Kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö, pesuhuone, sauna 2 wc, vh. | 92.0m2

Kolmen makuuhuoneen asunto, mistä on alakoululaisella lyhyt matka kävellä Vieremän koululle oppia hakemaan. Forssan keskustan palvelut on muutaman kilometrin päässä ja mahtavat ulkoilumaastot ja Mäkilammin uimaranta ihan lähellä. Kylppäri on uusittu pari vuotta sitten ja muutenkin asunto on siisti ja muuttovalmis. Takapiha ja siellä sijaitseva terassi antaa taloyhtiön sisäpihalle, missä on pienemmille asukkaille leikkipaikka. Autotallipaikka on asuntokohtainen, eli kaikki on täällä ajateltu valmiiksi helppoa asumista silmällä pitäen.

Tyyppi:Rivitalo
Sijainti:Ystävyydentie 13 C20 , 30100 Forssa
Tilat:Kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö, pesuhuone, sauna 2 wc, vh.
Asuin- / kokonaispinta-ala:92.0m2 / 92.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Alakerrassa on olohuone, keittiö, eteinen ja wc sekä vaatehuone. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta sekä wc, pesuhuone ja sauna.
Huoneluku:4
Kerros/Kerroksia:1-2/2
Hissi:Ei
Yleiskunto:Hyvä
Keittiö/varusteet:Keittiössä on vaaleiden kaapistojen vastapainona tummat tasot ja niihin sointuvat välitilan laatat. Varusteina jää-pakastekaappi, sähköliesi, liesituuletin ja astianpesukone. Keittiö aukeaa mukavasti eteiseen ja ikkunaseinällä on vaalea puolipaneeli.
Terassi:Terassia ympäröi aidat, joiden takana on vielä nurmikkoista takapihaa.
Olohuone:Alakerran lattiassa on laminaatti ja olohuoneen seinissä on tapetti, mikä yksinkertaisuudessaan luo seesteistä tunnelmaa. Olohuoneesta on käynti terassille.
Makuuhuone:Kaikki kolme makuuhuonetta sijaitsevat yläkerrassa. Lattioissa on laminaatti ja seinät on tapetoitu/maalattu.
Kph/WC/varusteet:Pesuhuone on remontoitu v.2021. Tilassa on lattialämmitys ja lattia sekä seinät on laatoitettu. Molemmissa kerroksissa on omat, erilliset wc:t.
Sauna:Sauna on remontoitu v. 2021. Lattiassa on laatoitus ja löylyt tulee korkeasta sähkökiukaasta.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Energialuokka: D2013
Energiatodistus:On
Lisätietoja:Asuntokohtainen autotallipaikka.
Yhtiö
Nimi:Asunto Oy Ystävyydentie 13
Rakennusvuosi:1983
Kattotyyppi/kate:Harjakatto
Asuinhuoneistot:24
Rakennusaine:Betoni/puu
Lämmitys:Kaukolämpö
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto
Autopaikat29
Yhtiön yhteiset tilat:Pesula, kuivatushuone, talovarasto ja ulkoiluvälinevarasto (+sähköpääkeskus ja lämmönjakohuone).
Taloyhtiössä sauna:Ei
Antenni:Kaapeli-tv
Suoritetut korjaukset:2020 Märkätila- ja vesikalustekatselmus ja siinä havaittujen LVI-vikojen korjaus. Salaojien ja sadevesikaivojen puhdistus ja kuvaus. Räystäslautojen maalausurakan loppuunsaattaminen. Päätykolmioiden huonokuntoisten laudoitusten uusinta. Vesi- ja aluskatteen tarkastus. Paineenalennusventtiilin asennus. 2016 Lämpö- ja käyttövesikanaali lämmönjakohuoneen ja A- ja B-talojen välillä uusittu. 2013 Lämmönvaihdin uusittu. Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö. 2011 Autotallin seinien ja ovien pellitys. Valokuituliittymä. 2010 Käyttövesijohdot uusittu asuinrakennuksissa kokonaan ja asennettu huoneistokohtaiset vesimittarit. 2009 Lämmönjakohuoneen ja C-talon välinen vesi- ja lämpökanaali uusittu. 2006 Asuinhuoneistojen ikkunat ja ovet uusittu. Etelän puoleisten julkisivupaneelien uusinta ja asuinrakennusten huoltomaalaus. 2002 Kaapeli-TV liittymä.
Suunnit. korjaukset:Yhtiön seuraavan viiden vuoden suunnitellut remontit: 2022 Salaojien ja sadevesikaivojen suunnittelu ja korjaus (suunnittelu päätetty aloittaa v.2022 aikana, varsinaisesta saneerauksen aloittamisesta päätetään myöhemmin). Väliaitojen uusiminen. Jätepisteen uusinta. Sähköautojen latauspisteiden selvitys. Asfaltin korjaukset. Pesutilojen saneerauksia osakkaiden omaehtoisina remontteina. 2023 Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö. Lämmitysjärjestelmän säätö. Patteriventtiilien ja termostaattien tarkastus. 2024 Puuosien huoltomaalaus. Elementtisaumojen uusinta. 2025 Vesikaton pinnoitus. 2026 Pesutuvan maalaus ja pesukoneen uusinta.
Isännöitsijä:Pasi Harju Sp-Isännöintipalvelut Oy, Forssa
Kiinteistönhoito:Huoltomies Henry Viholainen
Tontin pinta-ala n.7620.00m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Asemakaava
Kaavoitustiedot:Forssan kaupunki
Lisätietoja:24 asuntokohtaista autotallipaikkaa (ei väliseiniä) ja 5 yhtiön hallinnassa olevaa lämpötolppapaikkaa. Asukkaan Lounealta tilaaman valokaistan lisäpalvelut, kuten lisänopeudet, Lounea veloittaa suoraan asukkaalta. Taloyhtiöllä on käytössä Hausvise-kiinteistöhallintajärjestelmä joka sisältää mm. asukassivut. Huoneistojen muutostöitä teetettäessä on huomioitava voimassa oleva asbestilaki. Osakas vastaa kartoitus- purku- ja remonttikustannuksista, mikäli ryhtyy huoneistossaan omaehtoisiin kunnostus- tai muutostöihin. Asbestilaki ei vaikuta taloyhtiössä voimassa olevaan kustannustenjakoon. Muutostyöilmoitus on jätettävä ja hallituksen lupa muutostyölle saatava aina ennen toimenpiteiden (esim. purkutöiden) aloittamista. Yhtiökokouksessa 11.4.2022 annettiin hallitukselle valtuudet kerätä yksi ylimääräinen vastike, mikäli taloyhtiön rahatilanne sitä vaatii.
Asuinaluetietoja
Palvelut:Forssan keskustan palvelut n. 4 km päässä., Koulut: Vieremän koulu (lkt.1-6) n. 1 km Monitoimikeskus Akvarelli (mm. lkt 7-9 ja päiväkoti) n. 4 km
Tietoliikennepalvelut:Valokuituverkko, Lounea 100/50 Mbit
Liikenneyhteydet:Turku n. 90 km Tampere n. 100 km Helsinki n. 120 km
Asumiskustannukset
Hoitovastike:313.60 EUR/kk
Rahoitusvastike:0 EUR/kk
Kokonaisvastike:313.6 EUR/kk
Muut maksut:Valokuituvastike 19,95 EUR/kk, Autotalli 10 EUR/kk
Hinta
Velaton hinta:108.000,00 €
Myyntihinta:108.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €