Hevostila, 13 karsinan talli ja omakotitalo | 130.0m2 / 152.0m2

Hevoset, lampaat, kanat ja muutkin eläimet ovat tervetulleita asuttamaan tätä toimivaa kokonaisuutta Urjalankylään. Kyseessä on siisti ja hyvin hoidettu hevostila 13 karsinan hevostallilla, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tallin läheisyydessä on myös kolmen makuuhuoneen omakotitalo. Vähän reilun kahden hehtaarin alueella sijaitsee kahdeksan tarhaa ja hiekkapohjainen ratsastuskenttä.

Tyyppi:Maatila
Sijainti:Haapasentie 50 , 31720 Urjala
Tilat:Hevostila, 13 karsinan talli ja omakotitalo
Asuin- / kokonaispinta-ala:130.0m2 / 152.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Asuinkerroksessa olohuone, makuuhuone, keittiö, pesuhuone, sauna, wc ja iso eteinen. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, aula, wc ja säilytystilaa. Kellarikerroksessa (19 m2) matalaa varasto- /harrastetilaa.
Kerros/Kerroksia:2
Tilat / Pinta-alatHevostalli on entinen 50-luvun navetta, puurakenteinen ja lautaverhottu. Muutettu tallirakennukseksi vuosien 1998-2004 aikana. 13 karsinaa joista 2 varsomiskarsinaa, pesupaikka, 2 x lämmin varustetila, loimien kuivatustila, rehutila ja sosiaalitilat. Ämpärijuotto. Kahdeksan tarhaa, joista viisi hiekkapohjaista ja kolme osittain metsäisiä. Valaistu, aidattu, hiekkapohjainen ratsastuskenttä 25 x 65 m. Ratsastuskenttä ja osa tarhoista on salaojitettu. 70 m³ betonipohjainen lantala. Myyjältä saadun tiedon mukaan laidunmaata on mahdollisuus vuokrata tilan viereisiltä pelloilta.
Yleiskunto:Tyydyttävä
Parveke:Yläkerran aulasta käynti parvekkeelle.
Keittiö/varusteet:Laminaattilattia ja paneelikatto. Välitilassa vaalea laatoitus ja seinissä puolipaneeli ja maali. Tilavasta keittiöstä on avoin käynti olohuoneen puolelle. Lämpöä tuo massiivinen varaava leivinuuni ja puuhella. Kodinkoneina jääkaappi/pakastin, astianpesukone, sähköliesi/-uuni ja liesituuletin omalla hormilla/moottorilla.
Olohuone:Laminaattilattia, seinissä puolipaneeli sekä tapetti. Paneelikatto. Olohuoneessa lämmittää Porin Matti.
Makuuhuone:Yläkerran molemmissa makuuhuoneissa on pönttöuunit, laminaattilattia, paneelikatot ja maalatut seinät. Alakerran makuuhuoneessa on puulautalattia, paneelikatto sekä seinissä puolipaneeli, tapetti ja maali.
Kph/WC/varusteet:Pesuhuoneessa laatoitettu lattia ja seinät, lattialämmitys ja paikka pesukoneelle on. Erillinen wc mihin käynti eteisestä, täällä laatoitetut seinät ja lattiassa muovimatto. Yläkerrassa wc missä laminaattilattia ja maalatut seinät, paljeovi. Tallin sosiaalitiloissa wc. Tallin pihassa puucee.
Sauna:Laatoitettu lattia ja puulämmitteinen Harvia -kiuas.
Tontti:Muutama tarha sekä ratsastuskenttä on tasamaalla. Muut tarhat osittain rinteessä. Talon pihapiirissä on istutuksia, puustoa ja puutarhaa (marjapensaita ja hedelmäpuita). Pihassa on myös maakellari.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta. Myyjä hankkii todistuksen myöhemmin.
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Talon pihassa on ympäri verkotettu tarha kanoille. Sähkönkulutus (n.33.000 kWh/v.) sisältää sekä tallin, että talon kulutuksen. Molemmissa kiinteistöissä oikeus yhteiseen maa-alueeseen 887-878-1-0, 11 palstaa.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Urjala
Kylä/Kaup.osa:Urjala
Kiinteistötunnus:887-439-45-0 ja 887-439-46-0
Rakennusvuosi:1957
Kattotyyppi/kate:Harjakatto ja peltikate
Rakennusaine:Hirsi- ja puurakenteinen, lautaverhous.
Lämmitys:Sähkö ja puu. Patterit, leivinuuni, Porin Matti ja kaksi pönttöuunia.
Ilmanvaihto:Painovoimainen
Käyttövesi:Porakaivo
Viemäri:Saostuskaivo
Suoritetut korjaukset:Talon ulkoverhous huoltomaalattu v. 2020 Talon käyttövesiputkisto uusittu 2000 -luvun alkupuolella, keittiötä lukuun ottamatta. Talon viemärit uusittu 2000 -luvun alkupuolella. Salaojat talon ympärillä, ratsastuskentällä ja osassa tarhoja.
Tontin pinta-ala n.20700m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Yleiskaava
Rasitteet / oikeudet:Tierasitteet Haapasen yksityistie (molemmissa kiinteistöissä) ja Krouvin yksityistie (vain toisessa kiinteistössä). Oikeudet tiekunnan osakkailla.
Lisätietoja:Urjalan kunta
Asuinaluetietoja
Palvelut:Urjalan keskustan palvelut n. 9 km. Leirintäalueen uimaranta n.1 km., Koulut: Urjalan yhtenäiskoulu ja lukio n. 9,5 km
Liikenneyhteydet:Forssa n. 44 km Tampere n. 69 km
Ajo-ohjeet:Valtatieltä 9 Urjalassa käännytään liittymästä kohti Urjala/Punkalaidun (Punkalaitumentie). Tätä jatketaan n.8 km jonka jälkeen käännytään vasemmalle Haapasentielle. Kohde on tien vasemmalla puolella n.450 m jälkeen.
Asumiskustannukset
Kiinteistövero:270.00 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:216.000,00 €
Myyntihinta:216.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €