Keskeneräinen mökki, tupakeittiö, makuuhuone, sauna ja eteinen. | 58.5m2 / 65.0m2

Rakentaisitko mökin vai ostaisitko valmiin? Tässä vaihtoehto! Rakennusprojekti on aloitettu 2000 -luvun puolivälissä ja 2010 -luvun alussa on tehty sauna ja pukuhuone. Loput mökistä voitkin sitten rakentaa itse ja laittaa pinnat ihan oman mielesi mukaan! Hautalammin rannassa on hyvä raksaprojektin välissä saunoa ja uida, laiturin päässä on useampi metri syvyyttä. Aamuaurinko paistaa ihanasti mökille tehden rannalla nautituista aamukahveista astetta upeammat. Määräalaa lohkotaan n.puoli hehtaaria, rantaviivaa käyttöösi jää n.60 metriä. Rakennuslupa on voimassa vuoteen 2025 saakka, joten kiirettä rakentamisen kanssa ei vieläkään tarvitse pitää.

Tyyppi:Mökki tai huvila
Sijainti:Kangasniementie 8 , 31230 Tammela
Tilat:Keskeneräinen mökki, tupakeittiö, makuuhuone, sauna ja eteinen.
Asuin- / kokonaispinta-ala:58.5m2 / 65.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Keskeneräisen mökin rakennuslupa on haettu 65 m2:lle, piirustusten mukainen huoneistoala on 58,5 m2. Sauna ja eteinen/pukuhuone on jo tehty, ei lopputarkastettu.
Huoneluku:2
Kerros/Kerroksia:1
Tilat / Pinta-alatPieni lautarakenteinen varasto/puucee -rakennus talon ja harjun välissä.
Yleiskunto:Hyvä
Keittiö/varusteet:Piirustuksissa on tupakeittiö, mitä ei ole vielä rakennettu.
Terassi:Pieni katettu terassi sisäänkäynnin edessä.
Makuuhuone:Piirustuksissa on yksi makuuhuone, mitä ei ole vielä rakennettu.
Kph/WC/varusteet:Pesutila saunan yhteydessä.
Sauna:Sauna ja eteinen/pukuhuone on rakennettu 2010 -luvun alkupuolella, alkuperäisellä rakennusluvalla. Saunan lattiassa on laatoitus ja vesieristys sekä sähköinen lattialämmitys. Puukiuas ja vesipata on tiilimuurin edessä ja lauteiden tausta on paneloitu. Saunan ja pukuhuoneen/eteisen osuus on villalla eristetty. Pukuhuoneessa/eteisessä on lautalattia ja paneloidut seinät sekä katto. Pkh/et -tilassa on rakennusaikainen tiskipöytä ja sinne mahtuu myös kapea sänky.
Rannan omistus:Oma
Sauna:Järvi
Tontti:Hautalammin eteläranta, aamuaurinko paistaa mökille. Mökin takana on harju ja pihassa on sorastus mökin vieressä.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Mökin järven puoleinen reuna on painunut pohjasta. Viimeiseen 10 vuoteen lisäkallistumaa ei ole havaittu. Rakennekatselmus toteutettu 7-2022.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Tammela
Kylä/Kaup.osa:Heinu
Kiinteistötunnus:834-402-3-19, kiinteistöstä lohkottava n. 5000 m2:n määräala.
Tilan nimi:Pätinki
Kattotyyppi/kate:Harjakatto ja peltikate
Rakennusaine:Puurunko ja puuverhous
Lämmitys:Sähkölämmitys sekä varaava takka.
Ilmanvaihto:Painovoimainen
Käyttövesi:Pesuvesi otettu järvestä ja juomavesi tuotu mukana. Talosta on vedetty putkitukset valmiiksi mahdollista kaivoa ajatellen.
Kunnallistekniikka:Ei
Viemäri:Saostuskaivo
Suoritetut korjaukset:Laituri uusittu v. 2021
Tontin pinta-ala n.5000m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Kaavoittamaton
Kaavoitustiedot:Tammelan kunta
Rasitteet / oikeudet:Oikeudet yhteisiin vesialueisiin 834-402-876-1 (neljä palstaa) siirtyy lohkottavaan määräalaan. Tieoikeus kirjataan.
Lisätietoja:Tammelan kunta
Asuinaluetietoja
Palvelut:Tammelan keskustan palvelut n. 17 km Forssan keskustan palvelut n. 25 km Urjalan keskustan palvelut n. 30 km Hämeenlinna n.46 km Tampere n.77 km Helsinki n. 120 km
Ajo-ohjeet:Kantatieltä 54 jatketaan valtatie 10:n yli Teuron kylätietä kohti Lautaporrasta n.13 km (tai Turun suunnasta tullessa valtatie 10:n Myllykylän risteyksestä vasemmalle kohti Lautaporrasta tien loppuun saakka, n.10 km, jonka jälkeen käännös oikeaan Teuron kylätielle n. 240 m ja käännös vasempaan Kuurilantielle) jonka jälkeen käännös oikealle Kuurilantielle, mitä jatketaan n.750 m. Käännös oikealle Kangasniementielle, mikä haarautuu n.40 m jälkeen vasemmalle. Tietä jatketaan n.450 m harjun päälle, pysyen vasemmalla puolella.
Lisätietoja:Hautalammi on syvä järvi, laiturin päässä syvyyttä on useampi metri. Saunalta ja eteisen rakennusaikaisesta tiskialtaasta harmaat jätevedet on ohjattu yhden sakokaivon kautta imeytymään maahan. Sähköliittymä jää lohkottavalle määräalalle.
Hinta
Velaton hinta:73.000,00 €
Myyntihinta:73.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €