Mökissä 40 m2: kuisti, eteinen, keittiö, tupa/olohuone sekä pieni varastohuone. Saunamökissä pukuhuone, sauna ja tilava tupa sekä terassi 35 m2. | 40.0m2 / 40.0m2

Kiva pihapiiri kallioineen suojassa puuston siimeksessä kutsuu vapaa-ajan viettoon hyvien kulkuyhteyksien päässä. 3980 m2:n tontilla on lääniä touhuta ja pelailla. Tilalla on mökki 40 m2, jossa kuisti, eteinen, keittiö sekä tilava olohuone/tupa. Lisäksi erillinen rakennusalaltaan 35 m2:n saunarakennus, jossa tupa sekä eri sisäänkäynnillä pukuhuone ja tilava puulämmitteinen sauna. Kallioharjanteen takana on puuliiteri/vaja, jonka päädyssä tietysti ulkohuussi. Mökki, sauna ja liiteri huussineen on sähköistetty. Vesi saadaan omasta kaivosta. Rakennukset ovat olleet hiukan unohduksissa ja vaativat kunnostusta.

Tyyppi:Mökki tai huvila
Sijainti:Viitasenkuja 5 , 31630 Jokioinen
Tilat:Mökissä 40 m2: kuisti, eteinen, keittiö, tupa/olohuone sekä pieni varastohuone. Saunamökissä pukuhuone, sauna ja tilava tupa sekä terassi 35 m2.
Asuin- / kokonaispinta-ala:40.0m2 / 40.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Talossa, eteinen, vaatehuone/varasto, tupa ja keittiö, ulkomitoin 40 m2, sekä lisäksi kuisti. Saunamökissä 27 m2/35 m2: tupa, pukuhuone ja sauna.
Kerros/Kerroksia:1
Tilat / Pinta-alatSaunarakennus rakennettu v.1989: puurakenteinen, metallilevyvuoraus ja ikkunoiden alla puupaneelivuoraus. Harjakatto peltikatteella, piipun juuri pellitetty ja hattu on. Kerrosala 27 m2, kokonaisala 35 m2. Saunarakennuksessa on terassi, jolta sisäänkäynti sekä saunaosastolle että tupaan. Saunalla pukuhuoneen lattiassa laatta, seinät ja katto puupaneelia. Tilavassa puulämmitteisessä saunassa muuriseinä punatiiltä, lattiassa laatta, seinissä ja katossa puupaneeli. Kota- vesipata ja -puukiuas. Omalla sisäänkäynnillä tupa, jossa lautalattia, muuriseinä punatiiltä, muut seinät ja katto puupaneelia. Ikkunat molemmin puoli tupaa. Upon puulämmitteinen peltitakka, sähköpatterit. Lisäksi tontilla on puurakenteinen lautaverhoiltu vaja aaltopeltikatteella. Vajan päädyssä on ulkohuussi. Pikkuruinen puurakenteinen leikkimökkikin on.
Yleiskunto:Tyydyttävä
Keittiö/varusteet:Pinnat: Keittiössä lakattu lautalattia, seinillä puolipaneeli alhaalla ja tapetti yläosassa. Kaapistot ja rst tiskipöytä, kantovesi. Jääkaappipakastin, kapea kahden levyn sähköliesi (ei toimi). Sähköpatteri. Keittiöön mahtuu pieni ruokapöytä.
Olohuone:Olohuoneessa lakattu lautalattia, seinät ja katto maalattua levyä, väliseinä tapetoitu. Sähköpatterit. Kaksi ikkunaa, joista metsänäkymä.
Makuuhuone:Ei erillistä makuuhuonetta mökissä, mutta olohuoneessa on runsaasti tilaa ja väliseinällä saisi rakennettua makuuhuoneen. Saunarakennuksen tuvassa myös nukkumatilaa.
Kph/WC/varusteet:Ulkohuussi pihavajan päädyssä.
Sauna:Saunarakennuksessa on terassi, jolta sisäänkäynti sekä saunaosastolle sekä tilavaan tupaan. Saunalla pukuhuone, jossa lattiassa laatta, seinät ja katto puupaneelia. Tilavassa puulämmitteisessä saunassa muuriseinä punatiiltä, lattiassa laatta, seinissä ja katossa puupaneeli. Ikkuna pihan suuntaan. Erilliset Kota- vesipata ja -puukiuas.
Tontti:Reunoiltaan metsäinen, isoja puita: kuusia, mäntyjä ja koivuja. Tontilla komeita kallioharjanteita näkyvillä, joista yksi jakaa tonttia hienosti eri tasoihin.
Luonnontilainen, metsäinen tontin reunoilla. Saniaisia ja mustikoita kauniina kasvustoina, sekä muutamia perennoja kallion kupeessa.. Rakennusten pihapiiri on aukeaa tasaista nurmialuetta, jossa kuitenkin muutama pihapuu. Aurinko pääsee paistamaan hyvin tänne puuston ympäröimään lomasaarekkeeseen. Kallioita ja isoja kiviä myös esillä.
Kunto:Rakennus on ollut pitkään olemattomalla käytöllä, joten korjattavaa on.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta.
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Mökkiin on tehty laajennuksena kuisti vuonna 2002. Kuistilla ikkunat kolmeen suuntaan. Lattiassa lakattu puu, seinissä puupaneeli ja katossa samoin. Sähköpatteri.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Jokioinen
Kylä/Kaup.osa:Jänhijoki
Kiinteistötunnus:169-403-1-407
Rakennusvuosi:1984
Kattotyyppi/kate:Harjakatto / peltikate
Rakennusaine:Puurakenteinen lautavuorattu.
Lämmitys:Sähkölämmitys sekä saunalla peltitakka.
Ilmanvaihto:Painovoimainen
Käyttövesi:Oma kaivo.
Suoritetut korjaukset:Rakennukset ovat olleet hyvin vähäisellä käytöllä, joten vaativat nyt kunnostusta. Etenkin ulkopuolet ovat hiukan rujon näköiset.
Tontin pinta-ala n.3980m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Rakennuskaava
Kiinnitykset:62455.04
Rasitteet / oikeudet:Tieoikeus ja rasite (näkyvät kiinteistön karttatulosteessa, joka kuvissa)
Lisätietoja:Jokioisten kunta, Forssan seudullinen rakennusvalvonta
Asuinaluetietoja
Palvelut:Jokioisten keskustan palvelut n. 9 km Forssan keskusta n. 12 km Humppilan lasin alueen palvelut n. 12 km. Forssan Autokeidas 8,5 km (24h/7).
Liikenneyhteydet:Kakkostieltä vain lyhyt matka (1,5 km) ja hiekkatietä vain loppu 180 m:n pätkä, joten hyvien yhteyksien päässä. Helsingistä vajaa 130 km, Tampereelta n. 92 km, Turusta n. 90 km, Hämeenlinnasta 65 km.
Lisätietoja:Panttikirjat: kiinnityksiä vastaavat panttikirjat siirretään ostajille/ostajien pankille lainoittamattomina kaupanteon yhteydessä.
Asumiskustannukset
Kiinteistövero:151.02 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:39.000,00 €
Myyntihinta:39.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €