Alakerta yhteistilana: keittiö-, ruokailu- ja oleskelutila. Yläkerta nukkumistilaa. | 46.0m2 / 46.0m2

Nautitko patikoinnista ja upeista erämaisemista? Onko Torronsuon kansallispuisto jo vienyt sydämesi? Vain n. 5 km päässä puistosta on juuri sinulle sopiva loma- ja majapaikka, kiintopiste tulevia niin kesäisiä kuin talvisia luontoelämyksiä varten. Nimittäin talviaikaankin tänne voit reippailun jälkeen käpertyä takan lämpöön, koska mökki on eristetty ja Kissanhännäntie talvisin aurattu. Ilmalämpöpumpulla saat pidettyä ylläpitolämmön niin ala- kuin yläkerrassakin. Tämä on simppeli mökkipaikka sinulle, joka et kaipaa nurmikenttää. Mökkiä on rakennettu v. 2007 - 2014. Tontti on 2580 m2:n, joten rakennusoikeutta on runsaasti jäljellä, olipa sitten ajatuksissasi rakentaa tontille vielä saunarakennus ja vaikkapa erillinen nukkuma-aittakin. Vesiasiakin pitää hoitaa vielä kuntoon, nimittäin tontilla ei ole kaivoa. Sinäkö olet se, joka vie tämän projektin loppuun? Nyt ostohousut jalkaan ja paikan päälle tutustumaan. Ota mukaan myös Raksapenan asenne ja eikun visioimaan! Tästä on hyvä jatkaa… tai sitten mökkeillä hieman askeettisemmin ihan tänällään.

Esittely: 03.07.2022
Esittelyn kellonaika: 13:00 - 13:30
Esittelijä:Esittelee Tuula Tykki, puh. 0400 62 3572. Soittaa saa 24/7. tuula.tykki@kiinteistokauppiaat.com Tervetuloa! Esittelyt myös sopimuksen mukaan.
Tyyppi:Mökki tai huvila
Sijainti:Kissanhännäntie 73 , 30100 Tammela
Tilat:Alakerta yhteistilana: keittiö-, ruokailu- ja oleskelutila. Yläkerta nukkumistilaa.
Asuin- / kokonaispinta-ala:46.0m2 / 46.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Mökin kerrosala on pääpiirustuksen mukaan 46 m2, josta alakerta on n.32,5 m2 ja yläkerta 13,5 m2. Käyttöala on ulkomitoin n.87 m2, josta kuistin osuus on n. 11 m2. Yläkerta on suurelta osin matalaa tilaa, eikä täytä asuintilan määritelmää.
Kerros/Kerroksia:2
Tilat / Pinta-alatTontilla on mökin lisäksi pieni puutarhavaja.
Yleiskunto:Tyydyttävä
Keittiö/varusteet:Keittiön varusteina on jenkkikaappi, pieni kaksilevyinen liesi uunilla sekä mikro. Keittiön kaapistot ovat keskeneräiset eli tästä on hyvä jatkaa tai sitten ideoida ja toteuttaa ihan uusi oman näköinen ratkaisu. Näppärästi uloskäynti keittiöstä suoraan kuistin kautta terassille, missä on hyvin tila puutarhapöytäsetille.
Olohuone:Kolmella eri seinällä olevat ikkunat tuovat tilaan runsaasti valoa. Mökin alakerta on kokonaisuudessaan avointa tilaa ja jaettu toiminnallisesti: keittiö-, ruokailu- ja olohuonetilaan. Takaosasta lähtevät portaat yläkertaan ja etuosasta pääsee lasitetulle kuistille. Lattiassa on laminaatti, seinissä ja katossa puupaneeli.
Makuuhuone:Yläkerrassa on nukkumatilaa reilusti kahdelle ja tarvittaessa mahtuu vielä lisäsänkyjäkin. Portaikon viereen on seinällä eroteltu pieni tila, ajatuksella että siihen saa tehtyä säilytystilaa. Huonekorkeus ei täytä yläkerrassa koko alueelta asuinhuoneen määritelmää: keskellä n. 95 cm leveä kaitale n. 220cm korkeaa tilaa. Täälläkin lattiassa on laminaatti, seinät ja katto ovat puupaneelia.
Kph/WC/varusteet:Puucee, missä on Biolanin kompostoiva wc.
Sauna:Mökissä ei ole ollenkaan peseytymistiloja, eikä tontilla ole erillistä saunarakennustakaan.
Tontti:Melkolailla tasamaata.
Metsäinen tontti. Mustikat ja ns. kotitarvepuut omalta tontilta.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta.
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Mökin rakentaminen aloitettu v.2007. Loppukatselmus tehty toukokuussa 2014. Myyjä asentaa vielä kattoturvatuotteet paikoilleen. Ilmalämpöpumpusta erilliset yksiköt sekä ala-, että yläkerrassa.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Tammela
Kiinteistötunnus:834-444-1-90
Rakennusvuosi:2007
Kattotyyppi/kate:Harjakatto/peltikate.
Rakennusaine:Höylähirsi/puu.
Lämmitys:Sähkölämmitys (ilmalämpöpumppu) sekä varaava takka.
Ilmanvaihto:Painovoimainen
Käyttövesi:Ei kaivoa.
Kunnallistekniikka:Ei kunnallistekniikkaa.
Tontin pinta-ala n.2580m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Kaavoittamaton
Kiinnitykset:50000.00
Lisätietoja:Tammelan kunta.
Asuinaluetietoja
Palvelut:Torronsuon kansallispuisto n.5 km Eerikkilän Urheiluopisto n.18,5 km
Liikenneyhteydet:Somero n. 14 km, Forssa n.17 km, Tammela n.20 km, Turku n.100 km, Tampere n.110 km, Helsinki n.120 km.
Ajo-ohjeet:Somerontieltä 282 käännytään Torrontielle, mitä jatketaan n. 1,2km, jonka jälkeen käännytään oikealle Myllynkulmantielle, mitä jatketaan n.1 km, jonka jälkeen käännytään vasemmalle Kissanhännäntielle. Kohde on n. 850 m päässä – toinen mökki oikealta puolelta.
Lisätietoja:Mökin kuistin toinen puoli on lasitettu ja toinen puoli on avoin. Lasitetulle puolelle on liukuovet ja käynti sieltä sisään oleskelutilan puolelle. Keittiöön mennään avokuistin puoleisesta ovesta.
Asumiskustannukset
Muut maksut:Tiemaksut v.2021 yhteensä 120,50 EUR ja jätemaksu 30 EUR/vuosi.
Kiinteistövero:202.38 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:38.000,00 €
Myyntihinta:38.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €