5 h, k, s, psh, khh | 142.0m2 / 142.0m2

Kaipaako ponisi jo vuokratallilta omaan kotitalliin? Entäpä haluaisitko nauttia tuoreita munia omasta kanalasta tai vaikkapa kutoa villasukat omien lampaiden villasta? On peltoa millä laiduntaa, tämä monia mahdollisuuksia tarjoava pikku tila on n.1,86 ha:n tontilla. Omakotitalossa on makuuhuoneita isommallekin perheelle. Pihapiirissä on myös erillinen rakennus, missä autotallissa tilaa rassata ja huoltaa koneita sekä toisessa päässä sauna, jos haluaa saunoa perinteisempään tyyliin pihasaunassa. Niin ja se talli-/varastorakennus lisänä omien unelmien toteuttamista varten.

Tyyppi:Omakotitalo
Sijainti:Sörkäntie 120 , 31810 Punkalaidun
Tilat:5 h, k, s, psh, khh
Asuin- / kokonaispinta-ala:142.0m2 / 142.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Asuinkerroksessa on 2 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, wc, pieni varasto-/siivouskomero, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna ja eteinen. Yläkerrasta löytyy matalaa tilaa, pieni aula sekä 2 makuuhuonetta. Ei täytä asuinhuoneen kriteerejä korkeuden puolesta. Kellarissa matalaa varastotilaa ja "perunakellari".
Kerros/Kerroksia:1,5
Tilat / Pinta-alatTalon alkuperäinen hirsirakenteinen osa rakennettu n.1934, laajennukset n. 1955 sekä 1987. Pihapiirissä on myös n.1966 rakennettu, n.50 m2:n yhdistetty autotalli+varastotila sekä toisessa päässä rakennusta pieni avoterassi, miltä käynti pesutilaan ja saunaan. Tämän rakennuksen ulkoseinä Siporex -harkkoa - loiva harjakatto peltiä. Saunassa puulämmitteinen kiuas ja pesutilassa vesipata. Erillinen talli-/ varastorakennus on puurakenteinen, n. 54m2, ulkoseinät ovat metallilevyä ja loiva harjakatto aaltopeltiä. Tallissa on tällä hetkellä kolme karsinaa,joista keskimmäistä on asustanut poni. Samassa yhteydessä on erillinen pieni varastohuonetila, mihin tulee vesi ja se on varusteltu sähköpatterilla. Rakennuksen jatkeena vielä pieni halkovajaosuus.
Yleiskunto:Tyydyttävä
Keittiö/varusteet:Keittiössä on LG:n jääkaappipakastin, side by side -jääpalakoneella, astianpesukone, liesi kiertoilmauunilla, liesituuletin sekä puuliesi. Seinissä maalattua lasikuitutapettia, lattia on laminaattia ja katto panelia. Keittiö uudistettu vuonna 2005.
Olohuone:Olohuoneen seinässä on ilmalämpöpumppu ja myös takka löytyy tästä tilasta. Lattia on muovimattoa, seinät tapettia ja katto levyä.
Makuuhuone:Alakerran molemmissa makuuhuoneissa on lattiassa muovimatto, seinissä laminaatti ja katto levyä. Yläkerran ensimmäisessä makuuhuoneessa on muovimatto lattiassa, seinissä tapettia ja katto panelia. Isomman makuuhuoneen lattia on myös muovimattoa, seinissä tapetti ja katto panelia. Tämän huoneen molemmilla sivuilla ns. kylmät sivuvintit.
Kph/WC/varusteet:Kylpyhuoneessa wc-istuin ja suihku. Lattiassa laattaa lattialämmityksellä, seinissä laattaa ja katossa panelia.
Sauna:Sisäsaunassa sähkölämmitteinen kiuas, laattalattia ja muut pinnat puupanelia.
Tontti:Pihapiirissä tasamaata, nurmikkoa, loiva rinne pellon suuntaan.
Kunto:Kohtalainen
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Myyjä hankkii todistuksen myöhemmin.
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Kiinteistöllä ei ole tehty kuntotarkastusta.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Punkalaidun
Kylä/Kaup.osa:Oriniemi
Kiinteistötunnus:619-421-2-22
Kattotyyppi/kate:Harjakatto, aaltopelti.
Rakennusaine:Lauta/hirsi, karaatti -levy
Lämmitys:Suorasähkö. Olohuoneessa ilmalämpöpumppu sekä takka.
Ilmanvaihto:Painovoimainen
Käyttövesi:Oma kaivo (vettä/kaivoa ei tutkittu), oma viemäröinti: sakokaivot, imeytyy maahan.
Kunnallistekniikka:Ei kunnallistekniikkaa.
Viemäri:Oma
Suoritetut korjaukset:Keittiö remontoitu v.2005, wc-tilan istuin ja kalusteet uusittu v.2017, käyttövesi putkistoa vaihdettu uusiin kupariputkiin v.2020 (varaajalle asti muoviputki - upoletit). Kupariputki kestää kuulemma paremmin tämän laatuisessa vedessä.
Tontin pinta-ala n.18700m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Kaavoittamaton
Kiinnitykset:140450.00
Rasitteet / oikeudet:Tieoikeus Sörkän yksityistie sekä tierasitus, jossa oikeutetut muut yksityistien tiekunnan osakkaat.
Asuinaluetietoja
Palvelut:Punkalaitumen keskustaan matkaa n.10 km, missä mm. kauppa, apteekki, kahvilat, kirjasto, golf -kenttä yms., Koulut: Ala-aste: Pohjoisseudun koulu, mille matka kävellen n.2,5km, autolla n.3 km. Yläaste ja lukio Punkalaitumen keskustassa.
Liikenneyhteydet:Punkalaitumen keskustan palvelut n.10km Urjalan keskustan palvelut n.26km Sastamala n.34km Huittinen n.35km Tampere n.66km
Ajo-ohjeet:Punkalaitumen keskustasta käännytään Vesilahdentielle (tie 2986), tätä n.6 km, minkä jälkeen oikealle Oriniementille, tätä n.1 km ja tältä käännös vasemmalle Koosanmaantielle, mitä n. 2km, kunnes ollaan Koosanmaantien, Kaunistontien ja Sörkäntien risteyksessä, mistä pääsee kiinteistölle. Toisesta suunnasta tullessa Sörkäntiellä on lukittu puomi.
Lisätietoja:Talon ympärillä ei ole salaojitusta. Salaojitussuunnitelma vuodelta 1965. Sähkönkulutus ollut n. 15000kwh vuodessa, koska lämmitetty ahkerasti puilla. Panttikirjat: Kiinnityksiä vastaavat panttikirjat siirretään ostajille/ostajien pankille lainoittamattomina kaupanteon yhteydessä.
Asumiskustannukset
Muut maksut:Tiemaksu 100EUR/vuosi, jätehuolto 100EUR/vuosi
Kiinteistövero:260.00 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:69.000,00 €
Myyntihinta:69.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €