Tupa, keittiö, makuutila, pukuhuone, sauna ja veranta. | 47.0m2 / 61.5m2

Syksy saapuu ja käsillä on viimeiset hetket hankkia lomapaikka ihaniin, pimeneviin iltoihin. Täällä voit nauttia saunan lämmöstä ja vilvoitella Heinijärvessä, tai vain istua mökin verannalla kuuntelemassa luonnon ääniä. Verannalla on omat lämmittimet, joten siinä viihtyy vaikka pikkutunneille saakka. 3050 m2:n vuokratontilla on mökin lisäksi varastorakennuksia ja pihassa kaksi patiota, joista toinen on kesäisin kuuma auringonottopaikka. Pyöröhirsisessä mökissä voit halutessasi viettää vaikka joulun, lämmitys hoituu puulla ja sähköllä. Ole kuitenkin nopea, niin saat vielä hyödyntää tämän kauden runsaat sienimaat mökin lähistöstä.

Esittely: 26.09.2021
Esittelyn kellonaika: 12:30 - 13:00
Esittelijä:Esittelee Leena Mäkelä LKV, KiLAT, puh. 050 447 7810. Soittaa saa 24/7. leena.makela@kiinteistokauppiaat.com Tervetuloa! Esittelyt myös sopimuksen mukaan.
Tyyppi:Mökki tai huvila
Sijainti:Kutterinkuja 47 , 31300 Tammela
Tilat:Tupa, keittiö, makuutila, pukuhuone, sauna ja veranta.
Asuin- / kokonaispinta-ala:47.0m2 / 61.5m2
Lisätietoja pinta-alasta:Ulkomitoin n. 47 m2/ 61,5 m2 (veranta 14,5 m2). Tupa, keittiö ja pieni makuutila, lisäksi sauna omalla sisäänkäynnillä terassilta pukuhuoneen kautta. Katettu veranta, missä lämmittimet.
Kerros/Kerroksia:1
Tilat / Pinta-alatPäärakennuksen lisäksi tontilla on liiteri, varastorakennus ja puucee.
Yleiskunto:Hyvä
Keittiö/varusteet:Keittiö on avoin mökin sisäänkäyntiin ja siitä myös tupaan. Vuonna 2019 keittiö on saanut uuden ilmeen kauniista vaaleista kaapistoista, jotka on kierrätetty edellisestä kodistaan tänne. Varusteina sähköliesi, jääkaappi, liesituuletin aktiivihiilisuodattimella ja sydämenä vuolukivinen puuliesi.
Olohuone:Tilavassa, n. 24 m2:n tuvassa on seinissä pyöröhirsi ja lattiassa lauta. Tilaa lämmittää tai tarvittaessa viilentää ilmalämpöpumppu. Tänne mahtuu hyvin myös sänky.
Makuuhuone:Pieni erillinen makuutila keittiön vieressä.
Kph/WC/varusteet:Biolan kompostoiva ulkohuussi.
Sauna:Mökin yhteydessä sauna, mihin on oma käynti pienen pukuhuoneen kautta. Puulämmitteinen kiuas minkä yhteydessä vesisäiliö.
Tontti:Pihassa ei juuri nurmikonleikkuuta ole, ihanan kivikkoinen piha. Loiva rinne kohti rantaa. Kaksi erillistä patiota, joista toinen on kuuma auringonottopaikka mökin vieressä, ja toinen alapihalla grillin vieressä.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta.
Energiatodistus:Ei ole
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Tammela
Rakennusvuosi:1988
Kattotyyppi/kate:Harjakatto, huopakate
Rakennusaine:Pyöröhirsi
Lämmitys:Varaava vuolukivinen hella. Sähköpatterit. Ilmalämpöpumppu (lämmitys ja jäähdytys).
Ilmanvaihto:Painovoimainen
Käyttövesi:Oma porakaivo, kantovesi. Sähköpumppu kaivon yhteydessä. Kaivon vettä on käytetty juomavetenä.
Kunnallistekniikka:Harmaat jätevedet johdetaan kivipesään/kaivoon.
Viemäri:Oma
Suoritetut korjaukset:Laajennus v. 2005. Keittiön kaapistot uusittu v.2019 (käytetyt kaapistot). Saunan lattia ja runkopuut sekä lauteet uusittu v. 2019.
Tontin pinta-ala n.3050m2
Tontin omistus:Vuokratontti
Tontin vuokra:2537.12 EUR/v
Kaavoitustilanne:Ranta-asemakaava
Rasitteet / oikeudet:Mökki sijaitsee Mustialan yhteismetsän alueella vuokratontilla. Vuokrasopimus uusittu 16.6.2017 ja päättyy 31.5.2047, voimassa 30 vuotta kerrallaan. Vuokra v.2021 on maksettu.
Lisätietoja:Tammelan kunta
Asuinaluetietoja
Palvelut:Tammelan keskustan palvelut n.12 km Forssan keskustan palvelut n.19 km
Liikenneyhteydet:Hämeenlinna n.55 km Tampere n.90 km Turku n.104 km Helsinki n.135 km
Ajo-ohjeet:Valtatieltä 10 käännytään Haarankorventielle (n. 7 km Forssasta tai n. 13,5 km tie 54 risteyksestä) jota jatketaan n.6,5 km. Tämän jälkeen käännytään vasemmalle Särkijärventielle n.1,5 km jonka jälkeen käännös oikealle Kutterinkujalle, n.450 m. Kohde on oikealla.
Lisätietoja:Uimaan on menty laiturin päästä, missä vesi yltää aikuisella noin rinnan korkeudelle. Pohjassa on suodatinkangas ja hiekkaa. Mökin läheisyydessä on erinomaiset sieni- ja marjamaat ja Heinijärvestä nousee hyvin kalaa. Mökki on ollut käytössä kesät ja talvet, talvisin käyttöaikojen välissä pidetty peruslämmöillä.
Asumiskustannukset
Muut maksut:Järven suojeluyhdistys (Heinijärven suojelu ry) perii mökkiläisiltä jätemaksun ja monet liittyvät myös yhdistyksen jäseniksi (kesäaika 40 EUR, talviaika 20 EUR ja jäsenmaksu 30 EUR). .Heinijärven suojelu järjestää vuosittain asukastapaamisia ym. teemapäiviä parannustoimien yhteydessä. Tienhoitomaksu 50 EUR/v.
Kiinteistövero:140.44 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:84.500,00 €
Myyntihinta:84.500,00 €
Velkaosuus:0,00 €