4 h, keittiö, khh, psh, sauna sekä autotalli ja varasto, tekninen tila | 110.0m2 / 166.0m2

Kaikulassa hyvin 1994 rakennettu ja huolella sekä rakkaudella hoidettu ja huollettu koti, 110/166 m2. Huomaa kyllä, että talo on suunniteltu perheen käyttöön, ei yhtään hukkaneliötä missään. Myös asumiskustannukset on minimoitu puulämmityksellä, ilmalämpöpumpulla ja aurinkokennoilla. Koira, tai miksipä ei pieni lapsikin, on huomioitu aitaamalla takapiha ja sitä kehystää puutarhurin vuosittain hoitama kuusiaita. 806m2:n tontti on tasainen nurmipiha istutuksineen, etupiha kivetty. Tästä talosta voi sanoa Juha Tapion sanoin: siin on jotain niin oikeaa.

Tyyppi:Omakotitalo
Sijainti:Kyntötie 3 , 30100 Forssa
Tilat:4 h, keittiö, khh, psh, sauna sekä autotalli ja varasto, tekninen tila
Asuin- / kokonaispinta-ala:110.0m2 / 166.0m2
Kerros/Kerroksia:1
Tilat / Pinta-alat17,5 m2:n autotalli samassa rakennuksessa, johon kulku suoraan sisältä ja naps, autotallin ovi auki kaukosäätimellä ja menoksi. Ei kastu ja kauppakassit saa suoraan keittiön kodinhoitohuoneen läpi kiertelemättä ovelle. Autotallin toisessa päädyssä 9,0 m2:n varasto ja tekninen tila.
Yleiskunto:Tyydyttävä
Keittiö/varusteet:Keittiön lattiassa muovimatto, tulipesien edessä laatta, välitilat laatoitettu, paneelikatto. Iso leivinuuni ja puuhella, kodinkoneina induktioliesi sekä täyskorkeat jääkaappi ja pakastin.
Olohuone:Olohuone, 19,35 m2, avautuu takkahuoneeseen, 10 m2, molempien lattia on mosaiikki parkettia. Osa seinää on tiiltä ja osassa tapetti, paneelikatto. Takkahuoneessa nimensä mukaisesti varaava takka ja kulku pesutiloihin sekä ulos takapihan ihanalle terassille, jossa Pergoluxin markiisikatto estää auringon liian porottamisen. Toki sen saa poiskin, jos on auttamaton auringonpalvoja.
Makuuhuone:Kaksi makuuhuonetta, joista toisessa vaatehuone. Molemmissa laminaattilattiat, tapetti ja mdf-katto.
Kph/WC/varusteet:Pesuhuoneen laatoitukset uusittu tyylikkäiksi 2015 ja kaksi suihkua mahdollistaa sujuvan peseytymisen, vaikka huushollissa asuisi teinejäkin. Lattialämmitys täälläkin.
Sauna:Paneloidussa saunassa sähkölämmitteinen kiuas.
Tontti:Tasainen, hyvin hoidettu nurmipiha istutuksineen ja onpa siellä 8 marjapensastakin sekä kaksi omenapuuta. Pihaa ympäröi puutarhurin hoitama kuusiaita.
Kunto:Erittäin hyvin pidetty ja siistissä kunnossa
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Energialuokka: E2013
Energiatodistus:On
Lisätietoja:Talossa on laadukas valvontajärjestelmä ja keskuspölyimuri.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Forssa
Kylä/Kaup.osa:Kaikula
Kiinteistötunnus:61-9-378-2
Rakennusvuosi:1994
Kattotyyppi/kate:Harjakatto peltikatteella, uusittu 13.1.2017.
Rakennusaine:Puurunko, tiiliverhous, harjan alusta lauta.
Lämmitys:Varaava takka, iso leivinuuni ja puuhella sekä sähkölämmitys kiinteillä pattereilla ja osin lattialämmityksellä. Aurinkokennot ja ilmalämpöpumppu.
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto liesituulettimen huuvan kautta.
Kunnallistekniikka:Kunnan vesi ja viemäri
Suoritetut korjaukset:Autotalliin asennettu ilmalämpöpumppu 2019, autotallin nosto-ovi ja sähköt 2016. Asuinrakennuksen vesivaraaja uusittu myös 2019.
Tontin pinta-ala n.806m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Asemakaava
Kiinnitykset:210000.00
Asuinaluetietoja
Palvelut:Lamminrannan uimaranta kuntolaitteineen, urheilukenttä sekä Mäkilammi frisbee kenttineen fillarimatkan päässä., Koulut: Heikan ala-asteelle alle 4 km, kuten myös Vieremän ala-asteelle. Keskurille ja lukioon jää jopa alle kolmen kilometrin.
Asumiskustannukset
Kiinteistövero:350.00 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:173.000,00 €
Myyntihinta:173.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €