4 toimisto- /liiketilaa, aula, henkilökunnan tila/keittiö ja 2 x wc. Kaksi sisäänkäyntiä. Tilat ovat historian aikana toimineet sekä asuinkäytössä että 1-3 yrityksen toimitilana. Kaikissa tiloissa on näkyvät kauniit 1800-luvulta olevat hirsipalkit katoissa. | 123.0m2 / 148.0m2

Tarjolla pala aitoakin aidompaa Forssan historiaa. Tunnettu "Sininen Talo" on muutettu tyylikkääksi toimistotilaksi ja nyt on mahdollisuus ostaa koko kiinteistöosakeyhtiö. Kaava mahdollistaa myös sen muuttamisen takaisin omakotitaloksi, toki rakennusvalvonnan luvan myötä. Huolella ja arvokkaasti täysin saneerattu toimistotila on muuttovalmis ihan tänällään. Pihalla on hyvin parkkitilaa ja 5 autolämmitystolppaa. Rakennus sijaitsee historiallisessa Wahreninpuiston ympäristössä Forssan ydinkeskustassa. Miljöölle ei sitten paljon enempää toiveita voi asettaa. Kiinteistöosakeyhtiön omistama rakennus sijaitsee Forssan kaupungin omistamalla vuokratontilla kiinteistötunnus 61-1-62-2. Vuokraoikeuden 61-1-62-2-L1 vakuudeksi on vahvistettu kiinnitys 31.12.2056 saakka. Myyjät omistavat ja myyvät koko osakekannan.

Tyyppi:Omakotitalo
Sijainti:Wahreninkatu 3 , 30100 Forssa
Tilat:4 toimisto- /liiketilaa, aula, henkilökunnan tila/keittiö ja 2 x wc. Kaksi sisäänkäyntiä. Tilat ovat historian aikana toimineet sekä asuinkäytössä että 1-3 yrityksen toimitilana. Kaikissa tiloissa on näkyvät kauniit 1800-luvulta olevat hirsipalkit katoissa.
Asuin- / kokonaispinta-ala:123.0m2 / 148.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Liiketilan kerrosala 148 m2, pinta-ala 123 m2. Rakentamatonta yläkertaa ei ole huomioitu neliöissä.
Huoneluku:5
Kerros/Kerroksia:11/2
Tilat / Pinta-alatLisätietoa kaavoituksesta: Voimassaoleva kaava H32 sallii ko. kiinteistön asuinkäytön. Eli kaava mahtollistaa nykyisen toimistotilojen käyttötarkoituksen muutoksen rakennusvalvonnan luvalla omakotitaloksi takaisin, kuten se ennenkin on ollut asuntona.
Yleiskunto:Hyvä
Keittiö/varusteet:Allas- ja yläkaappi, astianpesukone ja jääkaappi, siivous- ja henkilökuntakaapistot, toimistotarvikekaapit ja ristikytkentäkaappi, lattialaatoitus
Olohuone:Koko rakennuksessa on sama parketti ja katossa näkyvissä kauniisti alkuperäiset hirret. Toimistohuoneiden ja sisäeteisen vanhat lattiapäällysteet poistettiin, alle laitettiin salmiakkikuviomuotoon vanerilevyt ruuvaamalla tiheästi. Salon Parketti ja Mattotyö Oy asensi päälle liimaamalla Trendpark Tammi Sabbia 1450*130*11 -parketin. Toimistohuoneiden seinistä poistettiin vanhat tapettikerrokset, seinäpinnat tasoitettiin ja levytettiin kipsilevyllä ja tapetoitiin. Wahreninkadun ja Kartanonkadun puoleisissa huoneissa on tapetoidut seinät ja lattioissa Trendpark TammiSabbia -parketti, leveät ikkunalaudat. Länsi-/puiston puoleisessa huoneessa seinässä tapetit ja lattialaatoitus, toinen sisäänkäynti. Pääsy ullakolle ja rossipohjaan. ATK- ja sähköjohdot kulkevat pääosin alumiinikouruissa Sisäeteinen/aula Seinissä paneeliverhous, lattia em. tammiparketti
Kph/WC/varusteet:Kaksi vessaa, joista toisessa valmius suihkulle ja lämminvesivaraaja. WC-tilojen seinät ja lattiat on laatoitettu.
Tontti:Tasainen nurmipiha Wahreninpuiston laidassa
Kauniit vanhat puut.
Kunto:Erittäin hyvässä kunnossa
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Talossa on rakentamaton vintti. 2014 SS-Teracon Oy rakensi pääsyn ullakolle sisäkautta kattoluukun kautta alas laskettavin portain. 2021 Lounea Oy kytki kiinteistöön valokaapelin. Holja Rakennuspalvelu Oy avasi lattian ja tarkasti samalla alapohjien kuivuuden.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Forssa
Kylä/Kaup.osa:Keskusta
Kiinteistötunnus:61-1-62-2-L1
Rakennusvuosi:1848
Kattotyyppi/kate:Harjakatto peltikatteella.
Rakennusaine:Hirsirunko, lautaverhous.
Lämmitys:Vuolukivipintaiset sähköpatterit ja ilmalämpöpumput
Ilmanvaihto:Painovoimainen
Käyttövesi:Forssan Vesihuoltoliikelaitoksen käyttövesiliittymä.
Kunnallistekniikka:Sähkö- ja valokuituliittymä
Viemäri:Kunnan
Suoritetut korjaukset:Rakennus on peruskorjattu kaikilta osiltaan, myös talotekniikan osalta, kesällä 1998. Nykyisten osakkeenomistajien omistusaikana suoritetut remontit ja ulkotyöt vuodesta 2007 eteenpäin on listattu valokuvien perään.
Tontin pinta-ala n.1133m2
Tontin omistus:Vuokratontti
Tontin vuokra:1371.38 EUR/v
Kaavoitustilanne:Asemakaava
Kaavoitustiedot:Forssan kaupunki
Lisätietoja kaavoituksesta:Voimassaoleva kaava H32 sallii ko. kiinteistön asuinkäytön. Eli kaava mahtollistaa nykyisen toimistotilojen käyttötarkoituksen muutoksen rakennusvalvonnan luvalla omakotitaloksi takaisin, kuten se ennenkin on ollut asuntona.
Rasitteet / oikeudet:Talo on ulkoasultaan suojeltu rakennus ja vakuutettu ja vakuutettava siten, että rakennuksen mahdollisesti tuhoutuessa tilalle on rakennettava samanlainen uusi rakennus. Johtorasite(061-1994-K2)
Lisätietoja:Forssan kaupunki
Asuinaluetietoja
Palvelut:Aivan keskustan ytimessä, kauniin Wahreninpuiston laidassa.
Tietoliikennepalvelut:Valokuituliittymä
Lisätietoja:Nyt myytävä kohde on kiinteistöosakeyhtiö ja sen vuokraoikeus tonttiin ja kiinteistöosakeyhtiön omistamaan rakennukseen.
Asumiskustannukset
Kiinteistövero:77.62 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:199.000,00 €
Myyntihinta:199.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €