3h, k, kph, wc | 76.5m2

Paraatipaikalla Iivisniemessä väljään rakennetulla "vanhalla" alueella hyvästä taloyhtiöstä toisen kerroksen kolmio 76,5 m2. Tämä on ihanteellinen paikka myös lapsiperheelle. Huoneistossa on kaksi poikkeuksellisen tilavaa makuuhuonetta, olohuone, keittiö, wc, kylpyhuone sekä lasitettu parveke. Ikkunoista avarat näkymät - ei ole taloja tiellä. Yhtiössä isoimmat remontit on jo tehty: mm. käyttövesi ja viemärit sekä katto. Kylpyhuone ja erillinen wc on kauttaaltaan uusittu v. 2017 fiksuiksi. Keittiön ja muut pinnat voitkin sitten säälittä fiksata mieleiseksesi. Kaikki palvelut lähettyvillä ja kun metroasema valmistuu 2023 kulman taakse, laajenevat lähipalvelutkin. Hyvät ulkoilumaastot ja -reitit sekä koirapuistokin lähettyvillä. Suomenojan venesatama kilometrin päässä, mikäli merelle halajat. Suunnitellut uudisrakennukset eivät vaikuta tämän asunnon näkymiin. Päivitä tämä asunto makusi mukaiseksi ja pääset viettämään loppuvuotta ja joulua uuteen kotiisi! Kysy lisää ja ota yhteyttä Elise Anttinen, KiLAT 050 4527797 elise.anttine@kiinteistokauppiaat.com. Sovitaan yksityisnäyttö.

Tyyppi:Kerrostalo
Sijainti:Iivisniementie 4 B11 , 02260 Espoo
Tilat:3h, k, kph, wc
Asuin- / kokonaispinta-ala:76.5m2 / 76.5m2
Lisätietoja pinta-alasta:3h, k, kph, erillinen wc.
Kerros/Kerroksia:2/4
Hissi:Ei
Yleiskunto:Tyydyttävä
Parveke:Lasitettu parveke lounaaseen.
Keittiö/varusteet:Keittiössä alkuperäiset kaapistot, teräs (rst) tiskipöytä 2 altaalla. Välitila laatoitettu. Seinät maalattu, lattiassa muovimatto. Varusteet: 2 jääkaappia, pakastin, hella, liesituuletin. Keittiöhana uusittu 2017 putkisaneerauksen yhteydessä pk-venttillillä varustettuun Oras Optima 2734F hanaan. Ikkunassa sälekaihtimet.
Olohuone:Olohuoneessa (ja eteisessä) saarninen mosaiikkiparketti. Seinissä tapetti, katto ja ikkunaseinä maalattu. Käynti lasitetulle parvekkeelle. Sälekaihtimet ikkunassa ja parvekkeen ovessa.
Makuuhuone:Molemmissa makuuhuoneessa iso ikkuna, sälekaihtimet ja tuuletusikkuna. Lattiassa muovimatto. Seinissä tapetti. Katot maalattu. Kiinteät vaatekaapit.
Kph/WC/varusteet:Kylpyhuoneessa (uusittu v. 2017) seinät ja lattia laatoitettu. Katto levytetty ja maalattu, upotetut valaisimet. Peilikaappi valaistuksella ja allaskaappi (Temal). Suihkuseinä 80x90cm. Vesikiertoinen tikaspatteri, pesukoneliitäntä.
Kunto:Kylpyhuone ja wc loistavassa kunnossa, muut tilat kaipaavat pintaremonttia.
Vapautuu:Heti vapaa
Energialuokka:Energialuokka: D2007
Energiatodistus:On
Yhtiö
Nimi:As Oy Säästökesä
Rakennusvuosi:1968
Kattotyyppi/kate:Tasakatto, huopakate
Asuinhuoneistot:24
Rakennusaine:Betoni
Lämmitys:Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys.
Ilmanvaihto:koneellinen poisto
Autopaikat16
Yhtiön yhteiset tilat:Ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, mankeli, kuivaushuone, pesutupa, sauna, askarteluhuone ja huoneistokohtaiset varastot.
Taloyhtiössä sauna:Kyllä
Antenni:Kaapeli-tv
Suoritetut korjaukset:2021 (LTS) Kylpyhuoneiden ja wc-tilojen rättipatterien liitosten tarkastus: Rättipattereissa on ollut vuotoja. Yleisten tilojen paloilmaisimien paristojen uusiminen,22 kpl. Vesikatteiden uusiminen (640 m2) Suunnitelmien mukaan: vanhat vedeneristekermit puretaan ja uusitaan, viemäreiden tuuletusputket siirretään ja osittain uusitaan, kattokaivot ja sadeviemäriputkien vaakaosuudet uusitaan, liitetään jo uusittuihin pystyviemäreihin, tarvittavat kallistuskorjaukset, asennetaan savunpoistoluukut porrashuoneisiin, sisäänkäyntikat. (rah. hoitovaroin). 2020: Pergoloiden, aitojen ja kaiteiden huoltomaalaus. 2019: Lukituksen uusiminen (Abloy Sento) 2018: Kellaritilojen väliovien kunnostus. 2017: Porrashuoneiden ja kellaritilojen kunnostus. Kylmäkellarin muutos varastotilaksi. Talopesulan kunnostus ja pyykinpesukoneen uusiminen. Huoneistojen wc-tilojen peruskorjaus. Kaikkien kylpyhuoneiden peruskorjaus, vedeneristeet. Pystyviemärien uusiminen. Pohjaviemärien uusiminen (osittain) ja kunnostus (sukitus, osittain). Pihaviemärien kunnostus (sukitus). Vesijohtojen uusiminen. Sähköisten vesimittarien hankkiminen huoneistoihin. llmanvaihtokojeiden uusiminen. llmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö. Sähköjärjestelmien uusiminen (ei huoneiston sisäjohdot). Antenniverkon uusiminen (Tähti 2000). Tietoverkon uusiminen (Cat6 + valokuitu). Liittyminen kaapelitelevisioverkkoon (Telia) Huoneistokohtaisen laajakaistayhteyden hankkiminen (Telia 10M). 2014: Porrashuoneiden ulko-ovien korjaus ja maalaus. Akustiikkalevyjen asennus porrashuoneisiin. Patteriventtiilien uusiminen ja lämmitysverkoston perussäätö. Automaattisen ilmanpoistajan asennus lämmitysverkkoon. 2013: Pohja- ja pihaviemärien painehuuhtelu. Pelastussuunnitelman uusiminen. 10 vuoden energiatodistuksen laatiminen. 2012: Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen (puu-alumiini). Julkisivujen ja sokkelien maalaus. Parvekkeiden kunnostus. Julkisivujen puuosien uusiminen. Elementtisaumojen uusiminen. Katoksien kunnostus.
Suunnit. korjaukset:Matinkylän Huolto ASUNTO-OSAKEYHTIÖ SÄÄSTÖKESÄ (Y: 0200820-9) 2.02.2021 Kunnossapidon periaateohjelma vuosille 2022-2025 (KPTS) Asukaskysely: Asukaskysely kannattaa teettää noin 2 vuoden välein. Esteettömyysselvityksen laatiminen: Hallitus esittää, että taloyhtiöön laaditaan erillinen esteettömyysselvitys, josta ilmenevät toimenpidesuositukset esteettömyystason nostamiseksi. Sen jälkeen taloyhtiö nostaa tärkeiksi katsomansa toimenpiteet sopivaksi hankekokonaisuudeksi toimenpidelistalle. Jäte- ja sadeveden pohja- ja pihaviemärien painehuuhtelu: Puhdistus kannattaa tehdä noin 5 vuoden välein. llmanvaihtojärjestelmän puhdistus ia säätö: Puhdistus ja säätä kannattaa tehdä 5 vuoden välein. Ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto: Ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto kuuluu taloyhtiölle. Suodattimet kannattaa vaihtaa ilmanvaihtojärjestelmien puhdistuksen yhteydessä. Energiatodistuksen uusiminen: Laaditaan uusi energiatodistus viimeistään 2023. Yleisten tilojen paloilmaisimien paristojen uusiminen,22 kpl: Sähköverkkoon liitetyissä paloilmaisimissa on paristovarmennus. Paristojen kestoikä on noin 3-4 vuotta. Kustannusarvio yhteensä/vähintään 7.900 euroa
Isännöitsijä:Juha Korpi Matinkylän Huolto Oy ISA
Kiinteistönhoito:Braleva Kiinteisöpalvelut Oy
Tontin pinta-ala n.2507.00m2
Tontin omistus:Oma
Asuinaluetietoja
Palvelut:Lähikauppa Iivisniemen ostoskeskuksessa 350 m. Kauppakeskus Pikkulaiva 3,6 km. Iso omena n. 4 km, Kauppakeskus Merituuli 3 km. Tuleva mertoasema vajaa 200m., Koulut: Kaikki ihan vieressä: Iivisniemen päiväkoti vajaa 100m, Iivisniemen koulu (ala-aste) kävellen 800m, Kaitaan koulu ja lukio 50m.
Liikenneyhteydet:Erinomaiset liikenneyhteydet: Metroasema valmistuu n. 150 m, bussipysäkki n. 400 m.
Asumiskustannukset
Hoitovastike:310.80 EUR/kk
Rahoitusvastike:0 EUR/kk
Kokonaisvastike:310.8 EUR/kk
Vesimaksut:20.00 EUR/kk. Tasataan oman kulutuksen mukaan.
Muut maksut:TV/ tietoliikennevastike 4 EUR /kk. Saunavuoromaksu 10 eur/kk.
Hinta
Velaton hinta:285.000,00 €
Myyntihinta:285.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €