Oh/k, 3 x mh, khh, s, wc ja suihkuhuone + at, varasto ja terassi. | 117.8m2 / 141.2m2

Laadukasta lomailua tai etätyöskentypaikkaa tai näiden yhdistelmää etsivälle nyt sitten paratiisi sellaisilla järvinäkymillä, että harvoin törmää. Mitään nurisemista en keksi mökistä, tai oikeastaan huvilasta, enkä kyllä rantasaunastakaan. Okei, en Rutajärvestäkään. Hyvin suunnitellut yksityiskohdat, mitkä tässä kohteessa on myös pilkulleen viimeistellyt, on ilo katsella. Kaikki vaan stemmaa yhteen, tule ihmeessä katsomaan itse ja kurkkaan rannan hiekkaan ja anna ajatuksesi lentää.

Tyyppi:Mökki tai huvila
Sijainti:Leppärannantie 21 , 31720 Urjala
Tilat:Oh/k, 3 x mh, khh, s, wc ja suihkuhuone + at, varasto ja terassi.
Asuin- / kokonaispinta-ala:117.8m2 / 141.2m2
Lisätietoja pinta-alasta:Olohuone, mikä jatkuu avoimena tilana keittiöön. Kolme makuuhuonetta, kodinhoitohuone, sauna, suihkuhuone ja wc sekä autatalli ja varasto. Lisäksi lämmin terassi. Erillinen rantasauna ja kesäkeittiö. Lisää petipaikkoja erillisessä vierasaitassa. Omassa rakennuksessa kahden auton katos ja verstashuone.
Kerros/Kerroksia:1
Tilat / Pinta-alatRantasaunassa on pukuhuone, pesutila ja löylyhuone, sekä avoin terassi. Pesuhuoneen ja saunan lattia on laatoitettu ja niissä on lattialämmitys. Pesuhuoneesa on vesivaraaja, jos haluaa käydä suikussa lämmittämättä vettä pesuhuoneessa olevassa padassa. Katoksen alla olevassa kesäkeittiössä on kaasuhella ja ulkotakka. Rakennukseen tulee ja menee puhdas kaivovesi, kuten saunan pesuhuoneeseenkin. Harmaat vedet kahteen sakokaivoon. Vuonna 2007 rakennettu hirsinen 19 m2:n vierasaitta, missä lämmitys sähköpatterein. Vuonna 2012 rakennettu varasto/autokatos kahdelle autolle.
Yleiskunto:Hyvä
Keittiö/varusteet:Keittiö avautuu olohuoneeseen ja sen värimaailmaltaan pintamateriaaleihin sointuvat kaapistot tarjoavat hyvin säilytystilaa. Välitilassa on vaalea laatoitus ja lattiassa olohuoneeseen yhdistyvä laminaattilattia. Keittiön varusteina on sähköliesi/-uuni, jääkaappi/pakastin, liesituuletin ja astianpesukone. Lämmityksenä on sähköinen lattialämmitys.
Olohuone:Olohuoneessa on jykevä vuolukivinen omistajan itse piirtämä varaava takka. Lattiassa on myös muissa huoneissa jatkuva, vaalea laminaattilattia ja seinissä hirsipaneeli. Katto on myös paneloitu. Lämmityksenä on varaavan takan lisäksi sähköinen lattialämmitys.
Makuuhuone:Kaikissa kolmessa makuuhuoneessa on laminaattilattia ja seinissä hirsipaneeli. Katto on paneloitu ja lämmityksenä on sähköpatterit.
Kph/WC/varusteet:Päärakennuksessa kodinhoitohuoneesta on käynti sekä saunaan että suihkuhuoneeseen ja koko alan lattia on laatoitettu ja sähköisellä lattialämmityksellä varustettu. Erillisessä wc:ssä on laatoitettu sekä lattiat että seinät ja lattialämmitys on. Rantasaunan pesutiloissa on laatoitettu lattia lattialämmityksellä ja puulämmitteinen kiuas sekä vesipata ja erillinen lavuaari nyrkkipyykille. Lisäksi täällä on oma lämminvesivaraaja, joten pesulla käynti käy mukavasti vaikket padassa vettä lämmittäisikään.
Sauna:Päärakennuksen saunassa on upea led-valaistus ja näyttävästi kahdella eri paneelikuosilla tehty seinäpanelointi. Koko sauna on vaalean sävyinen ja kiuas on sähkötoiminen. Ulkorakennuksen saunassa on puulämmitteinen kiuas ja laatoitettu lattia.
Tontti:Rinnetontti jossa yläosa osittain tasamaata.
Rinteeseen on rakennettu painekyllästetystä puusta isot terassit ja rappuset, joten kulku rantaan on helppoa ja mukavaa.
Kunto:Hyvä
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta.
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Tiemaksu ja jätemaksu yht. 85 eur /v, Mustalahden tieyhdistys, pitää sisällään sekä roskiksen tyhjennyksen että tienhoitomaksun sekä talviaurauksen. Auraus mahdollista ottaa pihaan saakka ja autokatoksen edustalle (erillinen maksu). Harmaat jätevedet ohjattu mökiltä oman saostuskaivon kautta imeytyskenttään. Harmaat jätevedet ohjattu saunalta ja kesäkeittiöltä kahteen saostuskaivoon. Jätevedet vessasta mökiltä ohjattu 5 m³:n umpisäiliöön, mikä on tyhjennetty 1-2 krt/v. Saunarakennus on salaojitettu, mökissä pintasalaojat (rossipohja). Sadevedet on johdettu putkilla maastoon.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Urjala
Kylä/Kaup.osa:Urjala
Kiinteistötunnus:887-439-1-97
Rakennusvuosi:2005
Kattotyyppi/kate:Harjakatto ja peltikate
Rakennusaine:Puurunko ja lautaverhous
Lämmitys:Sähkölämmitys lattialämmitys- ja patterijaolla, varaava takka ja ilmalämpöpumppu.
Ilmanvaihto:Painovoimainen, vessassa, keittiössä ja pesutioissa tehostettu poisto.
Käyttövesi:Oma rengaskaivo missä hyvä ja riittävä vesi.
Kunnallistekniikka:5 m³:n umpisäiliö mustalle jätevedelle. Harmaa jätevesi ohjattu erikseen.
Viemäri:Umpisäiliö
Tontin pinta-ala n.2000m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Yleiskaava
Rasitteet / oikeudet:Tieoikeus
Lisätietoja:Urjalan kunta
Asuinaluetietoja
Palvelut:Urjalan keskustan palvelut n.7,9 km
Liikenneyhteydet:Forssa n. 43 km Humppila n. 31 km Tampere n. 68 km Helsinki n. 165 km
Ajo-ohjeet:Valtatieltä 9 käännytään Urjalasta kohti Punkalaidunta. Punkalaitumentietä jatketaan n.6,5 km jonka jälkeen käännös vasemmalle Mustalahdentielle mitä jatketaan n.850 m jonka jälkeen käännös vasemmalle Leppärannantielle. Kohde on n.210 m jälkeen oikealla puolella tietä ja tunnistat sen valkoisista porteista vähän kauempana tiestä. Numerokyltti on aidan pielessä.
Asumiskustannukset
Kiinteistövero:660.00 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:299.000,00 €
Myyntihinta:299.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €