Alakerrassa eteinen, keittiö, oh, mh, kph/wc. Yläkerrassa osin matalaa asuintilaa 2mh ja aulatilaa. Piharakennuksessa mm. sauna ja tilava korkea autotalli/varasto | 85.0m2 / 85.0m2

Punkalaitumen keskustassa lähellä palveluita etelärinteessä v. 1920 rakennettu, hoidettu ja päivitetty n.85 m2 rintamamiestalo, sekä muhkea talousrakennus paistattelevat vanhoine omenapuineen. Muuta sisään tai personoi omalla otteellasi tästä toimiva koti tai miksei vaikka kätevä vapaa-ajan- / kakkosasunto. Talossa on kaikki mukavuudet ja peräti neljä pönttöuunia tuovat vanhan ajan tunnelmaa ja hohkavat lämpöä helposti ilman sotkua ja vaivaa sähkövastuksin varustettuina. Toki on mahdollista palauttaa uunit takaisin puulämmitteisiksi niin halutessaan. Autotallissa on tilaa monenmoisille harrastushärveleille, ja säilytystilojakin täällä on ruhtinaallisesti. Pihasaunassa kylvet makoisissa löylyissä perinteiseen malliin. 1300 m2:n tilalla on lääniä perustaa kunnon kasvimaat ja plantaasit, sillä paikka on otollinen ja lämmin.

Tyyppi:Omakotitalo
Sijainti:Urjalantie 14 , 31900 Punkalaidun
Tilat:Alakerrassa eteinen, keittiö, oh, mh, kph/wc. Yläkerrassa osin matalaa asuintilaa 2mh ja aulatilaa. Piharakennuksessa mm. sauna ja tilava korkea autotalli/varasto
Asuin- / kokonaispinta-ala:85.0m2 / 85.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Talon alakerrassa eteinen, keittiö, olohuone, makuuhuone, sekä kylpyhuone jossa wc. Yläkerrassa 2 makuuhuonetta, joiden huonekorkeus ei täytä asuinhuoneiden määrityksen korkeutta. Toinen poski kylmää säilytystilaa. Sisäänkäynnin edessä pieni terassi.
Huoneluku:4
Tilat / Pinta-alatPiharakennuksen laajennuksessa autotalli/katos jonka oven korkeus 3m, leveys 5,5m, pituus 11m. Rakennuksen vanhassa 1938 rak. osassa vanha autotalli harrastetilana. Päädyssä pukuhuone/eteinen, saunatupa ja sauna. Saunassa puukiuas ja vesipata, kesävesi, talvella kantovesi. Jätevedet kunnan viemäriin.
Yleiskunto:Tyydyttävä
Keittiö/varusteet:Keittiössä jääkaappipakastin, liesi, liesituuletin, astianpesukone, kahden altaan rst tiskipöytä. Hyvin kaappitilaa ja paikka mikroaaltouunille yläkaapistossa, välitilassa laatta. Keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä. Lattiassa muovimatto, katto maalattu puupaneeli, seinissä kahdella seinällä puolipaneeli.
Terassi:Sisäänkäynnin yhteydessä pieni terassi
Olohuone:Olohuoneessa pönttöuuni, jossa sähkövastus. Lattia avattu ja laitettu villat, levytetty ja päällä ohut parketti. Katossa puupaneeli, seinissä tapetti.
Makuuhuone:Alakerrassa yksi makuuhuone: lattiassa levy ja muovimatto, seinät maalattu levy, katto haltex. Vanhat kiinteät vaatekomerot 3 kpl. Pönttöuuni, jossa sähkövastus. Yläkerrassa 2 makuuhuonetta: molemmissa pönttöuunit, joissa sähkövastukset. Katot puupaneelia. Seinät alaosaltaan puupaneelia ja yläosat tapetoitu. Lattioissa muovimatto.
Kph/WC/varusteet:Kylpyhuoneessa seinät ja lattia laatoitettu, katto puupaneelia. Wc, lavuaari allaskaapilla, sähkötoiminen rättipatteri, pesukoneliitäntä ja suihku, jossa suihkuseinäkkeet. Lattialämmitys. Remontoitu v. 1997 (remonttiajankohdan mukaiset vesieristeet).
Sauna:Perinteinen puulämmitteinen sauna piharakennuksessa: pukuhuone, eteinen sekä sauna. Saunassa puukiuas ja erillinen vesipata, vatipesu. Kesävesi saunaan, talvella kantovesi. Pesuvedet ohjataan kunnan viemäriin.
Tontti:Rinne lähes etelään
Nurmikkoa ja vanhoja omenapuita sekä marjapensaita. Muutama koristepensaskin on.
Kunto:Ikäisekseen hyvässä kunnossa
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Rintamamiestalo: rossipohja, purueriste. Keittiön seinään on vaihdettu ulkolaudoitus ja vaihdettu eristeet 200 mm mineraalivillaksi, leijona tervapahvi. Yläkerran seiniin on lisätty villaa 5cm, lattiassa 25 mm lastulevy (+muovimatto). Talon alla kellari, jossa viemäri ja vesimittari. Muualla talon alla on reilu ryömintätila ja tuuletusluukut.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Punkalaidun
Kylä/Kaup.osa:Sarkkila
Kiinteistötunnus:619-425-1-51
Rakennusvuosi:1920
Tilan nimi:PÄIVÄRINNE
Kattotyyppi/kate:Harjakatto / peltikate
Rakennusaine:Puurakenteinen lautavuorattu.
Lämmitys:Sähkölämmitys, keittiössä ja eteisessä patteri. Muissa huoneissa pönttöuunit, joissa sähkövastukset. Kylpyhuoneessa lattialämmitys ja rättipatteri.
Ilmanvaihto:Painovoimainen
Käyttövesi:Oma 80 m syvä porakaivo josta hyvä vesi (on tutkittu).
Kunnallistekniikka:Kunnan viemäri
Viemäri:Kunnan
Suoritetut korjaukset:Vuonna 1997 KPH remontoitu: laatoitettu, vesieristeet on. Vesijohdot uusittu muoviputkiin suojaputkessa. Tiskikoneen alla verisuren vesivahti. Viemärit uusittu samalla kunnan liittymään asti. Eteinen ja keittiön kaapit uusittu. V. 2005 autotalli rakennettu ja peltikatot uusittu. V. 2015 rakennukset huoltomaalattu. V. 2019 ikkunat ja ulko-ovi uusittu heinäkuussa.
Tontin pinta-ala n.1300m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Asemakaava
Kaavoitustiedot:Punkalaitumen Kunta. Yhteystiedot: kunnanjohtaja Tuija Ojala 040 6212 472 tekninen johtaja Satu Alajärvi 040 645 2141
Lisätietoja kaavoituksesta:(Ohjeellinen tonttijako)
Kiinnitykset:59900.00
Lisätietoja:Punkalaitumen Kunta. Yhteystiedot: kunnanjohtaja Tuija Ojala 040 6212 472 tekninen johtaja Satu Alajärvi 040 645 2141
Asuinaluetietoja
Palvelut:Punkalaitumen palvelut puolen kilometrin sisällä, mm. K-Supermarket Pouru 500 m. Osuuspankki n.50 m. Kahvila Myötätuuli 190 m. Terveyskeskus 600 m, Koulut: Punkalaitumen yhteiskoulu lukio ja keskuskoulun koulu n. 950 m.
Liikenneyhteydet:Urjalantien bussipysäkit 100 m päässä molempiin suuntiin.
Ajo-ohjeet:Punkalaitumen keskustasta liikenneympyrästä n. 300m Urjalan suuntaan, kohde Osuuspankin jälkeisen keltaisen talon vieressä oikealla puolella, talonumero näkyy hyvin talon kulmassa. Google maps ohjaa osoitteella väärin (pidemmälle ja vastakkaiselle puolelle Urjalantietä). Google mapsiin osoitteeksi Urjalantie 47, Punkalaidun.
Asumiskustannukset
Muut maksut:Kunnan jätevesimaksu vedenkulutuksen mukaan (vesi omasta kaivosta, mittari)
Keskimääräinen sähkönkulutus18000 kWh/v
Kiinteistövero:98.58 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:60.000,00 €
Myyntihinta:60.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €