4 mh, oh, k, khh, psh, s, 2 wc, 2 vh, et, aula, tek. | 200.0m2 / 248.0m2

Tiedätkö sen lämpimän, kokonaisvaltaisen tunteen, kun tulet sisään kotoisaan taloon? Täällä se on vahvasti läsnä, ja nyt sinulla on mahdollisuus tehdä tästä talosta kotisi. Makuuhuoneita on neljä ja viides on helposti erotettavissa, joten isompikin perhe mahtuu tänne hienosti. Rauhalliset peltomaisemat yhdistettynä vireän pikkukunnan lähellä oleviin palveluihin tuovat saatavillesi melko täydellisen kokonaisuuden. Talo on rakennettu rakkaudella ja ennen kaikkea ajatuksella. Yksityiskohdat on hiottu ja käytännöllisyys edellä on tehty ratkaisuja ja valintoja. Yhtenä huomiona tästä on B2018 -energialuokka. Nyt on oikea hetki varata aika näytölle, ja päästä sisään tämän kodin tuomaan ihanaan tunteeseen.

Tyyppi:Omakotitalo
Sijainti:Kaapinkoskentie 18 , 31900 Punkalaidun
Tilat:4 mh, oh, k, khh, psh, s, 2 wc, 2 vh, et, aula, tek.
Asuin- / kokonaispinta-ala:200.0m2 / 248.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Rakennustiedon mukainen kokonaisala on 248 m2. Piirustusten mukainen asuinpinta-ala on 207,5 m2, mikä sisältää yläkerrassa vähäisen määrän huonekorkeudeltaan alle 1,6 m tilaa. Asuinpinta-alan määrä on näin ollen n.200 m2.
Kerros/Kerroksia:2
Tilat / Pinta-alatSaunaojan asemakaavan mukainen tontin rakennusoikeus on 433 m2 (e=0,20), joten vielä on tilaa rakentaa vaikkapa autotalli tai pihasauna.
Yleiskunto:Hyvä
Parveke:Yläkerran aulasta on käynti avoparvekkeelle, mistä on upeat näkymät peltomaisemaan.
Keittiö/varusteet:Tyylikäs ja hillitty Puustellin keittiö koostuu valkoisista yläkaapeista, tummista kivitasoista, välitilan lasipinnasta ja upeasti muuhun sävymaailmaan istuvista tummista alalaatikostoista. Alakaappeja on tietoisesti vältetty asentamasta, jotta keittiö on saatu äärimmäisen käytännölliseksi, ja tässä todella on onnistuttu! Keittiöön mahtuu hienosti ruokapöytä, ja avoin tila olohuoneeseen tuo avaruutta sekä mahdollistaa seurustelu isommankin porukan kanssa ruuanlaiton yhteydessä. Varusteina on kalusteisiin sijoitetut mikroaaltouuni ja erillisuuni, induktiotaso, integroitu astianpesukone, liesituuletin puhaltimella omaan hormiin, puuhella ja jääkaappi/pakastin.
Olohuone:Koko asuinkerroksessa on tumman harmaa laattalattia lattialämmityksellä. Vaalein sävyin maalatut seinät ja kaunis paneelikatto miellyttää silmää niin olo- kuin makuuhuoneissakin. Avoimeen olohuoneeseen tuo tunnelmaa ja lämpöä valkoinen varaava takka. Olohuoneesta on käynti takapihan terassille.
Makuuhuone:Makuuhuoneita on asuinkerroksessa kolme, joista yhdessä on oma vaatehuone. Yhdestä makuuhuoneesta on oma käynti suoraan pesuhuoneeseen. Yläkertaan on piirretty kaksi makuuhuonetta, mitkä on nyt toteutettu yhdeksi isoksi huoneeksi. Tänne saat siis helposti tehtyä väliseinän ja toisen oven, minkä jälkeen makuuhuoneita onkin kaikkineen viisi kappaletta! Piirustuksessa yläkerran makuuhuonetilaan on suunniteltu myös erillinen vaatehuone, mitä ei toistaiseksi ole toteutettu.
Kph/WC/varusteet:Asuinkerroksessa on talon seesteistä linjaa jatkava, laatoitettu pesuhuone kahdella suihkupaikalla. Pesuhuoneen yhteydessä on myös wc ja käynti kodinhoitohuoneeseen. Erillinen wc löytyy sekä yläkerrasta että asuinkerroksesta.
Sauna:Saunassa on poikkeuksellisen upea liuskekivilaatoitettu takaseinä, puhumattakaan vastapäisesti asetelluista ja eri kokoisin laudelaudoin toteutetuista lauteista. Katto on rakennettu kaarevaksi, jotta löylyistä saadaan kaikki irti. Erittäin kaunis sauna lämpiää sähkölämmitteisellä, lauteeseen upotetulla Kota-kiukaalla.
Tontti:Tasainen nurmitontti jota reunustaa mahtavat kivipaasireunukset etupihan puolella.
Etupihan puolella on hyvin tilaa autoille ja takapihalla on nurmikenttää sekä puita. Etupihassa on lisäksi suihkulähteellä varustettu kaunis puutarhalammikko ja istutuksia.
Vapautuu:Heti vapaa
Energialuokka:Energialuokka: B2018. Energiatodistus on voimassa 14.10.2031 saakka.
Energiatodistus:On
Lisätietoja:Yläkerta on viimeistelty asuinkuntoon v.2021 Yläkerran aulatilaan on tehty varaus minikeittiölle. Yläkerrassa on erillinen vaatehuone/siivouskaappi. Yläkerran materiaaleina on laminaatti, jonka alle on lisätty huopa äänieristykseksi, seinissä on valmis sisustuslevy ja katossa mdf-paneeli. Tekniseen tilaan on käynti etupihan terassilta. Nibe VVM 320 lämpöpumpun sisäyksikön yhteydessä on 180 l lämminvesivaraaja. Mainittu sähkönkulutus (6076 kWh/v.2020) on toteutunut kun talo ei ole ollut aktiivisella käytöllä, joskin asuinkerroksen lämmitys on pidetty asuinmukavuustasolla tänäkin aikana. Tien toisella puolella on Saunaojan alueen leikkipuisto.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Punkalaidun
Kylä/Kaup.osa:Sarkkila
Kiinteistötunnus:619-425-5-293
Rakennusvuosi:2016
Kattotyyppi/kate:Harjakatto saumapeltikatteella
Rakennusaine:Puurunko ja puuverhous
Lämmitys:Vesi-ilmalämpöpumppu lattialämmitysjaolla ja varaava takka.
Ilmanvaihto:Koneellinen, Vallox.
Kunnallistekniikka:Kunnan käyttövesi ja viemäri.
Tontin pinta-ala n.2165m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Asemakaava
Kiinnitykset:350000.00
Lisätietoja:Punkalaitumen kunta
Asuinaluetietoja
Palvelut:Punkalaitumen keskustan palvelut, mm. terveysasema ja päivittäistavarakauppa n. 2 km päässä., Koulut: Päiväkoti (kolme ryhmää), Keskuskoulu (lkt. 1-6 ja esiopetus) ja Yhteiskoulu (lkt.7-9) sekä lukio sijaitsevat n. 3 km päässä.
Liikenneyhteydet:Huittinen n. 24 km Urjala n. 30 km Sastamala n. 30 km Loimaa n. 40 km Forssa n. 50 km Tampere n. 80 km Pori n. 90 km
Ajo-ohjeet:Punkalaitumen keskustasta ajetaan Lauttakyläntietä kirkon ohi (liikenneympyrästä n.1,3 km) ja käännytään oikealle Vammalantielle. N. 120 m jälkeen oikealle kääntyy Kaapinkoskentie, mitä jatketaan n.220 m. Tässä ole tarkkana, Kaapinkoskentie jatkuu vasemmalle, minkä oikealla puolella kohde sijaitsee n.250 m päässä. ÄLÄ siis jatka Kultainmäentielle tai käänny Saunapolulle, vaan pysy Kaapinkoskentiellä, niin löydät helposti perille 🙂
Hinta
Velaton hinta:298.000,00 €
Myyntihinta:298.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €