitaan, onkin sitten taas eri juttu. Kun mahdolliset huonejärjestykset tai muutokset on mietitty, kannattaa aukottaa ikkunat ja kyllä, nekin vaativat vaihdon. Ei auta enää rapsutus ja maalaus. Seuraavaksi kone pihaan ja salaojat paikoilleen ja pääseekin jo ulkoverhouksen kimpuun. Uusiksi menee sekin. Ja sitten onkin jo talvi ja pääsee repimään vintistä madalletut katot pois ja tekemään sinne kaksi kunnon korkeata makuuhuonetta. Loput saatkin keksiä ihan itse. Jaa, lasitetun kuistin voi kyllä tehdä uusiksi samaan hengenvetoon, saa melko mahtavan aamukahvipaikan. Tai sitten laitat katon ja asut ihan näin vaan, sekin onnistuu, sillä perusasiat kattoa ja ikkunoita lukuunottamtta on kunnossa.
Hinta
Velaton hinta:30.000,00 €
Myyntihinta:30.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €