3h + k | 71.0m2

Sijainti on taas kohdillaan, mikäli kaipaat keskustan kolmiota. Sporttiselle ihmiselle urheilukenttä ja Lamminrannan uimaranta kuntoiluvälineineen vieressä. Ei niin sporttisille terveyskeskus kadun toisella puolella, esteetön kulku sähkötoimisten ulko-ovien ja uusitun hissin ansiosta. Niin ja kauppakin lähes näkyy ikkunasta ja lapsilla lyhyt matka kouluihin tai tarhaan. Alkuperäisessä, mutta siistissä kunnossa oleva koti arvostetussa taloyhtiössä.

Tyyppi:Kerrostalo
Sijainti:Urheilukentänkatu 3 C39 , 30100 Forssa
Tilat:3h + k
Asuin- / kokonaispinta-ala:71.0m2 / 71.0m2
Kerros/Kerroksia:1/6
Hissi:Kyllä
Yleiskunto:Tyydyttävä
Parveke:Lasitettu parveke, jossa sälekaihtimet
Keittiö/varusteet:Keittiössä reilu tila ruokapöydälle ja kodinkoneina jääkaappi/pakastin ja sähköliesi. Muovimatto ja maalatut seinät.
Olohuone:Olohuoneessa ja eteisessä mosaiikkiparkettikuvioinen muovimatto lattiassa, seinät tapetoitu ja kulku lasitetulle parvekkeelle. Parvekkeelta, mikä kuitenkaan ei ole maantasalla, vaikka ensimmäisessä kerroksessa ollaankin, on ihan kivat maisemat sisäpihalle. Sälekaihtimet suojaa liialta paahteelta.
Makuuhuone:Molemmissa makuuhuoneissa muovimatot, ja tapetoidut seinät.
Kph/WC/varusteet:Kylpyhuoneen lattiassa muovimatto, seinät laatoitettu. Paikka pyykkikoneelle.
Sauna:Taloyhtiössä hyvä sauna.
Kunto:Siistissä, mutta alkuperäisessä kunnossa
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Energialuokka: E2013
Energiatodistus:On
Lisätietoja:Vaatehuoneen lisäksi säilytystilaa on eteisen kaappirivistössä.
Yhtiö
Nimi:Asunto Oy Urheilukentänkatu 3-5
Rakennusvuosi:1971
Kattotyyppi/kate:Harjakatto peltikatteella
Asuinhuoneistot:91
Rakennusaine:Betonielementti
Lämmitys:Vesikeskuslämmitys, kaukolämpö
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto
Autopaikat63 kpl, autotallipaikkoja 20 kpl
Yhtiön yhteiset tilat:ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, kylmäkellari, pesutupa, sauna, askarteluhuone, huoneistokohtaiset varastot
Taloyhtiössä sauna:Kyllä
Antenni:Kaapeli-tv
Suoritetut korjaukset:2001 jätteiden lajittelu- ja keräyspiste, vesikatteen huoltokäsittely, 2005 LVISA- ja rakennustekninen energiaselvitys, 2006 lämmitys-, käyttövesi-, ilmanvaihto- ja automatiikkajärjestelmien uusiminen, 2010 käyttövesiputkistosaneeraus, 2011 sähkötekninen kuntotarkastus ja huolto, 2013 valokaapeliliittymä ja tietoliikennesisäverkon rakentaminen, Ukk 3 saunaosaston peruskorjaus, 2014 kaikkien asuntojen ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, ilmanvaihtokanavien ja päätelaitteiden puhdistus, ilmamäärien mittaus ja säätö sekä älykkäästi säätyvä poistoilmanvaihto, pihaviemäriverkoston ja salaojien kuntotarkastus, 2015 autotallien korjaustarpeiden selvittäminen ja työselityksen laadinta, 2016 julkisivujen uudelleenmaalaus, huoneistoparvekkeiden pienimuotoiset korjaukset ja maalaus, sadevesikourujen pinnoitus, huoneistoparvekkeiden vesikatteiden uusinta ja rakennekorjaus, huoneistoparvekkeiden pielielementtien ulkopuolisten vaakasumojen uusinta, lämmönsiirtimen uusinta, 2017 vesikattojen massaus, 2020-2021 hissien uusinta ja esteettömyyskorjaukset.
Suunnit. korjaukset:2021 Yhteisten tilojen tarpeelliset kunnostukset, poistoilman lämmöntalteenotto-mahdollisuuden ja aurinkoenergian käyttöönottomahdollisuuden selvittäminen, 2022 Yhteisten tilojen tarpeelliset kunnostukset, 2023 Yhteisten tilojen tarpeelliset kunnostukset, ikkunoiden suodattimien vaihdot, 2024 Piha-alueiden saneeraussuunnittelun käynnistäminen, sähköautojen latauksien suunnittelu, 2025 Autotallien peruskorjauksen/uusinnan suunnittelun käynnistäminen.
Isännöitsijä:Rami Tervomaa Sp-Isännöintipalvelut Oy
Kiinteistönhoito:RTK-palvelu Oy
Tontin pinta-ala n.6307.00m2
Tontin omistus:Oma
Lisätietoja:Kylmä vesi ja lämmin vesi laskutetaan todellisen kulutuksen mukaan. Etäluettavat vesimittarit. Osakkeenomistaja on vastuussa viime kädessä vuokralaisensa vesilaskusta. Valokaistamahdollisuus. Jokaisessa asunnossa on valokuituliittymä 5M, jonka maksu sisällytetään hoitovastikkeeseen. Asukkaat voivat halutessaan tilata suurempia nopeuksia ja muita lisäpalveluita suoraan Lounealta, maksaen itse erotuksen.
Asuinaluetietoja
Palvelut:Keskustassa ollaan ja terveyskeskus suoraan kadun toisella puolella, urheilukenttä vieressä sekä Lamminranta kuntoiluvälineilleen kivanheiton päässä. Niin ja kauppakin näkyy pihalta., Koulut: Keskustan koulut ja päiväkodit lähellä.
Asumiskustannukset
Hoitovastike:291.00 EUR/kk
Rahoitusvastike:106.50 EUR/kk
Kokonaisvastike:397.5 EUR/kk
Vesimaksut:Oman mittarin mukaan.
Hinta
Velaton hinta:69.500,00 €
Myyntihinta:66.800,00 €
Velkaosuus:2.700,00 €