Olohuone, makuuhuone, keittiö, pesuhuone/wc | 60.0m2

Kiva, parvekkeellinen kaksio vain kivenheiton päässä Urheilutalo Feeniksiltä ja Viksbergin frisbeegolf -radalta. Kylppäri on rempattu vain pari vuotta sitten ja taloyhtiössäkin on isoja remontteja jo ehditty toteuttamaan. Keittiöönkin on kaapinovet uusittu, eli kunhan laitat pintoja mieleiseksesi, saat tästä oivan kodin yhdelle, kahdelle tai pienelle perheelle!

Tyyppi:Kerrostalo
Sijainti:Opintie 3 A4 , 30300 Forssa
Tilat:Olohuone, makuuhuone, keittiö, pesuhuone/wc
Asuin- / kokonaispinta-ala:60.0m2 / 60.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Asunnon lisäksi huoneistoon kuuluu huoneistokohtainen varasto.
Kerros/Kerroksia:1/4
Hissi:Ei
Yleiskunto:Tyydyttävä
Parveke:Lasitettu parveke
Keittiö/varusteet:Keittiöön on matkan varrella uusittu siistit ja pelkistetyt Elegan kaapinovet ja välitilassa on alakaapiston tumman harmaaseen sävyyn sopiva levy. Kaappien rungot sekä lattian muovimatto ovat alkuperäiset. Seinissä on vaalea maali, mikä yhdessä valkoisten yläkaapistojen kanssa tuo keittiöön raikkautta. Ruokapöytä mahtuu mukavasti tilaan. Varusteina jää-/pakastinkaappi, erillinen pikkupakastin, liesituuletin ja sähköliesi.
Olohuone:Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Lattiassa on muovimatto ja yhdellä seinällä on tapetti.
Makuuhuone:Makuuhuoneessa on yhdellä seinällä isot kiinteät kaapistot. Lattiassa on muovimatto ja seinissä tapetti. Makuuhuoneen ikkunasta on kaunis puistonäkymä Kuhalan koulun suuntaan.
Kph/WC/varusteet:Pesuhuone on remontoitu käyttövesiputkiremontin yhteydessä v. 2020. Tilassa on lattialämmitys ja paikka pesukoneelle, sekä wc. Laatoitettu pesuhuone on siisti, ja sen neliöt on tehokkaasti käytetty.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Energialuokka: F2013
Energiatodistus:On
Yhtiö
Nimi:Asunto Oy Opintie 3
Rakennusvuosi:1974
Kattotyyppi/kate:Tasakatto, huopakate
Asuinhuoneistot:34
Rakennusaine:Betonielementti
Lämmitys:Kaukolämpö, vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihto:koneellinen poisto
Autopaikat23
Yhtiön yhteiset tilat:Kaksi urheiluvälinevarastoa, jäähdytetty talouskellari, saunaosasto, kuivaushuone ja huoneistokohtaiset varastot.
Taloyhtiössä sauna:Kyllä
Antenni:Kaapeli-tv
Suoritetut korjaukset:1986 kaukolämpöön siirtyminen, 1993 kv-verkoston linjasäätö- ja sulkuventtiilien uusinta, 1994 alapohjan putkiston muutostyö, 1997 iv-kanavien nuohous, 1998 katemateriaalien uusinta ja saunatilojen saneeraus, 2000 kuntotutkimus, 2002 parvekkeiden betonikorjaus ja lattioiden pinnoittaminen, 2003 porraskäytävien huoltomaalauksia 2005 antenniverkon kunnostus, 2007 jätekatoksen rakentaminen, 2010 savunpoistoluukkujen asentaminen porraskäytäviin, julkisivukorjaus, pitkien sivujen lisäeristäminen, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, porraskäytävien ikkunoiden uusinta, 2011 porraskäytävien maalaus, ilmoitustaulujen uusinta, 2012 takapihan sisäänkäynnin kunnostus ja kaatojen korjaus, 2015 patteriventtiilien ja -termostaattien uusinta, lämmityksen perussäätö, 2016 löylyhuoneen paneeleiden, lauteiden ja kiukaan uusinta, ilmanvaihtokanavien nuohous, puhaltimen puhdistus ja ilmamäärien säätö, 2017 sähköpääkeskuksen huolto, julkisivun halkeamakorvaukset, 2018 kylpyhuonekatselmus, käyttövesiverkostosaneerauksen suunnittelun aloittaminen, parvekkeiden kuntotutkimus, 2019 parvekepielen tukeminen 1 kpl, 2020 käyttövesiverkostosaneeraus, jonka yhteydessä tehty lämmönsiirtimen uusinta, kuitusisäverkon asentaminen ja valokaistaliittymän hankinta, 27 kpl huoneiston kylpyhuonesaneeraus ja jäljellä olleiden seinäkaivojen muuttaminen lattiakaivoiksi.
Suunnit. korjaukset:Kiinteistössä teetettiin parvekkeiden kuntotutkimus 2018. Tutkimus osoitti, että parvekepielet ja -kaiteet ovat erittäin huonossa kunnossa. Pahimmin vaurioitunut pieli on korjattu. Mikäli parvekkeiden kunnossa ei tapahdu merkittäviä muutoksia, varsinainen parvekkeiden korjaus on suunniteltu toteutettavaksi n. 5 vuoden päästä. Kunnossapitotarveselvityksen mukaan parvekepielien ja vesikatteen tarkastukset tehdään vuosittain, 2022 ei suunniteltuja remontteja, 2023 raitisillmaventtiileiden suodattimien vaihto, 2024 parvekesaneeraus ja talosaunan pesuhuoneiden saneeraus, 2025 ei suunniteltuja remontteja, 2026 ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö.
Isännöitsijä:Jaana Hurjanen Sp-isännöintipalvelut Oy
Kiinteistönhoito:Talohuolto Pajuniemi Oy
Tontin pinta-ala n.3745.00m2
Tontin omistus:Oma
Lisätietoja:Kunnossapitovastuu kaikista osakkeenomistajien jälkikäteen huoneistoon tekemistä muutostöistä kuten parvekelasituksista, saunoista yms. kuuluu osakkeenomistajalle. Huoneistojen muutostöitä teetettäessä on huomioitava voimassa oleva asbestilaki. Muutostyöstä on saataava aina lupa taloyhtiöltä, ja purettavien materiaalinen asbestipitoisuus on aina selvitettävä ennen töiden aloittamista. Osakas vastaa kartoitus-, purku-ja remonttikustannuksista, mikäli ryhtyy huoneistossaa omaehtoisiin kunnostus- tai muutostöihin. Asbestilaki ei vaikuta taloyhtiössä voimassa olevaan kustannustenjakoon. Sähkö laskutetaan todellisen kulutuksen mukaan. Asukasta edellytetään lukemaan sähkömittari pyydettäessä. Kylmä ja lämmin vesi laskutetaan todellisen kulutuksen mukaan. Osakas on viimekädessä vastuussa huoneiston sähkö- ja vesilaskusta, mikäli vuokralainen jättää sen maksamatta. Asukkaan Lounealta tilaamat laajakaistan lisäpalvelut Lounea laskuttaa suoraan asukkaalta. Mikäli osakas uusii huoneiston sähköistyksen, taloyhtiö kustantaa remontin yhteydessä asuntoon uuden ryhmäkeskuksen.
Asuinaluetietoja
Palvelut:Päivittäistavarakauppa n. 400 m Kauppakeskus ja apteekki n. 600 m Urheilutalo Feeniks ja frisbeegolfrata n. 100 m Vesihelmi n. 800 m Terveysasema n. 2 km, Koulut: HAMK n. 1,5 km Akvarelli (päiväkoti ja lkt.1-9) n. 800 m
Liikenneyhteydet:Turku n. 90 km Tampere n. 95 km Helsinki n. 120 km
Asumiskustannukset
Hoitovastike:228.00 EUR/kk
Rahoitusvastike:177.00 EUR/kk
Kokonaisvastike:405 EUR/kk
Vesimaksut:Kulutuksen mukaan.
Muut maksut:Sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan. Lämpötolppapaikka 8 EUR/kpl/kk. Saunamaksu 10 EUR/kk.
Hinta
Velaton hinta:49.000,00 €
Myyntihinta:32.000,00 €
Velkaosuus:17.000,00 €