4h + k + s + khh + 2 wc + 2 vh + varasto + autotalli + tekn.tila | 153.0m2 / 221.0m2

Kun ihmisellä on vahva visio, mitä haluaa ja löytää arkkitehdin, joka sen osaa piirtää ja ammattilaiset, jotka sen toteuttaa, niin tässä on lopputulos. Viivaakaan en muuttaisi tästä täysin uutta vastaavasta Vieremässä sijaitsevasta 153/221 m2:n omakotitalosta. Ihan kaikki adjektiivit tähän voisi luetella peräkkäin, on valoisaa, on avaraa, on kaunista, mutta käykäähän itse kurkkaamassa tarkemmin, mistä nyt puhutaan. Nyt voi sanoa: Se on siinä !

Tyyppi:Omakotitalo
Sijainti:Uitontie 206 , 30100 Forssa
Tilat:4h + k + s + khh + 2 wc + 2 vh + varasto + autotalli + tekn.tila
Asuin- / kokonaispinta-ala:153.0m2 / 221.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Autotalli talon yhteydessä
Kerros/Kerroksia:1
Tilat / Pinta-alatOlohuoneen lisäksi kolme makuuhuonetta, keittiö, sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone, kaksi vessaa, kaksi vaatehuonetta, joista toinen Walk-in vaatehuone päämakuhuoneen yhteydessä. Vielä sisäänkäynnin yhteydessä siististi piilossa kuraeteinen käsisuihkulla ja tämänkin yhteydessä hyvä vaatesäilytystila. Näiden lisäksi erillinen varasto, autotalli saman katon alla ja tekninen tila. Autotalli on sen verran suuri, että siellä mahtuu vaikka pesemään auton ja tavarat on seinällä järjestyksessä.
Yleiskunto:Hyvä
Keittiö/varusteet:Puustellin kalusteilla toteutettu suuri keittiö on kokkailijoiden unelma. Isot ikkunat avautuvat rauhoittavaan maalaismaisemaan ja tilaa on touhuta suuren saarekkeen ympärillä. Keittiön lattia on helppohoitoista laattaa ja kodinkoneina Siemensin jääkaappi, pakastin, integroitu mikro ja asianpesukone. Electroluxilta tulee liesi, Siemensiltä uuni ja liesituuletin on Falmecin.
Olohuone:Mielenkiintoinen efekti on saatu tiputtamalla olohuone muutaman askeleen alemmaksi ruokailuhuoneen ja eteisen lattiapintaa. Olohuoneen, makuuhuoneiden, kuten eteisenkin lattiat on Wikandersin vinyylikorkkia ja olohuoneen katto korkeuksissaan on päällystetty Malerin mdf-kattopaneelilla. Hienona yksityiskohtana viimeisen päälle suunnitellut LED-valaisimet. Lämpöä ja tunnelmaa antaa Uuniseppien varaava takka ja taas kerran ne maisemat näkyy joka suuntaan. Ikkunoissa liialta auringon porotukselta suojaavat Luxaflexin mittatilaus rullaverhot. Täältä myös kulku avoterassille.
Makuuhuone:Kolme makuuhuonetta, joista päämakuuhuoneessa jokaisen naisen unelma: walk-in vaatehuone. Muissa kiinteät PRT-kaihtimen liukuovikaapistot. Päämakuuhuoneen seinässä on Sanduddin Moomin-tapetti, jossa Nuuskamuikkunen tähyilee öistä taivasta.
Kph/WC/varusteet:Kodinhoitohuoneesta jatkuu kulku myöskin laatoitettuun pesuhuoneeseen, missä taas pienenä fiksuna yksityiskohtana seinään kiinteästi tehty shampoo hylly. Ei ole heiluvia telineitä, vaan kaikki putelit kauniisti omilla paikollaan. Kaksi suihkua mahdollistaa täälläkin sen jonon välttämisen, enkä keksi kyllä näissäkään laattavalinnoissa mitään valittamista.
Sauna:Luonnollisesti tästä pesuhuoneesta jatkuu kulku saunaan ja nyt sitten saa tulla vaikka naapuritkin samoihin löylyihin, ei lopu tila ihan heti kesken. Lauteisiin upotettu Mondexin sähkölämmitteinen kiuas antaa hyvät ja pehmeät löylyt.
Tontti:Tasainen, avara piha
Sora ja nurmi
Kunto:Kuin uusi
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Energialuokka: B2013. E-luku 116
Energiatodistus:On
Lisätietoja:Tuulikaapissa "kuraeteinen" suihkuineen joko neli -tai kaksijalkaisille vipeltäjille. Allaway keskuspölyimuri. Maalämmön viilennyslaite on eteisen katossa ja todellakin sitten viilentää niin että ilman villasukkia ei pärjää, jos sen täysille päälle laittaa. Kiva lisä tällaisten hellekesien varalle on se, että porakaivosta saa myös vedet puutarhan kasteluun tai auton pesuun. Niin ja se paljun täyttö tietysti kanssa. Juomavedeksi sitä ei uskalla käyttää, eli ne juomat on sitten hommattava erikseen.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Forssa
Kylä/Kaup.osa:Vieremä
Kiinteistötunnus:61-414-3-39
Rakennusvuosi:2015
Kattotyyppi/kate:Harjakatto, tiilikuvioitu Ruukin teräskate.
Rakennusaine:Puurunko, ulkovuori rapattu, rappauslevyt Aquapanel ja -laasti Knauf. Kantavat s
Lämmitys:Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys, myös tekninen tila, varasto ja autotalli lattialämmityksellä.
Ilmanvaihto:Koneellinen ilmanvaihto, jäähdytys maakylmälaitteella.
Käyttövesi:Kunnan
Kunnallistekniikka:Kunnan vesi ja viemäri
Viemäri:Kunnan
Tontin pinta-ala n.8267m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Kaavoittamaton
Kiinnitykset:350000.00
Asuinaluetietoja
Palvelut:Mäkilammin yleinen uimaranta lähellä, kuten myös frisbeegolf-rata ja hyvät ulkoilumaastot., Koulut: Vieremän kouluun, jossa luokat 1-6 on matkaa 2 km. Perhepäivähoitaja toimii Vieremän alueella.
Liikenneyhteydet:Tyykikyyti liikennöin alueella
Asumiskustannukset
Muut maksut:Tiemaksu 20-40EUR / yksikkö. Pihatien auraus hoidetaan itse/urakoitsija.
Kiinteistövero:600.00 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:399.000,00 €
Myyntihinta:399.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €