3 h, k, psh, s, wc, wc/suihku, et, aula, at ja varastoja. | 107.0m2 / 120.0m2

Idyllisen Pappilamuseon alueen takana, peltoalueen kupeessa ja päättyvän tien varrella on koti, mistä Jokioisten keskustan palveluihin ja kouluihin on matkaa vain noin kilometrin verran. Paikka tuntuu sijaintiinsa nähden jopa hieman taianomaiselta. Etelärinteessä on kahden makuuhuoneen omakotitalo, missä on matkan varrella tehty yhtä sun toista remonttia. Asuinkerroksen lisäksi on vintillä avointa ja rakentamatonta tilaa sekä kellarikerroksessa tiloja todella paljon. Talon yhteydessä on lämmin autotalli ja alapihassa lisäksi 90-luvulla rakennettu erillinen autotallirakennus.

Tyyppi:Omakotitalo
Sijainti:Anttilantie 6 , 31600 Jokioinen
Tilat:3 h, k, psh, s, wc, wc/suihku, et, aula, at ja varastoja.
Asuin- / kokonaispinta-ala:107.0m2 / 120.0m2
Lisätietoja pinta-alasta:Asuinkerroksessa on olohuone/ruokailutila, kaksi makuuhuonetta, keittiö, eteinen ja wc/suihkutila. Kellarikerroksessa on pesutilat, sauna ja aula, sekä erillinen wc, joiden lisäksi on paljon säilytystilaa sekä autotalli. Vintillä on avointa rakentamatonta tilaa. Pinta-ala on rakennustiedon mukainen, eikä sitä ole tarkastusmitattu ja voi näin poiketa ilmoitetusta.
Huoneluku:3
Kerros/Kerroksia:2
Tilat / Pinta-alatErillinen 1990-luvulla rakennettu 40 m2:n autotallirakennus, puurunkoinen ja eristetty, mutta ei lämmitetty.
Yleiskunto:Tyydyttävä
Keittiö/varusteet:Keittiö aukeaa osittain olohuoneeseen ja on käytännöllinen. Kaapistot on uusittu v. 2013. Varusteina sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi ja pakastinkaappi.
Olohuone:Olohuoneessa on lautalattia ja ikkunoista aukeaa upeat peltonäkymät. Ilmalämpöpumppu ja takka lämmittää täältä lähes koko asuinkerrosta.
Makuuhuone:Kaksi makuuhuonetta, joista toisessa isot kiinteät kaapistot, minkä ovet on vasta maalattu. Molemmissa huoneissa on lautalattia, pienemmässä makuuhuoneessa se on maalattu. Isommassa makuuhuoneessa on myös pönttöuuni.
Kph/WC/varusteet:Asuinkerroksessa on v.2011 remontoitu wc/suihkutila, mikä on laatoitettu ja varustettu sähköisellä lattialämmityksellä. Pesuhuone on kellarikerroksessa ja siellä on sähköinen lattialämmitys. Tilassa on laatoitetut seinät ja lattia. Kellarikerroksessa on lisäksi erillinen wc.
Kodinhoitohuone:Pesuhuoneen läheisyydessä, kellarikerroksessa on paikka pesukoneelle ja myös paljon tilaa muulle vaatehuollolle. Kellarikerroksen aulatilan lattia on laatoitettu ja tilassa on varaava patteri.
Sauna:Sauna on kellarikerroksessa ja se on varustettu Harvian puukiukaalla.
Tontti:Koko tontti on etelärinteessä. Alapihalla sorastus, yläpihalla nurmikenttää.
Isoja puita ja pensaita.
Vapautuu:Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta. Myyjä hankkii todistuksen myöhemmin.
Energiatodistus:Ei ole
Lisätietoja:Rakentamaton avoin vinttitila.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki:Jokioinen
Kiinteistötunnus:169-408-1-448
Rakennusvuosi:1957
Tilan nimi:Keinumäki
Kattotyyppi/kate:Harjakatto ja peltikate.
Rakennusaine:Puurunko ja minerit-verhous. Purueriste.
Lämmitys:Sähkö ja puu. Varaava takka (pönttöuunin ympärille rakennettu varaava osuus), pönttöuuni, ilmalämpöpumppu, sähköpattereita ja pesutiloissa lattialämmitys.
Ilmanvaihto:Painovoimainen
Käyttövesi:Kunnan
Viemäri:Kunnan
Suoritetut korjaukset:Keittiön kaapistot runkoineen uusittu v. 2013. Ikkunat ja ulko-ovi uusittu sekä pintoja remontoitu ja maakaapeli kaivettu v. 2012. Pihaa avattu/siistitty ja asuinkerroksen erillinen wc/suihkutila remontoitu v.2011. Käyttövesiputket ja lämminvesivaraaja uusittu v. 2010. 2010-luvulla antenni poistettu keskeltä kattoa ja tulpattu sekä piipunhattu lisätty. Katto uusittu v. 1998. 80-luvun puolivälissä tehty isompi remontti, minkä yhteydessä mm. avattu huonetiloja.
Tontin pinta-ala n.1570m2
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Asemakaava
Kaavoitustiedot:Jokioisten kunta
Lisätietoja kaavoituksesta:Kyyhkysmäki 1983. Erillispientalojen korttelialue, kaavan mukainen rakennusoikeus 314 k-m2 (e=0,20).
Kiinnitykset:100446.98
Rasitteet / oikeudet:Tieoikeus
Lisätietoja:Jokioisten kunta
Asuinaluetietoja
Palvelut:Jokioisten keskustan palvelut alle kilometrin päässä., Koulut: Miinan koulu (lkt. 1-6) n. 1 km Paanan koulu (lkt. 5-9) n. 1,5 km Mäntypuiston päiväkoti n. 1 km Teerimäen päiväkoti n. 1,2 km
Tietoliikennepalvelut:Valokuituliittymä on.
Liikenneyhteydet:Forssa n. 10 km Hämeenlinna n. 65 km Turku n. 80 km Tampere n. 100 km Helsinki n. 120 km
Ajo-ohjeet:Forssan suunnasta Jokioisille tullessa ajetaan Jokioisten keskustan läpi ja Turuntien risteyksen jälkeen käännytään vasemmalle Anttilantielle. Kohde on tien toiseksi viimeinen talo, tien vasemmalla puolella.
Asumiskustannukset
Keskimääräinen sähkönkulutusn. 10000 kWh/v
Kiinteistövero:115.00 EUR/v
Hinta
Velaton hinta:98.000,00 €
Myyntihinta:98.000,00 €
Velkaosuus:0,00 €