4h + k + khh + s + psh + 2 x wc | 113.0m2 / 137.0m2

Saat huokaista, niin minäkin tein, kun kävelin tähän hennon roosan väriseen taloon ja sen todella viihtyisäksi tehtyyn pihaan. Kuinka paljon asiaa tekeekään se, että piha on suunniteltu, valmis ja puut ja muutkin istutukset ovat kasvaneen niille tyypilliseen kokoonsa. Kuitenkin lapsille on jätetty avointa nurmitilaa leikkiä ja jopa koiralle iso tarha valmiina. Ja ei tarvitse pettyä kun sisälle meni, sillä tämä on pitkästä tavarasta rakennettu ja juuri tälle perheelle suunniteltu uniikki talo. Myös asumisen edullisuus on maksimoitu, sillä sähköpattereiden lisäksi talossa on varaava takka, jonka toisella puolella leivinuuni, ilmalämpöpumppu ja maaliskuussa katolle asennetut aurinkopaneelit. Sijainti mitä mahtavin, lyhyt matka joka paikkaan ja päättyvän tien varressa.

Tyyppi:Omakotitalo
Sijainti:Pikkumäentie 6 , 31600 Jokioinen
Tilat:4h + k + khh + s + psh + 2 x wc
Asuin- / kokonaispinta-ala:113.0m2 / 137.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Talon kadun puoleisessa päädyssä autokatos ja kaksi varastoa, lämmin ja kylmä, yht 32 m2
Kerros/Kerroksia:1
Tilat / Pinta-alatAsuinpinta-ala 113 m2, kerrosala 137 m2 ja kokonaisala 169 m2. Talon yhteydessä on autokatos ja kaksi varastoa sekä lisäksi soma "leikkimökki", mikä nyt on varastona. Talossa on hälytyslaitteet, keskuspölynimuri ja valokuituliittymä.
Yleiskunto:Hyvä
Keittiö/varusteet:Keittiö kivasti auki olohuoneeseen ja kulku kodinhoitohuoneeseen. Kodinkoneina astianpesukone, keraaminen liesi, liesituuletin omalla moottorilla ja täyskorkeat jääkaappi ja pakastekaappi. Uuniseppien varaavan takan keittön puoleisella sivulla on leivinuuni.
Terassi:Iso terassi, johon mahtuu vaikka päikkäreille. Koiralle aidattu takapiha.
Olohuone:Olohuoneessa korotettu, viisto paneelikatto ja erkkerin ikkunat puutarhaan päin. Laminaattilattiat ja tapetoidut seinät. Täältä pääset lasiruutuisten pariovien kautta seuraavaan huoneeseen, olkoon sitten kirjasto, työhuone tai makuuhuone, ja tästä suoraan terassille ja toiseta ovesta vessaan ja pesulle.
Makuuhuone:Edellä mainitun "Kirjasto"-huoneen lisäksi kaksi erillistä makuuhuonetta, joissa kummassakin oma vaatehuone. Näissä laminaattilattiat ja kaikkialla paneelikatot.
Kph/WC/varusteet:Laatoitetussa pesuhuoneessa on lattialämmitys ja suihku, sekä vessa. Toinen vessa, myös laatoitettu vessa, on eteisessä.
Kodinhoitohuone:Myös täällä on laattojen alla sähköinen lattialämmitys ja paikka pyykkitornille, pöytä mankelille, kaappeja ja laatikostoja, sekä nyrkkipyykkiä varten vielä lavuaarikin. Toki siinä pesee vaikka pienen koiran tai pikkuväen kurahaalarit ja kumisaappat.
Sauna:Saunamajorin tervaleppälauteiden ja paneloitujen seinien hellässä hyväilyssä voit nauttia löylyistä milloin haluat, sillä saunassa on Hetivalmis kiuas. Jos taas haluat puulämmitteisen saunan, niin kiuas myyntiin ja tilalle puulämmitteinen sitten vaan, varaus on.
Tontti:Tasainen nurmipiha, etupiha ja talon vierusta laatoitettu kokonaan,
Ammattilaisen suunnittelema piha, mikä nyt on valmis. Terassilta voi päästää koiran suoraan isoon tarhaan.
Kunto:Todella siistissä kunnossa
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta. Myyjä hankkii todistuksen myöhemmin.
Energiatodistus:Ei ole
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Jokioinen
Kylä/Kaup.osa:Pellilä / Sällinrinne
Kiinteistötunnus:169-408-1-1475
Rakennusvuosi:2001
Kattotyyppi/kate:Harjakatto peltikatteella
Rakennusaine:Puurunko, lautaverhous
Lämmitys:Suora sähkö, jakotapa patterein, ilmalämpöpumppu. Laattojen alla lattialämmitys. Aurinkopaneelit ja varaava takka.
Ilmanvaihto:Koneellinen ilmanvaihto
Käyttövesi:Kunnan
Viemäri:Kunnan
Suoritetut korjaukset:Asennettu aurinkopaneelit 3/2022, 3750 kWh ja lisääkin voi vielä asentaa. Katolle puhallettu normaalien eristeiden päälle vielä ekstraa 25 cm.
Tontin pinta-ala n.1275m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Asemakaava
Kaavoitustiedot:Jokioisten kunta
Kiinnitykset:100000.00
Lisätietoja:Jokioisten kunta
Asuinaluetietoja
Palvelut:Iso S-market, apteekki, pankki, ravintola + muut keskustan palvelut, nekin alle 3 km etäisyydellä., Koulut: Molempiin kouluihin alle 3 km.
Asumiskustannukset
Keskimääräinen sähkönkulutusEi vielä tiedetä aurinkopaneelien vaikutusta. kWh/v
Kiinteistövero:380.00 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:209.000,00 €
Myyntihinta:209.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €