Tupa, keittokomero, parvi + parveke, sauna, pukuhuone. | 30.0m2 / 36.5m2

Tee päätöksesi nyt, niin vielä ehdit mökin omistajaksi ennen ensilumia ja nauttimaan syksyn pimenevistä illoista takkatulen loimussa kera kynttilöiden. Maaseudun rauhaa ja maalaismaisemaa, mökki koivikon katveessa, pellon reunassa, 2010 m2 tontilla, odottelee uusia saunanlämmittäjiä. Jos haikailet pois kaupungin hälinästä, omaan pakopaikkaan, niin täällä olo on kuin keskellä ei mitään tai kaukana, mutta kuitenkin lähellä, nimittäin Humppilan keskustan palvelut ovat vain 3 km:n päässä.

Esittely: 26.09.2021
Esittelyn kellonaika: 15:15 - 15:45
Esittelijä:Esittelee Peekoo Niemi LKV, LVV, puh. 050 577 0235. Soittaa saa 24/7. peekoo.niemi@kiinteistokauppiaat.com Tervetuloa! Esittelyt myös sopimuksen mukaan.
Tyyppi:Mökki tai huvila
Sijainti:Kuismalantie 113 , 31640 Humppila
Tilat:Tupa, keittokomero, parvi + parveke, sauna, pukuhuone.
Asuin- / kokonaispinta-ala:30.0m2 / 36.5m2
Lisätietoja pinta-alasta:Höylähirsimökissä tupa, keittokomero sekä matalaa tilaa parvi + parveke. Katetulta terassilta erillinen sisäänkäynti pukuhuoneeseen ja saunaan. Tämä kokonaisuus yhteensä ulkomitoin n.36,5m2. Mökin edessä lisäksi n. 15 m 2:n avoterassi. Pienessä ulkorakennuksessa on se perinteinen puucee sekä varastotila.
Kerros/Kerroksia:1 + parvi
Tilat / Pinta-alatPieni ulkorakennus höylähirttä, loiva harjakatto peltikatteella. Tässä rakennuksessa perinteinen puucee sekä varastotilaa. Alimmat hirret pitää vaihtaa, vaatii korjaamista.
Yleiskunto:Tyydyttävä
Parveke:Parvekkeelta avautuu esteetön peltomaisema.
Keittiö/varusteet:Puuliesi, kaasuliesi uunilla, kaasujääkaappi sekä työskentelytaso altaalla - vesi menee sakokaivoon.
Olohuone:Tupaan tullaan sisään heti terassilta. Toimii sekä ruokailu- että oleskelupaikkana. Sivusta nousee rappuset parvelle. Lämmitys hoituu tarvittaessa varaavalla tiiliverhotulla takalla. Lattiapinnat puuta, katossa puupaneelia.
Makuuhuone:Yläkerrassa matalaa tilaa, toimii ns. nukkumaparvena. Pellon puoleiselta sivulta on ovi ulos parvekkeelle.
Kph/WC/varusteet:Perinteinen puucee pihan perällä.
Sauna:Etuterassilta käynti ensin erilliseen pukuhuoneeseen ja tästä sitten itse saunaan, missä puulämmitteinen Harvian kiuas kera piipuun asennetun vedenlämmittimen. Vesi menee sakokaivoon. Seinissä ja katossa puupanelointi.
Tontti:Tasamaata.
Nurmikkoa, pensaita ja puustoa.
Kunto:Kohtalainen
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta.
Energiatodistus:Ei ole
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Humppila
Kylä/Kaup.osa:Kuismala
Kiinteistötunnus:103-402-57-1
Rakennusvuosi:1992
Kattotyyppi/kate:Harja/pelti
Rakennusaine:Höylähirsi/puu.
Lämmitys:Tuvassa varaava takka.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Käyttövesi:Oma kaivo, mistä otettu vain pesu- ja kasteluvedet. Juomavesi tuotu kotoa kanisterissa. Kaivon vettä ei ole tutkittu.
Kunnallistekniikka:Ei.
Viemäri:Saostuskaivo
Tontin pinta-ala n.2010m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Haja-asutusalue
Kiinnitykset:40000.00
Rasitteet / oikeudet:Kiinteistöön kohdistuu tierasite. Oikeutetut ovat yksityistien tiekunnan osakkaat.
Lisätietoja:Humppilan kunta.
Asuinaluetietoja
Palvelut:Humppilan keskusta n.3km: mm. ruokakauppa, pankki, kirjasto, urheilukenttä, uimaranta, juna-asema, terveyskeskus. Humppilan lasitehtaan alueen palvelut n. 5,5 km - mm. apteekki ja ruokapaikkoja.
Liikenneyhteydet:Forssaan ja Loimaalle molempiin n. 25 km. Huittisiin n.51 km. Hämeenlinnaan n. 77 km. Tampereelle n. 86 km. Turkuun n. 90 km.
Ajo-ohjeet:Valtatie 2:lta Nesteen kohdalta kohti Humppilan keskustaa. Liikenneympyrästä seurataan viittaa Ypäjä - Humppilantietä n. 1,3km, minkä jälkeen käännytään oikealle Järvensuontielle. 600 m:n jälkeen viitta oikealle Kuismalantie. Tätä yhteensä n. 1,2 km. Tämä on päättyvä tie ja viimeinen n. 700 m pätkä kääntyy oikealle peltotieksi. Siniharmaa mökki tien oikealla puolella pellon reunassa.
Lisätietoja:Kiinteistöllä ei ole sähköliittymää. Panttikirjat: Kiinnityksiä vastaavat panttikirjat siirretään ostajille/ostajien pankille lainoittamattomina kaupanteon yhteydessä.
Asumiskustannukset
Muut maksut:Tienhoitomaksu 65 EUR/vuosi, Jätemaksu 75 EUR/vuosi.
Kiinteistövero:200.76 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:28.500,00 €
Myyntihinta:28.500,00 €
Velkaosuus:0,00 €