1 avara liikehuone, keittiö sekä wc. | 92.0m2

Nyt olisi tilava, tyylikäs, siisti ja toimiva 92 m2:n liikehuoneisto tarjolla hyvällä paikalla Forssan keskustassa. Tässä voit aloittaa heti kampaamotoiminnan, sillä olemassa oleva kalustus voi jäädä. Tilaa voi kokonsa puolesta myös jakaa osiin, mikäli uusi toiminta sitä edellyttää. Suuret ikkunat kahteen suuntaan mahdollistavat näyttävät somistukset ja esillepanot. Markiisit antavat suojaa. Kaksi ilmalämpöpumppua/viilennintä pitävät tilan lämpötilan ihanan viileänä kovillakin helteillä. Liikehuoneiston edessä ja lähellä on hyvin parkkipaikkoja asiakkaille. Hoidettu taloyhtiö, jossa käyttövesiputket on uusittu ja viemärit juuri pinnoitettu. Kaukolämpö.

Tyyppi:Liiketila
Sijainti:Kartanonkatu 12 , 30100 Forssa
Tilat:1 avara liikehuone, keittiö sekä wc.
Asuin- / kokonaispinta-ala:92.0m2 / 92.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Liikehuoneistossa on iso liiketila, keittiö ja wc, 92 m2. Sisäänkäynnin vieressä on syvennys asiakkaiden vaatesäilytystä varten. Tilasta on lasiseinämällä erotettu osa, jossa on 3 pesupaikkaa. Tämän osion lattia ja takaseinä on laatoitettu yhtenäiseksi, sivuseinä on maalattu ja etuseinä muodostuu ikkunasta. Kampaamotilassa on ikkunaa kahdella seinällä. Lattiassa on laminaatti, muut seinäpinnat on maalattu. Lisäksi yhden seinustan peittää kiinteä liukuovikaapisto. Katot on levytetty ja maalattu. Katossa on valaisimina loisteputkia, sekä suunnattavia kohdevaloja kiskoissa. Kaksi liikuteltavaa kahden vastakkaisen asiakaspaikan sähköistettyä työpistettä suurine peileineen ja pienine hyllyineen. Pisteissä asiakkaalle jalkatuki sekä tuotteille päätyhyllyt sekä laitteille sähköpistokkeet. Palvelutiski. Tilassa on ilmalämpöpumppu, joka pitää tilan miellyttävän viileänä helteillä.
Kerros/Kerroksia:1/6
Hissi:Ei
Yleiskunto:Hyvä
Keittiö/varusteet:Keittiössä on kaapistot vastakkaisilla seinillä. Toisen seinän allas on tarkoitettu kampaamotarvikkeiden pesuun ja käsittelyyn. Kaksi allasta ja koko taso ruostumatonta terästä. Välitila laatoitettu. Seinustalla on tila pesukoneelle ja kuivausrummulle. Toisella seinustalla allas, taso ja kaapistot ovat palvelleet "ruokahuoltoa" ym. Välitila laatoitettu. Tiskikone. Jääkaappi ja mikroaaltouuni.
Kph/WC/varusteet:Tilan perällä on wc, joka on remontoitu pinnoiltaan v. 2015
Kunto:Liiketila on erittäin siistissä kunnossa
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Energialuokka: F2013
Energiatodistus:On
Lisätietoja:Yhtiökokous on päättänyt 17.6.2021 muuttaa yhtiöjärjestystä yksimielisesti niin, että liikehuoneiston vastikekerroin muuttui 1.1.2022 1,5 (oli ennen 2). Yhtiölainaa tehdyistä viemäreiden pinnoitustöistä v.2021 125 euroa/neliö +/-10%. Rahoitusvastike n. 90 senttiä/neliö/kuukaudessa, laina-aika 15v. Tulevasta: lisäsisänkäynnin rakentaminen 25 euroa/neilö +/- 10% Rahoitusvastike b. 15 senttiä neliö/kuukausi, laina-aika 15v.
Yhtiö
Nimi:Asunto- Oy Forssan Pekolanhovi
Rakennusvuosi:1963
Kattotyyppi/kate:Pulpettikatto / Peltikate
Asuinhuoneistot:38
Rakennusaine:Teräsbetoni
Lämmitys:Kaukolämpö
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto
Autopaikat23
Yhtiön yhteiset tilat:Säilytysullakko, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, mankeli, pesutupa, sauna 1 kpl.
Taloyhtiössä sauna:Ei
Antenni:Kaapeli-tv
Suoritetut korjaukset:Yhtiössä suoritetut kunnossapito- ja muutostyöt: Piha: 2004 Rakennettu jätteenkeräyspiste, 2013 Pihan peruskorjaus, 2016 takapihan sadevesien ohjaus. Perustukset ja runko: 2020 Sokkeli maalattu, 2019 Ulkorappusten korjaus. Julkisivut: 1987 Julkisivuremontti Parvekkeet: 2004 Parvekeremontti Ikkunat ja ulko-ovet: 1999 Ikkunat ja parvekkeen ulko-ovet uusittu puualumiini rakenteisiksi. 2011 Porrashuoneiden ulko-oviin asennettu automaattinen ovenavauslaite. Katto: 1995 Vesikate uusittu. Huoneistojen märkätilat: Huoneistojen märkätiloja kunnostettu huoneistoremonttien yhteydessä ja asennettu rakennusmääräyskokoelman mukainen vedeneristys. Lämmityusjärjestelmä: 2008 Lämmönvaihtimien uusiminen. Vesi- ja viemärijärjestelmä: 2008 Käyttövesiverkosto uusittu ja asennettu huoneistokohtainen vedenmittaus. 2019 Pohjaviemärin ja viemärien pesu ja kuvaus. 2020-2021 Viemäreiden pinnoitus. Ilmanvaihto: 2017 Ilmanvaihtokanavat puhdistettu. Sähkö- ja tietojärjestelmä: 2007 Antennijärjestelmä saneerattu digikelpoiseksi. Hissit: 2002 Hissit modernisoitu.
Suunnit. korjaukset:Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana: Julkisivut: ei tarvetta Parvekkeet: Parvekkeiden huoltomaalaus. Ikkunat ja ulko-ovet: lisäsisäänkäynnin rakentaminen kellarikerrokseen liikuntaesteen poistamiseksi 2021 Katto: Katon kunto tarkastetaan (mahdolliset korjaustoimenpiteet) Huoneistojen märkätilat: Ei välitöntä uusimistarvetta. Märkätiloja kunnostetaan huoneistoremonttien yhteydessä. Yleiset tilat: Taloyhtiön saunaosaston kunnostus. Lämmitysjärjestelmä: Lämmön talteenotto poistoilmasta ja energian säästötoimenpidelaskelmien teettäminen. Sähkö- ja tietojärjestelmä: Tietojärjestelmien ajantasaistaminen, liittyminen valokuituverkkoon. Hissit: Ei tarvetta.
Isännöitsijä: Realia Isännöinti, Forssa
Kiinteistönhoito:Envor Group Oy, Reunanen Kari, toimisto@envor.fi, päivystys 0500 722077
Tontin pinta-ala n.2880.00m2
Tontin omistus:Oma
Asuinaluetietoja
Liikenneyhteydet:Liiketilan edessä vinoparkkitilaa sekä Kartanonkadun toisella puolella iso parkkipaikka.
Asumiskustannukset
Hoitovastike:565.80 EUR/kk
Rahoitusvastike:0 EUR/kk
Kokonaisvastike:565.8 EUR/kk
Vesimaksut:Oman kulutuksen mukaan
Muut maksut:Autapaikkavuokra 5,05
Hinta
Velaton hinta:59.500,00 €
Myyntihinta:59.500,00 €
Velkaosuus:0,00 €