Alakerrassa eteinen, wc, iso olohuone, keittiö, 2 mh, pesuhuone ja sauna. Yläkerta kokonaan yhtenäistä käyttötilaa. | 80.0m2 / 80.0m2

Vangitsevissa meditatiivisissa maisemissa upean rauhallinen vapaa-ajanviettopaikka etsii vaalijoitaan ja paikasta nautiskelijoita lataamaan akkujaan. Toimii täydellisesti myös etätyöpaikkana tai tästä voit tehdä kakkoskotisi. Kaakkoisrinteessä kasvavan koivikon suojassa komeasti loimijokilaaksoon avautuvan peltomaiseman rajalla, omassa rauhassaan on tämä hehtaarin tontilla jykevästi seisova ruotsalaistalo tilavine korkeine huoneineen. Tilaa v. 1940 rakennetussa talossa on n. 80 m2. Alakerrassa on tilava eteinen, keittiö, tupa/olohuone, 2 makuuhuonetta, wc sekä pesuhuone ja sauna. Yläkerrassa on hurjasti avaraa vain muurien jakamaa sivuilta hiukan madaltuvaa tilaa, jonne mahtuu isompikin porukka nukkumaan. Lisäksi tilalla on v. 1947 rakennettu 34 m2:n varastorakennus sekä suloinen pikkuruinen leikkimökki. Pihalla on muutamia komeita pihapuita tarjoamassa suojaa hellepäivien paahteelta sekä omenapuita ja marjapensaita kuten asiaan kuuluu. Polttopuuta saa kaadettua omalta tontilta ja sieni- sekä marjamaastot ovat vieressä. Sähköt ja kunnan vesi on, sekä lisäksi vielä oma kaivo. Hyvien kulkuyhteyksien päässä, omassa rauhassa päättyvän tien varrella ja silti palveluiden läheisyydessä. Lähistöllä on paljon retki- ja tutustumiskohteita sekä kulttuuritarjontaa: museorautatie, Elonkierto, Jokioisten kartano, kesäteattereita, 3 kansallispuistoa... Ja on muuten oikea lintubongarin unelmapaikka!

Tyyppi:Mökki tai huvila
Sijainti:Kanttorilankuja 68 , 31600 Jokioinen
Tilat:Alakerrassa eteinen, wc, iso olohuone, keittiö, 2 mh, pesuhuone ja sauna. Yläkerta kokonaan yhtenäistä käyttötilaa.
Asuin- / kokonaispinta-ala:80.0m2 / 80.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Pinta-ala rakennustiedon mukaan 80 m2. Talon alakerrassa on tilava eteinen, wc, keittiö, tupa/olohuone sekä toisessa päädyssä kaksi makuuhuonetta, joista toinen sopii hyvin esim. työhuone- tai kirjasto- käyttöön. Lisäksi ”laajennusosassa” on pesuhuone ja sauna. Yläkerta on kokonaan avaraa käyttötilaa, joten sinne saa paljon nukkumapaikkoja – esim. molempiin päätyihin makuuhuoneet (nyt ei ole varsinaisia seiniä, vaan levytettyjen piippumuurien hiukan jakamaa tilaa) ja keskellä iso aula tai miten vaan. Talossa on myös pieni kellari, johon käynti eteisestä.
Kerros/Kerroksia:2
Tilat / Pinta-alatTalousrakennus rv. 1947, 34 m2 puurakenteinen, lautaverhoiltu, peltikatto. Korkea iso maapohjainen varastotila pariovin sekä puulattiainen varastohuone, jonne käynti rakennuksen päädystä. Lisäksi tilalla on pikkuruinen suloinen leikkimökki.
Yleiskunto:Tyydyttävä
Parveke:Pieni terassi katoksen alla sisäänkäynnin yhteydessä.
Keittiö/varusteet:Keittiössä puulattia, seinät maalattu ensopahvi ja katossa levy. Vanhat kauniit maalatut kaapit, tiskipöytä rst, hana, jääkaappipakastin, puuhella ja sähköliesi. Leveä aukko olohuoneeseen.
Olohuone:Avara tilava olohuone, jossa kaksi ikkunaa pitkällä seinällä ja yksi päätyseinällä. Ikkunoista avautuu komea laaja peltomaisema Loimijokilaaksoon. Olohuoneessa maalattu puulattia, seinät tapetoitu, katossa maalattu puupaneeli. Huonekorkeus normaalia korkeampi. Takka lasiluukulla ja ritilällä (ei varaava)
Makuuhuone:Talon toisessa päädyssä 2 huonetta: makuuhuoneessa: seinät osa tapetoitu pinkopahvi ja yksi seinä levytetty ja maalattu, katto maalattu pahvikatto ja lattiassa kokolattiamatto. ”kirjasto/työhuone: lattiassa maalattu lauta, seinät tapetoitu, katossa maalattu puupaneeli. Yläkerta melko yhtenäinen iso tila, jossa kiinteitä ”poskikaappeja”, levytetyt muuriseinät erottavat toisen päädyn hieman omaksi tilakseen ja jakavat myös toista päätyä. Tänne mahtuu paljon petipaikkoja. Seinät ja katto maalattu levy, lattiassa kokolattiamatto. Ikkuna molemmissa päädyissä.
Kph/WC/varusteet:Tilavassa pesuhuoneessa suihku. Lattiassa betonin päällä muovimatto, seinät ensolevyä, katossa puupaneeli.
Sauna:Saunalaajennus tehty 70-luvulla. Saunassa sähkökiuas. Seinät hirsipaneelia ja katto puupaneelia. Lattiassa betonin päällä muovimatto. Ikkuna saunassa.
Tontti:Tilan pinta-ala 1 ha. Piha-alue on melko tasainen. Tontin takaosa rinnettä, jossa isoja kiviä ja puustoa, pääasiassa koivikkoa. Nurmialueen ja rinteen rajalla pieni kiviaidanne.
Piha on tasainen, pääosin nurmea. Lisäksi vanhoja perennaistutuksia, syreeniaitaa. Viinimarjapensaita ja omenapuita. Muutama iso pihapuu: tammi, pihta ja hopeapaju. Tontin takaosa on rinnettä, jossa puustoa (pääasiassa istutettu eri lajisia koivuja + vähän haapaa mäntyä). Tontin toisen laidan takana on avara peltomaisema. Arosuohaukkoja asustaa lähellä.
Kunto:Käyttökuntoinen ja hyvänä pidetty. Vaatinee osin remonttia.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta.
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Katoksen suojassa olevalta pieneltä avokuistilta käynti tilavaan eteiseen. Eteisessä naulakko ja käynti saunaosastolle, makuuhuoneeseen, yläkertaan, olohuoneeseen ja keittiöön. Väliköstä käynti/portaikko pieneen kellariin. Paikka soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Talohan on rakennettu asuinkäyttöön, mutta käyttötarkoitus on muutettu loma-asunnoksi. Käyttötarkoitukseen on mahdollista hakea muutos, joka edellyttää rakennuslupaa ja perusparannuksia.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Jokioinen
Kiinteistötunnus:169-402-1-94
Rakennusvuosi:1940
Kattotyyppi/kate:Harjakatto / Peltikatto. Piiput pellitetty ja hatut on.
Rakennusaine:Puurakenteinen
Lämmitys:Sähkölämmitys, muutama kiinteä sähköpatteri + irtopattereita. Takka/ ei varaava. Puuhella.
Ilmanvaihto:Painovoimainen
Käyttövesi:Kunnan käyttövesi. Lisäksi oma kaivo.
Viemäri:Saostuskaivo
Suoritetut korjaukset:Ikkunapokat huoltomaalattu viimeksi v. 2020. Putkia vaihdettu komposiittiin v.2013 keväällä. Ulkoverhoilu taloon (ei matalampaan laajennusosaan, jossa lautaverhous) on uusittu 80-luvulla huoltovapaaseen peltiverhoiluun, tuuletusrako on. Saunaosasto/laajennus rakennettu 1971. Vinttiä on remontoitu 70-luvulla.
Tontin pinta-ala n.10000m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Kaavoittamaton
Rasitteet / oikeudet:Lainhuuto ja kiinnitysreksiterin mukaan omaisuuteen ei kohdistu rekisteriin merkittäviä rasituksia tai rajoituksia, eikä uusia asioita ole vireillä. Tieoikeus, Puhakankulman yksityistie.
Lisätietoja:Jokioisten kunta, Forssan seudullinen rakennusvalvonta
Asuinaluetietoja
Palvelut:Jokioisten keskustan palvelut (kauppa, apteekki, r-kioski (+posti), ravintolat, kukkakauppa ym. vajaa 3km (5 min autolla), Forssan palvelut n. 12 km (16 min). Uimarannat n. 6 km ja 12 km.
Liikenneyhteydet:Helsingistä matkaa 127 km (1h 40 min), Tampereelle 103 km (1h 20 min), Turku 82 km (1 h 13 min), Pori 129 km (1 h 36 min). Humppilan rautatieasema 18km.
Asumiskustannukset
Muut maksut:Tiemaksu: n.52 EUR / vuodessa
Kiinteistövero:105.00 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:59.000,00 €
Myyntihinta:59.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €