6 h, keittiö, khh, sauna, psh, 3 x wc

Nyt muuta maalle! Jykevä, hirsirunkoinen 1924 rakennettu Peltola 2.010 ha:n tontilla keskellä Matkua. Peruskorjauksia ja paljon remontteja tehty vuosien saatossa. Vanhasta muistuttaa kuitenkin vielä neljä kaunista kaakluunia. Hirsinen, 2007 rakennettu ulkosauna ja tupa, kahden auton talli ja varasto. Tilaa talossa riittää, n. 160 m2, kirjasto, neljä makuuhuonetta, keittiö, kodinhoitohuone, sauna, pesuhuone, vessojakin kolme. Ulkosaunan yhteydessä vielä kiva tupa. Tänne pihalle mahtuu vaikka kanat kotkottamaan tai mikseipä pari poniakin.

Tyyppi:Omakotitalo
Sijainti:Kreiviläntie 16 , 31110 Forssa
Tilat:6 h, keittiö, khh, sauna, psh, 3 x wc
Lisätietoja pinta-alasta:Sali, kirjasto, 4 x makuuhuone, keittiö, khh, sauna, psh, 3 x wc, n. 160 m2. Talon lisäksi hirsinen ulkosauna ja lautarakenteinen talli/halli.
Kerros/Kerroksia:1 1/2
Tilat / Pinta-alatHirsinen 2007 rakennettu ulkosauna, jossa tilava tupa, ulkomitoin 4,4x 6,5 m. Saunarakennuksessa harjakatto huopakatteella. Kahden auton talli ja varastorakennus, 13,5 m x 7,5 m. Tämä rakennettu 2007 ja siinä puurunko/lautaverhous ja peltikatto.
Yleiskunto:Tyydyttävä
Parveke:Iso aurinkoparveke yläkerrassa
Keittiö/varusteet:Iso keittiö Puustellin kalustein, kodinkoneina induktiotaso, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone, side by side jääkaappi/pakastin sekä uudelleen muurattu puuhella. Lattiassa lankkuparketti, katot paneelia ja seinissä tapetit.
Olohuone:Olohuone muodostuu vanhasta salista ja kirjastohuoneesta. Molemmissa osissa vanhat kakluunit. Lattiassa laminaatit, seinät tapetoitu ja katto paneelia. Tästä verannan kautta kulku ulos, vanha pääovi.
Makuuhuone:Alakerran isossa makuuhuoneessa myös kakluuni, laminaattilattiat, tapetoidut seinät ja paneelikatto. Pienemmässä makuuhuoneessa, josta kulku yläkertaan, samat materiaalit ja myös vanha kakluuni. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, puolipaneelit/tapetti ja laminaattilattiat.
Kph/WC/varusteet:Pesuhuone laatoitettu, lattialämmitys, suihku, wc ja katto paneloitu. Yläkerran laatoitetussa vessassa epox-lattia, paneelikatto ja kaapistot. Alakerran vessassa muovimatto, lasikuitutapetit/laatat, paneelikatto. Tämä remontoitu 2019. Saunassa paneeli/tiiliseinä, Helon hetivalmis kiuas. Toinen, puulämmitteinen sauna hirsisessä ulkorakennuksessa.
Sauna:Saunassa paneeli/tiiliseinä, Helon hetivalmis kiuas. Toinen, puulämmitteinen sauna hirsisessä ulkorakennuksessa.
Tontti:Tasamaan tontti, 2,010 ha, josta tontin takaosa eri ikäistä sekametsää ja etuosassa pieni pelto.
Kunto:Tyydyttävä
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta. Myyjä hankkii todistuksen myöhemmin.
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Taloon on kaksi sisäänkäyntiä, joiden yhteydessä on kummassakin reilun kokoiset eteiset. Ullakkokomeroita yhteensä 4, paljon säilytystilaa ja ulkovarastossa lisää.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Forssa
Kylä/Kaup.osa:Matku
Kiinteistötunnus:61-410-1-10
Rakennusvuosi:1924
Kattotyyppi/kate:Harjakatto peltikatteella.
Rakennusaine:Vanha osa hirsirunkoinen, lautaverhous. Lisäosa puurakenteinen.
Lämmitys:Öljylämmitys asennettu 1999, jakelu vesikiertopatterein. Neljä kakluunia, mitä tosin käytetty vain vuoteen 1999 koko talon lämmitykseen. Syytä tarkastaa toimivuus ennen käytön aloittamista. Keittiössä puuliesi, salissa ilmalämpöpumppu.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Käyttövesi:Kunnan vesi ja omat jätekaivot.
Kunnallistekniikka:Kunnan vesi.
Suoritetut korjaukset:Käyttövesiputkisto 1987 ja lämmitysjärjestelmä asennettu 1999. Vinttiin tehty huoneet ja vessa 1998, saunasiipi 1987. Kuntotarkastuksessa 30.9.2020 on havaittu huomautettavaa alapohjassa ja alapohjan tuuletusta on tämän jälkeen lisätty.
Tontin pinta-ala n.20100m2
Tontin omistus:Oma
Kiinnitykset:346200.00
Asuinaluetietoja
Palvelut:, Koulut: Kuljetus Koijärven ala-asteelle ja bussi yläluokille ja lukioon Forssaan menee läheltä.
Ajo-ohjeet:Matkun keskustasta käänny 9-tielle päin, Kreiviläntielle ja talo on vasemmalla ennen paloasemaa.
Asumiskustannukset
Öljynkulutus:Öljynkulutus 1500-200 l/v
Kiinteistövero:370.00 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:125.000,00 €
Myyntihinta:125.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €