Tupa, keittokomero, parvi + parveke, sauna, pukuhuone. | 30.0m2 / 36.5m2

Maaseudun rauhaa ja maalaismaisemaa. Jos haikailet lapsuuden maisemiin tai edes joskus pois kaupungin hälinästä sinne piilopirttiin, omaan pakopaikkaan. Tässä juuri sinulle sopiva mökki koivikon keskellä, pellon reunassa 2010m2:n tontilla. Täällä olo on kuin olisi "keskellä ei mitään" tai "kaukana, mutta kuitenkin lähellä", nimittäin Humppilan keskustan palvelut vain 3 km:n päässä. Tee päätöksesi nyt, niin ehdit vielä nauttimaan tämän kesän helteistä.

Tyyppi:Mökki tai huvila
Sijainti:Kuismalantie 113 , 31640 Humppila
Tilat:Tupa, keittokomero, parvi + parveke, sauna, pukuhuone.
Asuin- / kokonaispinta-ala:30.0m2 / 36.5m2
Lisätietoja pinta-alasta:Höylähirsimökissä tupa, keittokomero sekä matalaa tilaa parvi + parveke. Katetulta terassilta erillinen sisäänkäynti pukuhuoneeseen ja saunaan. Tämä kokonaisuus yhteensä ulkomitoin n.36,5m2. Mökin edessä lisäksi n. 15 m 2:n avoterassi. Pienessä ulkorakennuksessa on se perinteinen puucee sekä varastotila.
Kerros/Kerroksia:1 + parvi
Tilat / Pinta-alatPieni ulkorakennus höylähirttä, loiva harjakatto peltikatteella. Tässä rakennuksessa perinteinen puucee sekä varastotilaa. Alimmat hirret pitää vaihtaa, vaatii korjaamista.
Yleiskunto:Tyydyttävä
Parveke:Parvekkeelta avautuu esteetön peltomaisema.
Keittiö/varusteet:Puuliesi, kaasuliesi uunilla, kaasujääkaappi sekä työskentelytaso altaalla - vesi menee sakokaivoon.
Olohuone:Tupaan tullaan sisään heti terassilta. Toimii sekä ruokailu- että oleskelupaikkana. Sivusta nousee rappuset parvelle. Lämmitys hoituu tarvittaessa varaavalla tiiliverhotulla takalla. Lattiapinnat puuta, katossa puupaneelia.
Makuuhuone:Yläkerrassa matalaa tilaa, toimii ns. nukkumaparvena. Pellon puoleiselta sivulta on ovi ulos parvekkeelle.
Kph/WC/varusteet:Perinteinen puucee pihan perällä.
Sauna:Etuterassilta käynti ensin erilliseen pukuhuoneeseen ja tästä sitten itse saunaan, missä puulämmitteinen Harvian kiuas kera piipuun asennetun vedenlämmittimen. Vesi menee sakokaivoon. Seinissä ja katossa puupanelointi.
Tontti:Tasamaata.
Nurmikkoa, pensaita ja puustoa.
Kunto:Kohtalainen
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta.
Energiatodistus:Ei ole
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Humppila
Kylä/Kaup.osa:Kuismala
Kiinteistötunnus:103-402-57-1
Rakennusvuosi:1992
Kattotyyppi/kate:Harja/pelti
Rakennusaine:Höylähirsi/puu.
Lämmitys:Tuvassa varaava takka.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Käyttövesi:Oma kaivo, mistä otettu vain pesu- ja kasteluvedet. Juomavesi tuotu kotoa kanisterissa. Kaivon vettä ei ole tutkittu.
Kunnallistekniikka:Ei.
Viemäri:Saostuskaivo
Tontin pinta-ala n.2010m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Haja-asutusalue
Kiinnitykset:40000.00
Rasitteet / oikeudet:Kiinteistöön kohdistuu tierasite. Oikeutetut ovat yksityistien tiekunnan osakkaat.
Lisätietoja:Humppilan kunta.
Asuinaluetietoja
Palvelut:Humppilan keskusta n.3km: mm. ruokakauppa, pankki, kirjasto, urheilukenttä, uimaranta, juna-asema, terveyskeskus. Humppilan lasitehtaan alueen palvelut n. 5,5 km - mm. apteekki ja ruokapaikkoja.
Liikenneyhteydet:Forssaan ja Loimaalle molempiin n. 25 km. Huittisiin n.51 km. Hämeenlinnaan n. 77 km. Tampereelle n. 86 km. Turkuun n. 90 km.
Ajo-ohjeet:Valtatie 2:lta Nesteen kohdalta kohti Humppilan keskustaa. Liikenneympyrästä seurataan viittaa Ypäjä - Humppilantietä n. 1,3km, minkä jälkeen käännytään oikealle Järvensuontielle. 600 m:n jälkeen viitta oikealle Kuismalantie. Tätä yhteensä n. 1,2 km. Tämä on päättyvä tie ja viimeinen n. 700 m pätkä kääntyy oikealle peltotieksi. Siniharmaa mökki tien oikealla puolella pellon reunassa.
Lisätietoja:Kiinteistöllä ei ole sähköliittymää. Panttikirjat: Kiinnityksiä vastaavat panttikirjat siirretään ostajille/ostajien pankille lainoittamattomina kaupanteon yhteydessä.
Asumiskustannukset
Muut maksut:Tienhoitomaksu 65 EUR/vuosi, Jätemaksu 75 EUR/vuosi.
Kiinteistövero:200.76 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:28.500,00 €
Myyntihinta:28.500,00 €
Velkaosuus:0,00 €