2h, kk, kylpyhuone/wc, eteinen, vaatehuone sekä lasitettu parveke | 47.0m2

Tämä asunto tarjoaa viidennen kerroksen näkymät, korkealta näet kauas ja esteettömästi. Lasitettu parveke on suojaisa ja antaa käyttömukavuutta pitkälle syksyyn. Palvelut ovat käden ulottuvilla: lähikauppaan ja Vesihelmeen vain parisen sataa metriä, eikä keskustaankaan kauaa käppäile. Asunnossa on pikakokkaajan keittokomero, tällöin sekä makuuhuone että olohuone ovat tilavia – 47 m2:n mahtuu yllättävän paljon. Asuntoa on pintaremontoitu v.2009, joten ei muuta kuin huonekalut sisään ja sisustamaan asunto oman näköiseksi. Tässäkö on sinun tuleva kotisi vai etsitkö seuraavaa sopivaa sijoituskohdetta?

Tyyppi:Kerrostalo
Sijainti:Kuhalankuja 2 B31 , 30420 Forssa
Tilat:2h, kk, kylpyhuone/wc, eteinen, vaatehuone sekä lasitettu parveke
Asuin- / kokonaispinta-ala:47.0m2 / 47.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Pinta-alaa ei ole mitattu SFS 5139 standardin mukaisesti.
Huoneluku:2
Kerros/Kerroksia:5/7
Hissi:Kyllä
Keittiö/varusteet:Napakan kokoisessa keittokomerossa on jääkaappi ja erillinen pakastin sekä sähköliesi. Kaapistot ovat alkuperäiset, kaappien välitila on laatoitettu.
Parveke:Lasitettu parveke.
Olohuone:Olohuone on sen verran isokokoinen, että siihen mahtuu hyvin ruokapöytäkin. Lattia on laminaattia ja seinät tapetoitu/maalattu. Asunnosta on viidennen kerroksen näköala, joten valoisuutta riittää.
Makuuhuone:Makuuhuoneessa on samaa laminaattia kuin eteisessä, keittokomerossa ja olohuoneessakin. Huoneeseen mahtuu parisänky ja tilaa on myös vaatekaapille, jos sellaisen haluaa tilaan lisätä.
Kph/WC/varusteet:Pesuhuoneessa on uusi, lokakuussa 2022 laitettu, tyylikäs suihkuseinä, mikä tuo tilaan avaruutta ja toimivuutta. Varusteina käsienpesuallas ja allaskaappi, peilikaappi ja lisäseinäkaappi. Lattia ja seinät on laatoitettu. Lisäksi pesuhuoneessa myös pesukoneliitäntä ja Oskarin oksa seinässä.
Kunto:Asunto on yleisilmeeltään siistissä kunnossa.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Energialuokka: E2013
Energiatodistus:On
Lisätietoja:Asunnossa tehty pintaremonttia v.2009, jolloin laitettu laminaattilattiat, tapetoitu seinät sekä maalattu katto. Tulevissa remonteissa on mainittu 22.6.2022 yhtiökokouksessa päätetty hissiremontti. Tässä talossa pääsee näppärästi kulkemaan A -rapun kautta ylhäältä B -rapun puolelle eli ellei halua harrastaa hyötyliikuntaa portaissa, vaihtoehto kotiin menoon hissiremontin aikana löytyy.
Yhtiö
Nimi:Asunto-Oy Nokkalankulma
Rakennusvuosi:1970
Kattotyyppi/kate:Harjakatto/peltikate
Asuinhuoneistot:88
Rakennusaine:Betoni
Lämmitys:Kaukolämpö
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
AutopaikatAutotalleja 27 kpl, lämpötolppapaikkoja 6 kpl, lisäksi autopaikkoja.
Yhtiön yhteiset tilat:Muut osakkeenomistajien käytössä olevat tilat: Askarteluhuone, kaksi jäähdytettyä talouskellaria, talonvarasto, kaksi lastenvaunuvarastoa, neljä urheiluvälinevarastoa, huoneistokohtaiset varastokomerot, kaksi saunaosastoa, pesutupa, kuivaushuone, mankelihuone, väestönsuoja.
Taloyhtiössä sauna:Kyllä
Antenni:Kaapeli-tv
Suoritetut korjaukset:2010:Julkisivujen lisäeristys ja uudistaminen eristerappausmenetelmällä. Savunpoistoluukkujen asentaminen porraskäytäviin. Huoneistojen ja porraskäytävien ikkunoiden uusiminen. Parveketaustaseinien lisäeristäminen ja uusiminen. Parvekeovien ja yhteisten tilojen puuovien uusiminen. Jäteaseman uudistaminen, sekajäte- ja energiajäteastioiden muuttaminen syväkeräysastioiksi. 2011: Porraskäytävien huoltomaalaukset ja uudet ilmoitustaulut. Hissin lattioiden vahvistaminen ja pinnoitus. Istutusten osittainen uusinta. 2012: Lämmitysjärjestelmän perussäätö sekä patteritermostaattien uusinta. Talo 1 vesikaton osittainen uusinta. Kuivaushuoneen pyykinkuivaimen uusinta. 2013: Kunnostamattomien märkätilojen tarkastus. Talo 1 katolle asennettu lumiesteet. Talo 1 autotalliin sadevesikouru, lisätty sadevesikaivo. Taloyhtiön asunnon (B 19) kunnostaminen. Pihapäällystekorjauksia. Poistoilmakanavien- ja koneiden puhdistus, huoneistokohtainen ilmamäärien mittaus ja säätö. 2014: Saunatilojen saneeraukset. Käyttövesiputkistosaneerauksen suunnittelu. Tonttiviemärien ja salaojien kuntotarkastus, kuvaus ja puhdistus. Pesukoneen hankinta talopesulaan. Asuntojen ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien uusinta. 2015: Käyttövesiputkintosaneeraus, huoneistokohtaiset vesimittarit. Valokaistaliittymän asennus. Huoneistojen ryhmäkeskusten tarkastus ja huolto. 2016: Talo 1 takapihan kunnostaminen ja sadevesijärjestelmän kunnostaminen. 2017: Porraskäytävien kulmalistojen asennus. Jälkiheijastavien porrastasannenumerojen maalaus. 2018: Vesikatteiden huoltomassaus. Huoneistoparvekepielien kuntotutkimukset. Märkätilojen tarkastus ja keittiöiden hajulukkojen ja vesikalusteiden tarkastus. 2019: Taloyhtiön pihamaalle hankittu pihakeinu ja puutarhakalusteet. Lämmönjakokeskuksen uusinta. Huoneistoparvekkeiden korjaus. 2020: Pihavalaistuksen uusinta. 2021: Autotallirakennuksien maalaus. Suoritetut muutostyöt vuosilta 1995 - 2010 ja koko lista löytyy valokuvien joukosta.
Suunnit. korjaukset:2022: Hissien uusiminen. Esteettömyyden parantamistyöt. Piha-alueiden saneeraus, sadevesijärjestelmän parantaminen. Lukitusjärjestelmän uusiminen. Yhteisten tilojen kunnostuksia, mm. saunojen eteiset ja pukuhuoneet. 2023: Vanhan kattilalaitoksen purku. Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö. Autojen moottorilämmitinpistorasioiden lisäyksiä. 2024: Ei suunniteltuja remontteja. 2025: Ei suunniteltuja remontteja. 2026: Ei suunniteltuja remontteja.
Isännöitsijä:Jaana Hurjanen Sp-Isännöintipalvelut Oy
Kiinteistönhoito:Talohuolto Pajuniemi Oy
Tontin pinta-ala n.7012.00m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Asemakaava
Kaavoitustiedot:Forssan kaupunki.
Lisätietoja:Kylmä vesi ja lämmin vesi laskutetaan todellisen kulutuksen mukaan. Etäluettavat vesimittarit. Osakkeenomistaja vastaa viimekädessä huoneiston vesilaskusta, mikäli vuokralainen jättää sen maksamatta. Jokaisessa asunnossa on valokuituliittymä 10 M, jonka maksu sisällytetään hoitovastikkeeseen. Asukkaat voivat halutessaan tilata suurempia nopeuksia ja muita lisäpalveluita suoraan Lounealta, maksaen itse erotuksen. Taloyhtiö on Kiinteistöliiton jäsen. Huoneiston muutostöitä teetettäessä on huomioitava voimassa oleva asbestilaki. Muutostyöstä on aina saatava lupa taloyhtiöltä ja purettavien materiaalien asbestipitoisuus on aina selvitettävä ennen töiden aloittamista. Osakas vastaa kartoitus-, purku- ja remonttikustannuksista, mikäli ryhtyy huoneistossaan omaehtoisiin kunnostus- tai muutostöihin.
Asuinaluetietoja
Palvelut:Lähikauppa ja Vesihelmi n.250m, kauppakeskukset ja keskustan alueen palvelut n. 1km. Terveyskeskus ja sairaala n.1,5-2km., Koulut: Pihakoivun päiväkoti aivan vieressä. Taikatuulen päiväkoti 0,5 km, Axel Wahren päiväkoti n.650 m. Keskuskoulu, Kuhalan koulu ja Ýhteislyseo n.1 km, monitoimikeskus Akvarelli n. 750 m (syksy 2022).
Tietoliikennepalvelut:Valokaistasopimus 10/10M, Lounea Palvelut Oy.
Liikenneyhteydet:Linja-autoasema n.1,5km. Bussipysäkki Helsinki-Pori n. 100m. Turku ja Tampere n.90 km Helsinki n.120 km
Asumiskustannukset
Hoitovastike:195.05 EUR/kk
Rahoitusvastike:0 EUR/kk
Kokonaisvastike:195.05 EUR/kk
Vesimaksun lisätiedotKylmä- ja lämminvesi laskutetaan kulutuksen mukaan. Kylmävesi 4,81EUR/m³ ja lämminvesi 12,61EUR/m³. EUR/kk
Muut maksut:Autotalli kylmä 15EUR/kk, autotalli lämmin 30EUR/kk, lämpötolppa 10EUR/kk, saunamaksu 10EUR/kk. Maksumuistutuskulu 5EUR/kpl.
Hinta
Velaton hinta:52.000,00 €
Myyntihinta:52.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €