Kuisti, eteinen, keittiö, makuuhuone sekä pieni varastohuone. Saunalla tilava tupa ja sauna sekä osin lasitettu veranta. Varastorakennus ja puucee. | 35.0m2 / 40.0m2

Pieni punainen hirsirunkoinen mummonmökki etsii uutta vapaa-ajanviettäjää tai saattaa kyllä huolia välillä etätöitäkin tekevän tiluksilleen Ypäjänkylään. 1017 m2:n tilalla on lisäksi erillinen saunarakennus, jossa on perinteisen saunan lisäksi myös tilava saunatupa sekä osin lasitettu suojainen kuisti. 18 m2:n varasto/puuharakennus, sekä tietysti se perinteinen huusi nököttävät pihan peräpäässä. Sähköt on. Tontti on tasainen ja rajoittuu toiselta syrjältään metsään. Tänne voit suunnitella omia juttuja kuten vaikka sen perunamaan tuonne mökin taakse… tai antaa olla helppohoitoisena ”pelikenttänä”. Hyvä tie perille ja talviaurauksetkin hoituu kunnan puolesta. Kunnan uimapaikka Ypäjänkylän uimakulju on vajaan kilometrin päässä.

Tyyppi:Mökki tai huvila
Sijainti:Humppilantie 61 , 32140 Ypäjä
Tilat:Kuisti, eteinen, keittiö, makuuhuone sekä pieni varastohuone. Saunalla tilava tupa ja sauna sekä osin lasitettu veranta. Varastorakennus ja puucee.
Asuin- / kokonaispinta-ala:35.0m2 / 40.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Mökissä on pieni kuisti, eteinen, keittiö/tupa johon mahtuu hyvin isokin ruokapöytä. Lisäksi makuuhuone, jonka erottaa keittiöstä lyhyt väliseinä. Säilytystilaa on varastohuoneessa, josta rappuset rakentamattomalle matalalle vintille.
Huoneluku:2
Kerros/Kerroksia:1
Tilat / Pinta-alatErillinen saunarakennus 26 m2. Perinteinen sauna sekä tilava saunatupa kesäkäyttöön omilla sisäänkäynneillään terassilta. Tuvassa on muutama keittiökaappi sekä jääkaappi. Rakennuksessa ei ole eristystä. Saunassa on puukiuas ja vatipesu. Vesipumppu saunassa, jolla vesi letkulla saunaan sisään kesällä. Talvella kantovesi. 2009 rakennettu 18 m2 puurunkoinen varastorakennus, lautalattia, peltikatto. Ulkohuussi pihan perällä.
Yleiskunto:Tyydyttävä
Keittiö/varusteet:Keittiössä/tuvassa on tiskiallas (kantovesi) ja kaapistoja. Puuhella, kaksilevyinen sähköhella, jenkkikaappi. Keittiössä on reilusti tilaa ja mahtuu isokin ruokapöytä. Katossa haltex, seinissä tapetti, lattiassa muovimatto.
Terassi:Saunarakennuksen edessä osin lasitettu kuisti.
Makuuhuone:Talossa makuuhuone keittiön/tuvan jatkona, joita erottaa lyhyt seinä. Samat pintamateriaalit jatkuvat: katossa haltex, seinissä haltex ja tapetti, lattiassa muovimatto (alla puulattia).
Kph/WC/varusteet:Pihan perällä puucee. Mökin varastotilaan saa laitettua vaikka sähkötoimisen käymälän halutessaan.
Sauna:Perinteinen sauna piharakennuksessa: puulämmitteinen kiuas ja erillinen vesipata. Lattia betonia, seinät ja katto puupaneelia. Vatipesu. Kesällä vesi letkulla saunaan, talvella kantovesi. Saunan sisääntulon yhteydessä terassi josta oma käynti tilavaan saunatupaan.
Tontti:Tilalla melko tasainen nurmi. Rajoituu toiselta laidaltaan metsään.
Nurmea, joitain kukkapenkkejä (mm. vuorenkilpiä) sekä muutamia marjapensaita. Kuusiaitaa tien puolella ja myös osassa kohtaa metsän puolella.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energiatodistus:Ei ole
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Ypäjä
Kylä/Kaup.osa:Ypäjänkylä
Kiinteistötunnus:981-408-9-20
Rakennusvuosi:1939
Tilan nimi:Täperä
Kattotyyppi/kate:Harjakatto / profiilipeltikate
Rakennusaine:Hirsirakenteinen lautaverhoiltu
Lämmitys:Keittiössä puuhellla (lisälämmitystä on hoidettu sähköisin irtopatterein)
Ilmanvaihto:Painovoimainen
Käyttövesi:Oma kaivo, josta pesuvesi saunalle pumpulla. Juomavesi on tuotu mukana.
Suoritetut korjaukset:Mökin ikkunat on uusittu -60-luvun puolivälin tienoilla. Ulkovuori vaihdettu 1973 (tuuletusrako on) ja rappuset uusittu. Lattioita on avattu ja tuettu koolauksin 1990-luvun alussa, muovimatot ja huoneita tapetoitu. Katto uusittu taloon v. 2015. V. 2016 ulkoverhous maalattu punamultamaalilla. Sähköistyksiä uusittu noin -89. Vuonna 2019 sähkötöitä: mm. uusi mittari saunalle ja ulos sekä johdot on kaivettu maahan. Maakaapeli valmiina varastolla / ei ole kytketty. Saunarakennukseen uusittu ulkovuori 2000-luvun alussa. Samalla on rakennettu saunakamari ja terassi. Saunakamari puurunkorakenteinen ei eristetty: lautaverhous, sisällä puupaneeli, lattiassa laminaatti.
Tontin pinta-ala n.1017m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Kaavoittamaton
Kaavoitustiedot:Ypäjän kunta
Rasitteet / oikeudet:Maantien suoja-alue.
Lisätietoja:Ypäjän kunta
Asuinaluetietoja
Palvelut:Ypäjän keskustan palvelut 8,7 km, Loimaa n. 12 km, Humppila n. 15 km, Jokioinen n. 23 km, Forssa n. 33 km. Ypäjän vehnämylly ja kahvila 2 km, hevosopisto 9,5 km, Loimijoki Golf 9,2 km. Uimapaikka 900m
Liikenneyhteydet:Autolla: Helsingistä (147 km), vajaa 2 tuntia. Tampereelta reilu tunti (96 km), Turusta (79 km) ja Hämeenlinnasta (86 km) noin tunnin ajomatka.
Lisätietoja:Mökki on ollut kesäkäytössä ja talvet kylmillään.
Asumiskustannukset
Kiinteistövero:96.32 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:39.000,00 €
Myyntihinta:39.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €